יאללה הימורים

תמיררר

New member
הדוסים הולכים להתפרע...

החולי נפש האלה, אי אפשר לדעת איך זה ייגמר... אין לי כלום נגד הומואים ולסביות, אבל מגיע להם אם הם יקבלו מחר קצת מכות. מעצבן הקטע הזה שהם באים לעשות דווקא ולעצבן כל זה הזמן.

yehuda18

New member
הדוסים יתנו פייט

אבל יש 7000 שוטרים שמאבטחים את אוחזי הכיורים ונושכי הכריות. לשם השוואה, 10000 הוקצו להנתקות. נעקוב אחר ההתרחשויות מחר..

ReiKo

New member
הלוואי שתצא אש מהשמים ותשרוף את כל המתחנגלים

המסריחים האלה...

הטRולית

New member
יהיה שמייח!

2 קב' קיצוניות שנפגשות, זה מעניין. ולמה גייס הפכו קיצונים? כי אפילו מתוכם יצאו קולות נגד המצעד בעיר לא להם, שאינם רצויים בהם. בקיצור, יהיה פייט רציני.. ככה זה עם קיצונים. והדוסים מנצחים. ככה זה כשבאים בשם האלוהים (מי אמר שאהידים שחורים?!)

מזה "עיר לא להם" ?

לא מבינה, מי קבע שת"א זה מחוז ההומואים בישראל? מי קבע שירושלים היא הבירה רק של החרדים? מי קבע שהומו צריך ללכת מבוייש ברחובות ירושלים ? לכל אזרח מגיע הזכות ללכת ולהפגין ולצעוד, בשביל כל מטרה שהוא מאמין בה ( שלא מסיתה או פוגעת במכוון ) , ובטח ובטח בירושלים , שהיא הבירה של כולנו. הדוסים נפגעים? שבו בבית. גם לי כואב לראות אותם, אז אני דוקרת אותם? גם לי מפריע שהם לא מתגייסים , וגם לי מפריע שאני אצטרך לשלם מסים . לא עושים כלום בשביל המדינה. אז להומואים יש פי אלף יותר זכויות לצעוד בבירה , ולכל הדוסים מגיע גלות מהארץ.

הטRולית

New member
אז אולי הגיע הזמן לדקור גם אותם?!

וכשאמרתי עיר לא להם - איך דנה אמרה? לא רוצים אותנו שם. המטרה של המצעד היא לא להשניא אותנו על האחר, אלא להראות שאין שוני. זה לא מקדם את המטרה. יש?

זה לא משנה.

זאת זכותם. גם אם יש אנשים שלא אוהבים את זה. ודיי כבר אם כל ה "אם לא רוצים אותם שם שלא יהיו שם " נמאס. אם לא הייתי עובדת , הייתי הולכת למצעד מחר , רק כדי לתמוך בהם.

הטRולית

New member
שייהנו. שיצעדו..

אבל אני לא הייתי הולכת "לצעוד" כשיש פנאטים כאלה בעיר הזאת . בואי נגדיר את זה ככה - רוצים לצעוד? על אחריותכם בלבד.

Lady McBeth

New member
העניין הוא שזה לא המצעד עצמו

המרצה שלי למשפט עברי (והוא דוס אחושרמוטה ואחד האנשים היותר חכמים שיצא לי לשמוע) אמר שלחרדים לא היה מפריע אם היה נגיד כנס של הומוסקסואלים בבנייני האומה, למשל. הבעיה של רובם (כי תמיד יש את הפנאטים) היא בעובדה שגברים צריכים ללכת עם חוטיני ברחוב ולהתנשק עם כל דבר שזז. זו הבעיה שלהם. לא עצם המצעד אלא האופן שבו הוא מתנהל. באופן אישי, אין לי שום דבר נגד הומואים ולסביות, אבל המצעד הזה דוחה גם אותי. הם ממש לא עושים אותו בטוב טעם, אלא הכל עניין של פופוליסטיות ומוחצנות נטו. במקרה הזה, אני תומכת בחרדים לגמרי.

תראי...

התחלתי לעבוד בר"ג. ויום אחד, השם ישמור, עליתי על אוטובוס מבני ברק, התיישבתי , ואחד הגברים קם וביקש ממני ללכת אחורה. בחיים לא הרגשתי כל כך מושפלת. אז להם מפריע החוטיני הורוד , לי מפריע שאני צריכה לעבור לצד האחורי של האוטובוס כאילו אני מצורעת. מה גם שזאת סטיגמה דיי עלובה , כי בתכלס קהילת ההומואים שבאה למצעד, באה לבושה כמוני וכמוך . בנאלי. כל הילדים שמסביב מחפשים מסיבה, באים באופן מוחצן . אבל זאת הדרך שלהם להתבטאות. אני בחיים לא אתמוך בקבוצה שתומכת באלימות. לא משנה מי. כל קבוצה שמוצאת פיתרון לבעיה בעזרת אלימות , היא קבוצה ברברית וטיפשה. אי אפשר לוותר על קיום המצעד, הוא חייב להיות. ובירושלים, למה? כי ככה הם בחרו. אבל מצד החרדים , לא היתה שום התקדמות לפשרה. לא כשהציעו על מסלול מסוים, על תוכן מסוים , יום מסוים. כלום. מבחינתם היה לבטל את זה ולא משנה מה. ולא, לא צריך "לכלוא" אותם בבנייני האומה, כי זה משדר שמה שהם עושים זה לא טוב. ושהם צריכים להתחבא. זה מסר מוטעה ממה שהמצעד רוצה להעביר.

