יאללה התפקדות יולי!

j u l i a 1 3

New member
יאללה התפקדות יולי!

שם: גיל: מיקום: עיסוק (תלמיד/חייל/סטודנט/מובטל): הדבר שעשה לכם את החודש: הדבר שביאס לכם את חודש: מסר לאומה: תוכניות לחופש (לאלו מאיתנו שיש חופש (אאוץ')): תמונה (שלכם, קופים.): יולי מקסים לכולם ושיהיה חג חופש גדול מוצל :)

j u l i a 1 3

New member
ואני עונה ראשונה

שם: יוליה גיל: 16.5 מיקום: נתניה עיסוק (תלמיד/חייל/סטודנט/מובטל/חללית): תלמידת תיכון+עובדת בהוטרס ישראל :) הדבר שעשה לכם את החודש: אממ מצאתי את העבודה הכי שווה בעולם חח הדבר שביאס לכם את חודש: בגרויות וזה מסר לאומה: חופש נעים לכולם D: תוכניות לחופש (לאלו מאיתנו שיש חופש (אאוץ')): לעבוד ולעבוד תמונה (שלכם, קופים.): אין לי כוח להעלות חח אולי יותר מאוחר יולי מקסים לכולם ושיהיה חג חופש גדול מוצלח.

j u l i a 1 3

New member
אממ לא, אני מתכוונת התפקדות יולי ><

היום ה2 ליולי סתם שתיהיה בעניינים XD

וגם אני עונה ../images/Emo192.gif

שם: מאורה גיל: 23 ו-4 חודשים מיקום: בחדר של אחותי עיסוק (תלמיד/חייל/סטודנט/מובטל): סטודנטית מובטלת
הדבר שעשה לכם את החודש: קניתי ספרים חדשים הדבר שביאס לכם את חודש: החום
מסר לאומה: אם היה הייתי אומרת תוכניות לחופש (לאלו מאיתנו שיש חופש (אאוץ')): אצלי כל יום זה חופש
תמונה (שלכם, קופים.): אולי בפעם הבאה

Yarinv

New member
עונה

שם: ירין גיל: 16 מיקום: חולון עיסוק (תלמיד/חייל/סטודנט/מובטל): תלמיד בחופש
הדבר שעשה לכם את החודש: סודי
הדבר שביאס לכם את חודש: אממ לא זכור לי מסר לאומה: תאכלו גבינה, זה בריא!
תוכניות לחופש (לאלו מאיתנו שיש חופש (אאוץ')): לעשות חיים, לא משהו יותר מפורט מזה
תמונה (שלכם, קופים.): לא..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif

שם:בן גיל:16 מיקום:חיפה עיסוק (תלמיד/חייל/סטודנט/מובטל):תלמיד הדבר שעשה לכם את החודש:קיבלתי אחריות על משהו גדול ושווה:D הדבר שביאס לכם את חודש:המורה לספרות עשה לי קטע מעצבן, ובגללו אני צריך לעבור עכשיו מבחן קיץ בספרות
מסר לאומה: העם מתגעגע לליהי כהן! תוכניות לחופש (לאלו מאיתנו שיש חופש (אאוץ')): המון סרטים חדשים לראות, התנחלויות בבתים של חברים, חזרות עם הלהקה, מקווה שהמון הופעות עם הלהקה
, ובסוף החופש אנחנו יורדים לאילת כמה חברים מהלהקה:D תמונה (שלכם, קופים.): אין לי תמונה מעודכנת נחמדה. אשתדל להצטלם מתישהו!

Super Chuly

New member
נשמה ../images/Emo25.gif

גם אני מתגעגעת לכולכם! באוקטובר (או חודש חודשיים אחרי)- אני אדפוק קאמבאק של החיים- מבטיחה! ליהי :)

../images/Emo88.gif

שם:ריחן גיל:15 מיקום: מרכז עיסוק (תלמיד/חייל/סטודנט/מובטל): כלמיני. הדבר שעשה לכם את החודש:תחילת החופש [= הדבר שביאס לכם את חודש: לאיודעת >< מסר לאומה: תוכניות לחופש (לאלו מאיתנו שיש חופש (אאוץ')): לעבור את קורס מדצ"ים בהצלחה. תמונה (שלכם, קופים.): יולי מקסים לכולם ושיהיה חג חופש גדול מוצל :)

Double U

New member
מתפקד!../images/Emo45.gif

שם: שי גיל: 17 מיקום: כפר סבא עיסוק (תלמיד/חייל/סטודנט/מובטל): תלמיד, מלש"ב ומובטל! הדבר שעשה לכם את החודש: הבגרות במתמטיקה שהלכה מעולה! ממש לא כמו שציפיתי. הדבר שביאס לכם את חודש: לא משהו מיוחד מסר לאומה: חייכו, הכל לטובה! תוכניות לחופש (לאלו מאיתנו שיש חופש (אאוץ')): משלחת לארה"ב, טיול עם המשפחה לארה"ב ולנוח!

Norma Jean

New member
מתפקדת!

שם:אושרת. גיל:20. מיקום: עיסוק (תלמיד/חייל/סטודנט/מובטל):שירות לאומי. הדבר שעשה לכם את החודש:שהייתי בטיול בצפון וגם בשפיים. הדבר שביאס לכם את חודש:לא זוכרת... מסר לאומה:שיהיה לכם קיץ מדהים ותשמרו על עצמכם מהשמש
תוכניות לחופש (לאלו מאיתנו שיש חופש (אאוץ')):איזה חופש? חח... רק בספטמבר אולי אני אקח כמה ימי חופש ואסע לאילת... תמונה (שלכם, קופים.):
יולי מקסים לכולם ושיהיה חג חופש גדול מוצל :)תודה.:)

8דושנקה8

New member
עונה

שם:מאיה גיל:13 מיקום: מודיעין עיסוק (תלמיד/חייל/סטודנט/מובטל): תלמידה בחופש :) הדבר שעשה לכם את החודש: חופש! הדבר שביאס לכם את חודש: לא היה כזה..... מסר לאומה: ?
תוכניות לחופש (לאלו מאיתנו שיש חופש (אאוץ')): לסיים סוף סוף את העונה ה4 של השמינייה! תמונה (שלכם, קופים.): אין משהו נורמלי.....

ny22

New member
מנהל
מתפקד../images/Emo70.gif

שתהיה לכולכם שבת שלום!

yonatan samiya

New member
מתפקד!

שם: יהונתן גיל: 15 מיקום: נתניה עיסוק (תלמיד/חייל/סטודנט/מובטל): תלמיד :] הדבר שעשה לכם את החודש: הודיעו לי שאני יכול לבקר בסט הצילומים של האי! הדבר שביאס לכם את החודש: אין:] מסר לאומה: כל עכבה- לטובה! תוכניות לחופש (לאלו מאיתנו שיש חופש (אאוץ')): ממ... הרבה ים ובריכה, לבקר בסט של האי, נופש (אין לי מושג איפה) ועוד.. תמונה (שלכם, קופים.): לא באלי :p

yonatan samiya

New member
חחח מה לא מעניין?! היית מת ללכת לשם...

אתה פשוט מבואס שאתה לא הולך

למעלה