יאללה חברים

יאללה חברים ../images/Emo24.gif

אני מעוניינת לרכז משפחה עם ילדים באזור המרכז (עדיף קרוב אלי כדי שאוכל לקפוץ לביקורי בית ויהיה לי יותר קל להעביר אליהם דברים). יש משהו?

sky*

New member
יש שתי משפחות בחולון בטיפולי

ומאחר שאני לא מסתדרת מבחינת שינועים וגם עקב קוצר הזמן הייתי שמחה להעביר אותן למישהו שיוכל להקדיש להם יותר ממני. אפשר כמובן להעביר רק אחת מהן אם תרצי. מתאים לך? sky

האמת שאני מעדיפה משפחה

מאזור תל-אביב כדי להיות יותר פרקטית ושלא אצטרך לטרטר עם שינועים. כמו גם ביקורי בית ושימת "יד על הדופק" בכל הנוגע לצרכי המשפחה. מצטערת.

נירה63

New member
מיכלי כמה מרץ יש לך.../images/Emo24.gif

מה שלומך? מה עם המשפחה ברמת גן? מה עם הילדה?

תודה נירה, המשפחה ברמת-גן

בסדר, מקבלת אוכל מבושל פעם בשבוע בערך, הם קיבלו הכל חוץ ממחשב שיש תורם שאמור לתת לי תשובה, וצביעת הדירה (יש צבעי חסרים צבעים). בגדים הם קיבלו הרבה. הילדה מתוקה ומרוצה מאוד מכל תשומת הלב סביבה, היא תקבל מערכת סטריאו השבוע, מה שביקשה כבר זמן רב.

nngr

New member
משפחה נזקקת בפ"ת

אני חדשה בפורום. אני מכירה משפחה נזקקת במצב כלכלי מאוד קשה. בעוד שבוע הם עוברים לדירה שכורה (נזרקים מהבית). הבעיה היא שאין להם שום ציוד. מדובר ב 8 נפשות מתוכם בבית יש 4 ילדים (בת בגיל 12 ועוד שלישייה בני 10)

תפתחי בבקשה הודעה בתת

פורום בקשות רכזים מתנדבים, תצייני את כל הפריטים החסרים להם. כמו כן, שילחי מסר לאתגרית היחידה, ובה פרטי המשפחה כולל טלפון וגילאי הילדים. נעשה מאמץ לעזור. להת' מיכל

למעלה