יאללה הפועל תודה רבה לך מכבי פ"ת ולכל אוהדי ביתר תתכוננו שנה הבאה דרבי ירושלמי תירדו ליגה ב"ה
א אוהב אותך 1 New member 14/9/04 #1 יאללה הפועל תודה רבה לך מכבי פ"ת ולכל אוהדי ביתר תתכוננו שנה הבאה דרבי ירושלמי תירדו ליגה ב"ה
ז זוהר/המלך New member 16/9/04 #3 חחחח..... אתם יותר גרועים מאיתנו.... במיוחד אחרי שאייל צור נתן לכם 3 נקודות (היחידות שיש לכם...... חחחחחחחחחח שבוע הבא אתם מקום לפני אחרון או אחרון בטבלה ואמן שתישארו שם.......
חחחח..... אתם יותר גרועים מאיתנו.... במיוחד אחרי שאייל צור נתן לכם 3 נקודות (היחידות שיש לכם...... חחחחחחחחחח שבוע הבא אתם מקום לפני אחרון או אחרון בטבלה ואמן שתישארו שם.......
O ooooooo1 New member 17/9/04 #4 בית"ר? אני במקומך הייתי בוכה מאז אליפות השרוכים לא הגעתם לאירופה .. חוץ מדאבל אז ויתרו לכם כי אנחנו לא יכולים ללכת לאופ'א ולאלופות וגם אז עפתם גמו לוזרים!
בית"ר? אני במקומך הייתי בוכה מאז אליפות השרוכים לא הגעתם לאירופה .. חוץ מדאבל אז ויתרו לכם כי אנחנו לא יכולים ללכת לאופ'א ולאלופות וגם אז עפתם גמו לוזרים!
ז זוהר/המלך New member 20/9/04 #5 7 שנים שחורות..... אין מה לעשות!!!..... תתכונן עכשיו אתה ל 7 שנים......