יאללה יאללה

Lost Lullaby

New member
יאללה יאללה../images/Emo9.gif

מחר בתשע בבוקר אגיע לבקו"ם ואעבור, יחד עם עוד לא מעט צעירים, שרשרת חיול... יאפ, יומי הגיע
אני הולכת לעבור טירונות+קורס של סה"כ 3-4 חודשים, בהם אחזור הביתה רק לסופי שבוע, ולכן לא אוכל לנהל באופן סדיר. ברור מאליו שכל פעם שתהיה לי הזדמנות אכנס לכאן- אבל מנהל צריך לעשות קצת יותר מזה, ובזמן הקרוב לא אוכל. לכן, גל מוכחל לתקופה הזו. לאחר מכן, נראה מה יהיה השיבוץ שלי- קל"ב או לא קל"ב, ונראה מה נעשה בהמשך. אז עוד נתראה, אל דאגה
יש אפילו סיכוי שאני יוצאת ביום שישי הזה, כלומר, יום אחרי הגיוס
וקצת טוויסט להודעה- לפני שלושה ימים הפורום חגג יומולדת שלוש!
, המון מזל טוב לנו
אני עדיין רוצה לעשות פעילות עם פרס, אני רק צריכה להחליט על פעילות! בשרשור השבועי של אנה אמנם כל אחד כתב בעד מה הוא, אבל בגלל שאנחנו לא הרבה, קשה להבין אם יש רוב לאיזשהו כיוון
אז זה יצא קצת בדיליי, אבל זה יצא
בכל אופן... יאללה, נתראה סופ"שים
תשמרו על הפורום כמו שצריך, סומכת עליכם

dotty

New member
גיוס נעים וקל ../images/Emo24.gif

נהיה ילדים טובים עד שתחזרי אלינו ולא רק בסופי שבוע
תעדכני אותנו נשמח לדעת שעברת את הטירונות
ובהצלחה לגל

anush91

New member
גיוס קל ונעים!../images/Emo8.gif../images/Emo195.gif

תשמרי על עצמך, ואנחנו נשמור על הפורום
מזל טוב לנו

McFreaKy

New member
../images/Emo23.gif. מקווה שתהיי גאה בי. ../images/Emo3.gif

ותודה והיי לכולם, מקווה שתקבלו אותי בברכה ונעשה א תזה יחד.

Lost Lullaby

New member
שמעו... היה ממש כיף../images/Emo3.gif

כל היום בבקו"ם הייתי עם חברה שהתגייסה באותו יום אז כל הזמן דיברנו... פחדתי מהזריקות והיא החזיקה לי את היד
יש לצה"ל כישרון- יש מדים גדולים מדי, ויש קטנים מדי. אין מתאים. ובינתיים המפקדים שלנו אמרו שאסור להצר [וברור שכולם עושים את זה, אבל אני לא רוצה להסתבך בזמן הטירונות והקורס, אז אחרי זה אני אעשה שיפוצים]. אז המדים שלי ענקיים עליי עכשיו. איכשהו- על כל הבנים החדשים זה נראה ממש טוב! מה נסגר! היה לי מפקד ממש מותק ביומיים האלו
תכלס כל המפקדים התגייסו בדיוק לפני שנה, אבל הם אמורים לתפוס תחת ולהראות סמכות והוא לא כל כך עשה את זה... כמובן שהיינו צריכים לעשות כל מה שצריך אבל גםש כשהוא צעק זה היה נראה כאילו ממש לא בא לו לעשות את זה. מיום ראשון אני עם מפקדת אחרת שאין לי מושג איך היא עדיין... וגם שישי שבת שעוד שבוע אני חוזרת הביתה, אבל אחרי זה אני סוגרת וזה סוף הטירונות ואז ישר ביום ראשון מתחיל קורס. הטירונות והקורס אגב, בבה"ד חיל החינוך והנוער, שערי אברהם- זה בצומת מסמיה, קרוב לקריית מלאכי, 15 דקות מיבנה גם כן. ויש לי בנות ממש אחלה בחדר, ובכלל- אנחנו 4 בחדר של 8, מה שדי נחמד

למעלה