יאללה, הכל מוכן

זואילי

New member
יאללה, הכל מוכן

רק הבטן מתהפכת.... היום בערב אני מתאפסנת במחלקה הכירורגית ומחר על הבוקר ניתוח בפעם השלישית השנה. מחשבות חיוביות:
זה הניתוח האחרון! הקשה. זהו. חייב להיות סוף לסאגה. בלי שום זעיר פולשני. עבודת ידיים מיומנות וסיכויים גבוהים יותר לתיקונים מוצלחים.
אני אצל הטוב ביותר. אולי לא הכי נחמד אבל תותח. ואיתו צוות הרופאים ששומרים עלי. אולי הפעם יחזיקו לי את היד ולא אבכה.
עשיתי הכנה של חודשיים. בעזרת הצוות המופלא של מרפאת חווה. כל פחד נטחן עד דק ונמצא לו מענה.
אני בטוח ארד 3 קילו.
גם אם הזרבוב יוחלף, אני כבר לא מפחדת מזה ויודעת איך לתפעל אותו. ועכשיו יש מיני בוק לזרבוב האהוב (
) אז יש זכרונות יפים ממערכת היחסים הארוכה.
מן הסתם - אני אפסיק לעשן. אולי הפעם זה יחזיק
יש האח הגדול. אז לא יהיה משעמם.
חופשה של כחודשיים מהעבודה. תמיד מגניב.
אחרי הניתוח ארכוש לי עוד יהלומים. יהיה בסדר. חייב להיות בסדר.

kikona126

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדר!

סומכת עליך
ומחכה כבר לראות את ההודעה שלך של "אחרי הניתוח" על המצב בבית החולים, על הניתוח, על פליטות הפה של הרופאים... וכמובן על מצבך שלך. שיהיה בהצלחה

nicolada

New member
מיליוני מליונים של בהצלחות ../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gif

יש סיכוי שזה הניתוח האחרון בכלל??? שלא תראי יותר חדרי ניתוח?? (ניתוח למה זה בכלל, ואיפה את עוברת אותו??) מחזיקה לך כל אצבע אפשרית, וגם את אלו של בן זוגי! שתהיה החלמה מהירה, ושתזכי להמון בריאות!!

רווית04

New member
זואילי היקרה,

שתלכי בשלום ותחזרי בשלום, שיעבור לך האישפוז והניתוח קל ותחזרי לעצמך במהרה שלמה, הלוואי וכל מה שאת מבקשת לעצמך יקרה! שולחת לך מלא חיבוקים חמים.

בלגן2

New member
מחזקת את כל המחשבות החיוביות שרשמת

ומאחלת לך שהניתוח יהיה מוצלח וההתאוששות תהיה קלה ומהירה עד כמה שאפשר

שיהיה בהצלחה.....

מי בצוות? מחזיקה את כל האצבעות וברור שחייב להיות בסדר .....אנחנו נשות אנדו שום דבר לא יפתיע אותנו........ בהצלחה נשיקות

פיצ 50

New member
יקירה../images/Emo23.gif

אוהבת אותך.... מאחלת לך מלא הצלחה ומחכה לשמוע אחרי... נדבר...

פז08

New member
תשמעי, לא סתם אומרים "פעם שלישית גלידה"

גלידה = משהו טוב. הפעם יהיה משהו טוב. יש לי הרגשה כזו.... את בידיים הכי טובות, את יכולה להיות בטוחה בזה... ויש צוות שלם שיבוא להשגיח עלייך בעת הניתוח. אם יהיו כאבים, זה יהיה בקונטרול!! את הולכת לקבל משאבת סמים נפלאה
את הולכת לסיים עם זה!!!! אני יבוא מחר להשגיך עליך ועל הזרבוב....... את לא לבד והכל הולך להיות ממש ממש בסדר!! ויהלומים - יהלומים זה בהחלט שווה. וגם החופש מהעבודה. מקווה שיהיה לי זמן לבוא לשרוץ איתך בבית ולהתפעל מהיהלומים....
המון
וגם

מעיין153

New member
זואי שהיה המון בהצלחה../images/Emo249.gif

מחזיקה אצבעות שזה באמת יהיה הניתוח האחרון שיעבור בקלות את בידיים טובותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בהצלחה

galim29

New member
פספסתי אותך

מזל שדיברנו אתמול. כמו שאמרתי: ברור לי שהכול יהיה בסד גמור, מעולה, פצצות לגבות. מחכה שנהיה אחורי זה. אוהבת ומחבקת את הזרבוב

liats80

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זואילי המון המון בהצלחה!!! מקווה ומאמינה שיעבור בשלום ובצורה הטובה ביותר. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק.
תעדכני אותנו.

למעלה