יאללה יאללה

יאללה יאללה

אז איך היה בסופ"ש?
גם מי שהחייל יצא (כלבות!!) וגם מי שלא (
)- שתפו

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifנסעתי לבקר אותו :)

בשישי באיזה 8 בערב הוא פתאום מתקשר אלי "אבא שלי ואח שלי באים לבקר אותי מחר - רוצה לבוא איתם??" ברור שכן! הכנתי עוגיות ב11 וחצי בלילה.. יצא מעפן. ב8 ורבע בבוקר אבא שלו הגיע לאסוף אותי ויצאנו. הקמצן הזה לא הביא אוכל לבן שלו :S כלום. אפילו פירור לא היה לו באוטו..!! מזל שהבאתי כמה עוגיות ותותים לעצמי. חבר שלי היה צריך ללכת למטבח להביא לאבא שלו שוקו ודני :\ קיצור.. אבא שלו אמר לו שלום ולקח את אח שלו לטייל בנחל ליד. הם טיילו כמעט שעתיים שאני והחייל נשארנו להתמזמז קצת באוטו כי עוד לא באו לבקר אף אחד חח הוא נכנס רגע לבסיס להביא משהו ואני חיכיתי בחוץ.. בדיוק התחילו להגיע מלא הורים וזה. יצאו כמה מהגדוד שלו לאכול וסוףסוף פגשתי אחד מהחדר שלו שכבר מהאימון המתקדם (לפני איזה 4) כל פעם נכנס לנו לשיחות בטלפון ודיבר איתי לפעמים וזה חחחחח הביא לנו במבה.. בשניה שאבא שלו חזר מהנחל "טוב.. אין יותר מה לעשות פה.. לך לנוח לפני השמירה ואנחנו ניסע לבורגוס בM הדרך" ככה.. כלכך מוקדם. עפנו לברוגוס ואז הביתה. העיקר שראיתי את החייל שלי
כן.. ראיתי אותו כבר בשבת שעברה חח אבל מאז שהוא עבר לבסיס הזה לפני חודש אז מותר לבקר ופעם קודמת לפני שלושה שבועות אמא שלו רצתה לבקר אותו פעם אחת אחרי שלא יצא 37 ימים והיה צריך להישאר עוד והפעם אבא שלו רצה להראות שהוא אבא טוב ונסע אליו לשעתיים שבכלל לא היה איתו. קיצור.. לא ניראה לי שאני עוד אבקר אותו שוב חח אלא אם כן אבא שלי יהיה נחמד ויסיע אותי שעתיים וחצי.

Miss Him77

New member
כיף לך ../images/Emo13.gif

אמרת שחבר שלך בחיל ההנדסה .. יכלת לבקר אותו בטירונות ?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifלא. אי אפשר :\

אי אפשר בטירונות ואי אפשר באימון מתקדם. אחרכך זה תלוי איפה הוא עושה את הקו. בבסיס אם של הגדוד שלו (לכל גדוד יש בסיס קטן במקום אחר בארץ.. 601 זה בצפון) אז אולי יהיה יותר קל לבקר.

TanTanIM

New member
היה כיףכיף ^^

היינו באווטר ואת יום שבת העברנו בבית ואז היינו אצל חברים בערב.

איך אווטר?

זה או שממש ממש אהבו או שממש ממש שנאו
אנחנו לא יודעים אם שווה ללכת או לא

PoisonSnowFlake

New member
אוואטר מעולה ../images/Emo99.gif

ראינו בתלת מימד ביאס פלנט, ופשוט רותקנו למסך במשך 3 שעות! נשים את העלילה [המאוד מציאותית ועצובה] בצד, שווה ללכת לראות את הסרט רק בשביל הגרפיקה המדהימה. ממליצה בחום, לפני שיירד מהמסכים.

TanTanIM

New member
אני תאהבתי בסרט נואשות P:

אני מוכנה ללכת ולראות אותו עוד 20 פעם אם היה לי תכסף >< לדעתי תלכי, אני חושבת שעדיף לנסות ולהתבאס מאשר בכלל לא לראות P:

YesWeCanSee

New member
חחח אני באמצע...

מצד אחד.. זה היה מ-א-ו-ד ארוך.. וקצת נמאס בשלב מסוים... אבל מצב שני- הגרפיקה מדהימה! ממש אבל... אני אהבתי.. חבר שלי ממש התלהב.. תלכו.. אין מה להפסיד

