יאללה יאללה

dandi99

New member
לשנינו יש רישיון...

אבל אני אוהבת לתת לו לנהוג בעיקר כי אני ממש עייפה והוא יחסית סובל את זה.

GrowingMadness

New member
נו כבר דיברנו על זה ../images/Emo122.gif

לי ולחבר שלי אין אפשרות להיות ביחד גם בשבת. זה היתרון בזה שאני מתגייסת לפחות, שאני אוכל לישון אצלו גם בשבת [אוכל? אני אהיה חייבת זה יצא הכי טוב!]

YesWeCanSee

New member
היה טוב מאוד...

חח יום שישי נסענו בצהריים לקניון.. הסתובבנו.. ואז באנו אליי.. יום שבת נסענו אחה"צ לראות אווטאר.. אח"כ לאכול גלילה.. ואז אליי.. יאלה שיעבור מהר=]

heilig

New member
יצא ולא יצא ../images/Emo7.gif

אויש, כמה מתסכל. הוא יצא הביתה לשושאבל לא יצא לנו להיפגש (אנחנו גרים רחוק)... לא נורא... נפגשים ברביעי בטקס שלו
הסופ''ש היה דיי מעצבן, קיבלתי המון עבודות וניסיתי לנווט בינן, בין הצופים ובין החייל... איכשהו הצלחתי לתמרן, אבל היה מייאש נורא... חוצמזה שאת שומעת כמה שהוא רוצה לראות אותך ואי אפשר.. כמה עצובי
לא נורא! בסופ''ש הקרוב אני כולי שלווו

Unaffected

New member
מבאס

נפגשנו אבל הוא חזר הביתה בשבת בבוקר כי הוא לא הרגיש טוב .. מזל שיש לו השבוע טקס וחמשוש

Unaffected

New member
הוא עתודאי..

ככה שעד שהוא ממש ייכנס לתפקיד יש איזה שנה מה שלך עושה? ראיתי שגם לו יש השבעה ברביעי..

heilig

New member
חחח קרוב... ../images/Emo13.gif

השבעה כבר הייתה לו, המתוק מקבל כומתה!
הוא במודיעין שדה

Unaffected

New member
יפה יפה ../images/Emo13.gif

גם שלי אמור לקבל כומתה,רק שבמילא הכומתה שלהם ירוק-זית רגיל כזה אז זה די מיותר ( או כמו שהוא אמר "רגע,אני בכלל מקבל כומתה? אז למה שאני אעשה מסע?"
) את נוסעת לביסלמ"ש לטקס שלו?

heilig

New member
חחחחחחחחחח צודק החייל ../images/Emo3.gif

אני נוסעת לטקס שלו עם חברה שלי. האמת שזה קטע משעשע כי אחת החברות הטובות שלי מבי''ס נוסעת לטקס של אח שלה, שמשרת עם החייל שלי , אז אנחנו נוסעות ביחד
(מה זה ביסלמ''ש? ) חחחחחחח אצלנו הכומתה היא ירוק יפה של מודיעין (מתאין לעיניים שלו, כולי אושר
) אז ההתרגשות בגזרתינו גבוהה
אבל צודק, אני בעד שיוותר על המסע, יותר טוב גם לבריאות שלנו, אם תשאלי אותי....

Unaffected

New member
ביסלמ"ש-בית ספר למודיעין שדה

שאני מניחה שהחבר שלך שם (או לפחות היה) וגם אני אבלה שם כמה חודשים החל מהחודש הבא |: אה,וזה בסוף העולם,אבל את בטח יודעת את זה
ועזבי את הבריאות שלנו,מה עם הבריאות שלהם? ושלי עוד גם ככה חולה

heilig

New member
חחחחחחחחחחחח תכלס

חחח אהה, אני יודעת איפה זה, הוא יוצא משם השבוע
הייתי שם (בלי קשר אליו ) לפני חודש וחצי (במקרה נפגשנו, ככה כל הקאמבק התחיל).... אכן סוף העולם....חחחח ועזבי, הבריאות שלנו גמורה במילא. כל טלפון מקפיץ את הלב בצורה שאת חושבת כאילו אחרי הצלצול הבא צריך לעשות סקיצה למצבה שלך...
שלי תמיד בריא, הוא סתם מצונן ונשמע נורא מצחיק (וכמובן שאני מנצלת את ההזדמנות לצחוק כי אני יודעת שאני אחטוף מכות בסופ''ש ....חחחחח). איך שלך מרגיש?? מה יש לו?

