יאללה התפקדות

יאללה התפקדות

שם : גיל: אזור מגורים: שיר החודש [של גלעד] שיר החודש [לא של גלעד]: אמן החודש : אלבום חודשי: ציטוט שהצחיק אתכם: תמונה חודשית: יום הולדת שאתם מצפים לו החודש: מישהו שעשה לכם את החודש לטיפה יותר נסבל: משהו שעשה את החודש בכללי: משהו שהרס את החודש: משהו שאתם ממש מצפים לו החודש: לינק ליוטיוב [כל סרטון שאתם אוהבים...מצחיק/יפה/מרגש]: שבת שלום

AC LoVeR

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

שם: חן גיל: 17 :] אזור מגורים: מרכז.. שיר החודש [של גלעד]: אממ "מאמי" שיר החודש [לא של גלעד]: "כל יום שאת לא איתו" אמן החודש: הכוונה ל?... אלבום חודשי: האחרון של Fall Out Boy ציטוט שהצחיק אתכם: "דייג, אוהב דגים?"
תמונה חודשית:>>>> יום הולדת שאתם מצפים לו החודש: אממ.. לילדים שאני עושה להם בייביסיטר
מישהו שעשה לכם את החודש לטיפה יותר נסבל: חברה טובה שלי.. ואיזה אחד חתיך
משהו שעשה את החודש בכללי: אממ..החברה הטובה ממקודם
משהו שהרס את החודש: מורה לביולוגיה והמורה לספרות משהו שאתם ממש מצפים לו החודש: לגמור את הבגרויות...
לינק ליוטיוב [כל סרטון שאתם אוהבים...מצחיק/יפה/מרגש]: האמת שלא הייתי שנים ביוטיוב..

איסלנדית קטנה ומשוגעת

שם :אורפז גיל:16 אזור מגורים:אור עקיבא שיר החודש [של גלעד]: שיר החודש [לא של גלעד]:קרוב אל ליבך-רמי אמן החודש :ביורק אלבום חודשי:של שלמה ארצי ציטוט שהצחיק אתכם: תמונה חודשית: יום הולדת שאתם מצפים לו החודש:אין מישהו שעשה לכם את החודש לטיפה יותר נסבל:אמא משהו שעשה את החודש בכללי:הפלאפון החדש משהו שהרס את החודש:שיו... משהו שאתם ממש מצפים לו החודש:פגישה לינק ליוטיוב [כל סרטון שאתם אוהבים...מצחיק/יפה/מרגש]: שבת שלום

מתפקדת

שם : מורי גיל: 26 אזור מגורים: ירושלים שיר החודש [של גלעד]: עכשיו טוב שיר החודש [לא של גלעד]: id wait for life-take that אמן החודש :כנסיית השכל אלבום חודשי: אוטוביוגרפיה ציטוט שהצחיק אתכם: מה טיפ מה טיפ מה אני טיפומט (טובה, באלופה! ) תמונה חודשית: קחו יום הולדת שאתם מצפים לו החודש: אין חיה כזאת מישהו שעשה לכם את החודש לטיפה יותר נסבל: אחיינית שלי משהו שעשה את החודש בכללי: כל מיני אירועים משעשעים משהו שהרס את החודש: לחץ! משהו שאתם ממש מצפים לו החודש: שתיגמר השנה!! לינק ליוטיוב [כל סרטון שאתם אוהבים...מצחיק/יפה/מרגש]: אפשר שניים?! יופי אז זה הראשון : http://www.youtube.com/watch?v=qpy6uehn_jI&mode=related&search= וזה השני
הביצוע הכי מקסים לשיר הזה!! http://www.youtube.com/watch?v=8AJsOETvEuc&mode=related&search=

../images/Emo27.gif

שם : אריאלה גיל: 20 אזור מגורים: מרכז הארץ שיר החודש [של גלעד]: "אחותי" שיר החודש [לא של גלעד]: "give it to me"/ טימבלנד, טימברלייק ופורטדו אמן החודש : אבריל לאבין אלבום חודשי: ^^ ציטוט שהצחיק אתכם: "מה את, סתומה?", "לא." [ככה המפקדים של שנת 2007 מתבטאים
] תמונה חודשית: בון
[רק בגלל הופעת האורח המושלמת ב"אבודים"
] יום הולדת שאתם מצפים לו החודש: של החברה הכי טובה מישהו שעשה לכם את החודש לטיפה יותר נסבל: ההורים, שטסו לחו"ל
משהו שעשה את החודש בכללי: עברתי טסט
משהו שהרס את החודש: השעורה
משהו שאתם ממש מצפים לו החודש: הופעה של קולומביה, סמל
וכנס משתחררים

איף

New member
אני אני

שם : יסמין גיל: עוד חודש בת 24 אזור מגורים: קרית אונו שיר החודש [של גלעד]: "נצמד ללב" שיר החודש [לא של גלעד]: יוני בלוך - נוף אחר. אמן החודש : Dream Theatre אלבום חודשי: אין. ציטוט שהצחיק אתכם: לא יודעת,נו. תמונה חודשית:
יום הולדת שאתם מצפים לו החודש: של ידיד ממש טוב שנמצא בחו"ל.
מישהו שעשה לכם את החודש לטיפה יותר נסבל:לא זוכרת. משהו שעשה את החודש בכללי: השביתה המגניבה שהיתה. משהו שהרס את החודש: נגמרה השביתה וחזרנו ללימודים. משהו שאתם ממש מצפים לו החודש: חזרה לארץ של חבר טוב. לינק ליוטיוב [כל סרטון שאתם אוהבים...מצחיק/יפה/מרגש]: http://www.youtube.com/watch?v=TZ860P4iTaM&mode=related&search=

למעלה