GrowingMadness

New member
הוו היה נהדר ../images/Emo13.gif

בחמישי הוא בא לאסוף אותי וישבנו בפאב, אכלנו שניצלונים בבירה ודיברנו והיה ממש כייף D: בשישי בצהריים הוא החזיר אותי בשביל להיות עם המשפחה והחברים שלו ואז בערב בא לקחת אותי והיינו עם חברה שלי בפאב ואז אכלנו גלידה [יש גלידריה חדשה בחיפה ויש בה פשוט גלידה אלוהית בטעם קרמשניט ועוגת גבינה
], ואז בשבת בבוקר נסענו לדליה [דלית אל כרמל] והסתובבנו בחנויות שם.. אני רציתי כאפיה סגולה וסווצ'ר של קוקה קולה אבל חבר שלי עיצבן אותי אז לא קניתי כלום
הוא קנה רק שרוואל ונפצים לאח שלו. אה ופיתה דרוזית. אחרי זה חזרנו הביתה והייתה לו יום הולדת עם המשפחה שעברה ממש סבבה...
הסתדרתי עם דודה שלו אבל דוד שלו שבא מאוחר רק לעוגה אפילו לא שאל מי אני ולא אמר לי שלום
אבל בקטנה D: אחרכך נחנו קצת ואז הלכנו לבית קפה ואז הוא החזיר אותי הביתה כי ההורים שלו היו צריכים את האוטו ב7
אז נגמר מוקדם אבל היה כייף.. עכשיו שבועיים שלמים של סבל.... ואז גיוס! שבוע נהדר לכולן

נשמע ממש מגניב

להסתובב בדלית אל כרמל
|LIKE| אה נו העיקר הארוחה המשפחתית עברה בשלום D:

GrowingMadness

New member
תנקס. D:

עברה יותר טוב ממה שחשבתי האמת. מי אמר שאשכנזים קרים זה לא טוב, מי?!

נמנמ

התחיל גרוע ונגמר ממש טוב :] אממ ביום שישי בבוקר עבדתי והיה זוועה.. מזל שהשבוע הזה זה השבוע האחרון שלי שמה, ואח"כ מרוב שהייתי עצבנית וזה אני והחייל רבנו.. הוא היה צריך ללכת וזה לא הכי נפתר, בערב השלמנו והכל חזר להיות בסדר תודה לאל :] בערב הייתי אצל סבתא בארוחה משפחתית ואז עם כל החברות שלא ראיתי מלא זמן בג'פניקה, והיה ממש נחמד ביום שבת בבוקר נסעתי לטיול ביער שוהם עם המשפחה לראות פריחה וזה.. החבר שלי היה ממש ממש חסר לי:/. אח"כ אכלנו בבורגוס וזהו, שאר היום סתם דיברתי עם החיילי שלי והיה ממש כיפי :] עוד פחות משבוע!!!!!!!!! אני כ"כ מתגעגעת

התחיל מעולה נגמר זוועה

הבחור יצא יום רביעי והגיע בערב לבית , למחורת היינו ביחד בערב באירוע ומשם סיבוב ברים בעיר שלו . [ וכמובן לישון איתו ] יום שישי עד כניסת שבת היינו ביחד ואחרי הארוחה , ושוב לישון איתו :) שבת הייתי איתו כול השבבבבת ועם המשפחה שלו כמובן . מוצ'ש היינו צריכים לצאת ובסוף גם פיספסתי האח הגדול וגם רבנו רצח וגם לא יצאנו חח ועכשיוטאנחנו מדברים יבש כזה אוף שונאת שזה ככה

PoisonSnowFlake

New member
סופשבוע ראשון ../images/Emo7.gif

אז הוא חזר. התבכיינתי קצת, הרגשנו רע, ואז הכל נשכח ובילינו כמו שאנחנו יודעים לבלות יחד. לקראת הערב שוב הרגשתי רע.. מה גם שהעובדה שהוא סוגר את השבת הבאה לא עזרה לי במיוחד.. אז נגמר רע, אבל יהיה טוב .. לא ? אה נו, גם התפטרתי מהעבודה. יש למישהו הצעות ?

GrowingMadness

New member
חח למה התפטרת? ../images/Emo3.gif

ובמה עבדת? :) ותתרגלי, שבת בערב זה הקטע הכי מבאס כל השבוע. אני תמיד בוכה כשהוא מחזיר אותי הביתה ולא מצליחה להירדם בשבת בלילה. זה בד"כ גם לא עובר לי עד שני אפילו
[כן, אני מהקיצוניות שלוקחות הכל ממש קשה ונותנות להכל לבאס אותם. ואני כבר אמורה להתרגל כי חבר שלי כבר שנה ומשהו בצבא
]

LiNoY EzRa

New member
חחחחחח אל דאגה ! כולנו ככה .....

הכי מבאס לסיים את שבת , ולדעת שזהו הוא ישן והולך לעוד שבוע \ עוד שבועיים\ חודש ..... ביום ראשון בדר"כ יש טעם טוב של יום לפני ..... מיום שני מתחיל קטאאסטרופה של געגוע !

dandi99

New member
מי ישן בכלל?

אנחנו משום מה פיתחנו מסורת ללכת לראות סרט בסינמה סיטי ב12 וחצי בלילה ועד שמגיעים הביתה זה בערך 3 וחצי. מישהו אמר משהו על שינה?

LiNoY EzRa

New member
חחחחחחח הכי כיף.... אם היה לחבר שלי רישיון גם

אני הייתי אומרת את זה !
אבל אני התברכתי בזה שאין לו - ולי עוד שבוע בדיוקנגמר המלווה אז.......... בלאגניםם :D אוף בא לי אווטאר |:

למעלה