יאללה חופש שבועות באגןןןןןןןןןןןןןןןן משעמם לי בבית
S SofyTofy New member 25/5/04 #2 בוקר טוב../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif וואי קמתי ממש מוקדם תהנו בחג שבועות, חג שמח
K KiShKooSh New member 25/5/04 #3 חג שבועות שמח../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif כולם רק לדעת האיי סי שלי עושה בעיות, אז אם מישהו רוצה אותי אני במסרים זהו..... ומי קיבל את ההודעה מתפוז על דף הבית החדש (נשבעת לכם הופתעתי, אני גולשת נאמנה אני רק פה שנה נראה לי )
חג שבועות שמח../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif כולם רק לדעת האיי סי שלי עושה בעיות, אז אם מישהו רוצה אותי אני במסרים זהו..... ומי קיבל את ההודעה מתפוז על דף הבית החדש (נשבעת לכם הופתעתי, אני גולשת נאמנה אני רק פה שנה נראה לי )
S Scratchy Girl New member 25/5/04 #4 חחחח כן גמני קיבלתי את זה ../images/Emo6.gif ואהבתי יותר את מה שיש עכשיו לא את החדש..
S Scratchy Girl New member 25/5/04 #5 זה מוקדם?! חזרתי ממסיבה ב5 וחצי וקמתי ב11 וחצי אני לא מאמינה!!!! זה פחות שעות מיום של בית ספר בא לי למות והכל בגלל אחי העיר אותי כי היה לו משעמם!!
זה מוקדם?! חזרתי ממסיבה ב5 וחצי וקמתי ב11 וחצי אני לא מאמינה!!!! זה פחות שעות מיום של בית ספר בא לי למות והכל בגלל אחי העיר אותי כי היה לו משעמם!!
E e l u l a New member 25/5/04 #6 ../images/Emo174.gifחופפפפפפפפש../images/Emo173.gif../images/Emo153.gif אתמול בערב הייתי במודיעין...אח"כ ישנתי אצל חברה... בבוקר הייתי סתם בגן שעשועים עם חברות... אח"כ נסעתי לסידורים עם אמא במודיעין.. עכשיו אני פה ועוד שעה ככה אני נוסעת לסבתא שלי.. אין הרגשה של חופש אבל חפיףףףףףףףף... ובא לי ים!!!
../images/Emo174.gifחופפפפפפפפש../images/Emo173.gif../images/Emo153.gif אתמול בערב הייתי במודיעין...אח"כ ישנתי אצל חברה... בבוקר הייתי סתם בגן שעשועים עם חברות... אח"כ נסעתי לסידורים עם אמא במודיעין.. עכשיו אני פה ועוד שעה ככה אני נוסעת לסבתא שלי.. אין הרגשה של חופש אבל חפיףףףףףףףף... ובא לי ים!!!
W Wiinie The Pooh New member 26/5/04 #7 ממש חופש... ../images/Emo4.gif לחרוש כל יום למתכונת בספרות זה לא חופש...
° °•° NoEiTa °•° New member 26/5/04 #8 באמת משעמם מאוד בבית. אתמול הלכתי עם חברה לשוק הכרמל, לשנקין ולדיזנגוף סנטר, ואז הלכתי לחברה. מיצתי את אתמול, לא היתי משועממת, אבל היום - כן . בוקר טוב לכולם.
באמת משעמם מאוד בבית. אתמול הלכתי עם חברה לשוק הכרמל, לשנקין ולדיזנגוף סנטר, ואז הלכתי לחברה. מיצתי את אתמול, לא היתי משועממת, אבל היום - כן . בוקר טוב לכולם.