יאללה חבר'ה.

yamit1990

New member
יאללה חבר'ה.

איך עבר עליכם השבוע? ומה התיכנונים לסופ"ש? אני אענה. ראשון-הייתי בבית ספר,לא למדנו בכלל,רק דיברנו והיינו בחוץ. שני-כנ"ל. ובערב הייתי בקניון.. שלישי-הלכתי לקחת את התעודה,הנורא נורא גרועה ואז הלכתי עם החברות לים ושוב לקניון. היה יום נחמד. רביעי-הייתי בערב במסיבת יומהולדת של חברה חמישי-כלום. שישי-הייתי בים ויותר מאוחר אולי אני יוצאת אבל לא בטוח. ומחר בריכה.. זהו

matron

New member
שבוע בסדר, חוץ מזה שאני מצוננת.

בכללי היה לי שבוע טוב מבחינת בצפר.. אממ יום ראשון- היה מסיבת סיום. יום שני- הברזתי מכל היוםםםם בבצפר!חחח נכנסתי לשעתיים ראשונות והלכתי לים עם כמה חברים וחברות שלי. יום שלישי- קיבלתי תעודה. תעודה טובה חוץ מזה שהורידו לי ת'ציונים קצת בגלל שלא באתי מלא לביצפר. היו לי מלא הברזות וחיסורים השנה. רבק רעים. חוץ מזה היה מבחן אחד בגאוגרפיה (קיבלתי 66) איזה מעצבנת המורה! היא רבע שעה הסבירה לנו כמה צריך להיות מרוכזים וכל פעם שעניתי על שאלה קשה היא באה ושמה לי עוד מדבקה וזה מעצבן אני יודעת להדביק לבד יא מעצבנת תתני לי לעבוד כבר בשקט!!!! כל פעם שהייתי מרוכזת היא התחילה לדבר. יום רביעי- חופש גדול! בבית......=/ חמישי אותו הדבר. יום שישי- פרשתי מהלהקה שאני מנגנת בה! והגיע הזמן.

למעלה