יאללה הימורים

ד נ ע

New member
זו בדיוק הנקודה שלי

ושלך כמובן (אני לא מתווכחת איתך, אנחנו באותו צד) הבעיה היא שלכל אחד מן הצדדים השקפת עולם אחרת, הבוטה של אחד זה לא הבוטה של אחר.. אין אמת אחת. והבעיה העוד יותר חריפה שבמקום לנסות לגשר בין הפערים ולמצוא קרקע מוצקה של פשרה הם פשוט נלחמים יותר ויותר עד שהגבולות מיטשטשים וזה נהפך למלחמת "העיקר שמישהו ינצח כבר" אי אפשר לזרוק משפט וללכת כמו שעשו בתחילת השרשור הזה זה מה שכל המדינה עושה זורקים סטיגמות באוויר מבלי לנסות להבין. אני רק מקווה ששום דבר לא ידמם שם חוץ מלסבית במחזור :)

meiritamir

New member
היה היום בחדר כושר

איזה אחד, דתי בשקל, שעיצבן אותי רצח... קשור לנושא הזה... המצעד יתקיים, עם קצת בלאגנים, אבל יתקיים.

Lady McBeth

New member
מה?! חדר כושר בלי שהתקשרתי להפריע לך באמצע!?

לעעעעא... איזה כשל, טמיר!!

meiritamir

New member
לגמרי כשל...

התימני המעצבן הזה הפריע לי מספיק. יש לתימנים איזה משהו בגנים שהם מתחילים לדבר ולא מפסיקים.

Lady McBeth

New member
חחח

כמעט כמוני

Lady McBeth

New member
WRONG ANSWER!!!

התשובה הנכונה הייתה צריכה להיות "מה!? אבל את בכללללללללללל לא מדברת הרבה!!" טמיר, צפה למכות בעזריאלי.

meiritamir

New member
ממש מפחד...

לפי איך שמילאת את ה"הבטחות" שלך עד עכשיו, אני עוד אראה את גיידמאק קודם לפני שאני אראה אותך.

Lady McBeth

New member
בואנה, יא מבריזן!

תפסיק להאשים אותי בהכול! (וכבר ראית את גאידמק. שקט).

meiritamir

New member
בואנה את חצופה...

לא רק שהברזת מהסאבליים אחרי שבאתי לראות א-ו-ת-ך, ולא רק שהברזת מעזריאלי, את עכשיו קוראת לי מבריזן? יאללה לכי.

ק ד ו ש

New member
דעתי בעניין

משפט קדום אומר... שניים רבים, השלישי לוקח. קיצור הדוסים והמתחנגלים יריבו, בסוף יבואו המשטרה ויזיינו את כולם מכות. אין על המשטרה, מזל שדפקו באוקטובר כמה ערבים (מה הקשר?). ולגבי אם צריך או לא. שנה שעברה, כשהיה בלאגן, הייתי לגמרי בעד ההומואים, מהסיבה שתכלס, הם לא עוברים על החוק. הם עושים דבר הכי מעצבן ומושך תשומת לב, אבל לא עוברים על החוק, לכן הייתי בעדם. אבל לא יודע למה, העקשנות שלהם שינתה את דעתי, כמו הרבה אחרים. כמו שמחבט אמרה, אין לי שום בעיה עם הומואים או לסביות. שכל אחד יעשה מה שרוצה, ויזיין את מי שהוא רוצה, אבל למה לצאת עם זה לרחובות, ועוד בצורה כזאת בוטה? בת"א לאף אחד זה לא מזיז, אבל העקשנות ללכת לירושלים, שאם טוב להם או לא, זה מקום קדוש לשלוש דתות, וזה פשוט פרובוקציה נטו. תיאורטית, מותר להם לצעוד. אבל למה? למה להתעקש כשאתם רואים שיש כזאת התנגדות, גם מחילוניים מוחלטים (כמוני). אפילו חלק מההומואים נגד המצעד הזה. חוצמזה ששבוע שעבר היה בת"א, אז למה לעשות שוב? אתם מתלוננים שלא נותנים לכם להתחתן\שאר זכויות, אז על מה יש לכם לחגוג ולרקוד? לכו תפגינו מול הכנסת, תשבתו רעב, תעשו מחאות, אל תוציאו את התחת שלכם בפומבי. ונורמה, כל מה שאמרת הוא בדיוק בדיוק ההיפך מסובלנות. מה לעשות, אנחנו לא ארה"ב, ואנחנו עם הרבה יותר קשה, לטוב ולרע. פה אפילו על חנות בשבת עושים בעיות. תאמיני לי שאני לא סובל את החרדים האלה... ואני לא בעדם, אני יותר נגד העקשנות של ההומואים (שגם שם תתפלאי לשמוע, לא נמצאים טובי בנינו). חבל, עם הראש בקיר שלהם, במקום להרוויח משהו מהמצעד, הם רק סופגים עוד ועוד שנאה, גם מאנשים שהיו בעדם. ולגבי צעדה לפרו אבולושן..... מתוכננת בקרוב, פרטים בהמשך.

למעלה