Unaffected

New member
חח אני צמודה לטלפון שח"ח לא אפספס אותו ../images/Emo3.gif

וגם שלי בד"כ רק מצונן אבל עכשיו הוא כולו עם כאבי ראש עם אקמול (שזה אומר הרבה כי הוא נורא נמנע מזה בד"כ).. אבל מסתדר פחות או יותר.. ואני מקווה שבכלל יצא העניין של ההשבעה ברביעי בסוף,כי אמרו להם שיש מצב שיבטלו את העניין של המוזמנים בגלל הגשם כי אין איפה להכניס את כולם.. \:

heilig

New member
אני מקווה שלא יבטלו להם ../images/Emo10.gif

לגבינו אני יודעת שהסיכוי לביטול נמוך, ואם אין טקס- מוציאים אותם לרבעוש
חחחח מסכנצ'יק, שירגיש טוב (איכסה אקמולים) חחחחח אני גם צמודה לטלפון, אבל השיחות שאני אשכרה מקבלת הן כל כך מעטות שלפעמים משעשע אותי שבשביל שיחה אחת בלילה אני מגדילה את החשיפה שלי לקרינה ברמה שיכולה לגדל לי קשקשים או סנפירים

Unaffected

New member
לא ביטלו ../images/Emo9.gif

איזה כיף היה לראות אותו
ולא היה גשם אבל היו רוחות מטורפות כאילו ולא נתנו להם להיות עם מעילים >< מה שכן,הם קיבלו כומתה שחורה במקום הירוקה שהייתה להם
מחר הוא בבית!!! איך היה הטקס אצלך?

heilig

New member
חחחחחחחחח כיף לך! ../images/Emo24.gif

גם לנו לא ביטלו, אבל ירד פול גשם והמסכן שלי עמד מולי בגשם זלעפות כשאני מתחת למטריה והוא במדי א' וזהו.... והוא היה ספוג מים ורעד כולו (וכמובן, ניסה להיראות קשוח וכאילו שזה לא מזיז לו...חחח) הכומתה הירוקה החדשה (מוד''ש) מהממת, ומתאימה לו מאוד לעיניים
בעיקרון היא נראת קצת כמו חתולה.. אני מחכה שהוא יעשה איתה משהו...חחחח וכן, מחר הוא בבית גם, ושבוע הבא הוא עולה לצפון (20 דק' נסיעה ממני) שזה בכלל פינוק!

Unaffected

New member
אצלנו הגשם הגיע אחרי

אז בשעה שהייתה אחרי הטקס היינו ב"פינת שימון" שהייתה מוגנת מגשם
וכן,גם שלו נראית כמו חתול (שחור
) והוא מצפה ממני לשפצר לו אותה :-S אמרתי לו שכשאני אשפצר את שלי... אז אולי
בכל מקרה זה יותר מדיי זמן להסתובב עם חתול על הכתף,אז הוא בטח כבר ידאג לזה בעצמו
אצלי הוא קצת מתקרב (מזיקים לצריפין) אבל הוא עדיין לא יודע כלום לגבי השעות,יציאות וכל זה בקורס...

heilig

New member
חחחחח אשכרה יותר מידי זמן

תשפצרי לו אותה, ככה את תראי יותר טוב לידו XD "כשאתה נראה טוב, אני נראת טוב"
הוא יוצא השבוע??? החתיך שלי בדרך

Unaffected

New member
חח שלי כבר בבית,אני אסע אליו עוד מעט ../images/Emo9.gif

ניתן לו לישון קצת לפני

למעלה