Lady McBeth

New member
ממש אין לי כוח להתווכח, כי אני מתה מעייפות

אבל בקצרה, אני באמת חושבת (ואני סטרייטית לחלוטין ומחשיבה את עצמי כאדם די ליברלי) שהמצעד הזה מזמן איבד את מה שהוא אמור לייצג, והפך להיות פרובוקציה סתמית. בואי נתחיל מזה שאומנם יש לכל אזרח במדינה את הזכות לצעוד, אבל במקרה של המצעד הזה הוא מפספס את המטרה שלו בגדול: הם רוצים שיתייחסו אליהם באופן שווה, אבל מצד שני, את לא רואה מצעדים של סטרייטים, נשואים, אתיופים, או שחקני פרו-אבולושן. הם מנסים להשיג את מטרת המצעד, תהא אשר תהא, בדרך עקומה ולא מקובלת על חלקים גדולים מאוד באוכלוסייה, לאו דווקא חרדים. וזה לא העניין של "לעשות דווקא" לחרדים, כי גם אני כועסת על ההשתמטות שלהם מהצבא, ועל תורתם אומנותם ועל עוד אלף ואחת דברים. אבל הנקודה היא שהמצעד נועד לעורר פרובוקציות נטו, וזה כבר דבילי ולא משרת שום מטרה.

ככה את רואה את זה...

המצעד נועד לעודד סובלנות . ואם את רוצה מצעד של אתיופים-סטרייטים-חובבי פרו אבולושן, תקימי אחד. אף אחד לא אמר לך "לא" . מה גם שהמצעד הזה אמור להציג משהו, לעורר , להראות שזה לא דבר רע. זאת מטרה שבעיניי היא חשובה. את מניחה דברים שקל לך להניח . "המצעד נועד לעורר פרובוקציות נטו ... " לפי מה קבעת? כי סגנון החיים של חלקם הוא פרובוקטיבי? אז מה. גם של הרבה סטרייטים. ברגע שנבין מהי סובלנות , וקבלת השונה, נוכל להיות חברה הרבה יותר טובה. כשאני הייתי בסאן פרנסיסקו, בטעות נכנסתי למצעד פטיש של גייז. אנשים חצי ערומים עם שרשראות ובגדי עור, באמצע היום, באמצע רחוב מרכזי בסאן פרנסיסקו. ואנשים הביטו מהצד ותמכו. ותראו איך הם חיים, עם כל הפרובוקציות שלהם , ואיך אנחנו כאן. העיקר לזרוק משפטים כמו כמה העולם שונא אותנו וכמה כולם אנטישמים, אנחנו יודעים לעשות. אבל לקבל מישהו ששונה מאיתנו זה כבר יותר מדי.

ד נ ע

New member
פחחח תגידי למרצה שלך שידחוף חוטיני לפה

לא יודעת אם אי פעם היית או ראית מצעד גאווה ירושלמי הדבר הכי מופרע שיש שם זה בחור נחמד בשמלה ורודה וחבר שלו עם חולצה שכתוב "חובה לחדור גם מאחור" ירושלמים יודעים שזה לא ת"א אז הם לא מנסים זה מאוד לא גאוותני יחסית למצעדים רשמיים אחרים. זה צעדה של אנשים שונים שנבדלו מן החברה ומנסים לעמוד על עקרון שחשוב להם. אם זה באמת בגלל מה שאמרת אז מצעד אהבה זה בכלל לא בא בחשבון.. כי מה שקורה שם זה באמת תועבה. זה בגלל שהם מקיימים יחסי מין עם אותו מין. והחרדים מודים בזה. אז אל תנסו להגן על הפינגווינים האלה. בתור ירושלמית סטרייטית אני יכולה לומר לך שסובלנות זה רק מילה כשזה מגיע לדת.. לפני שנתיים בערך כשהיה מצעד אני עבדתי באיזור והייתי צריכה לחצות את המדרחוב וכמעט קיבלתי את הדקירה כשאותו דוס פנאט רץ אחרי בחור צעיר עם טי שרט וג'ינס .... וכן הוא בסוף נדקר לפי מה ששמעתי.. זה דיון על עיקרון ואם לא היו עושים מזה כזה ביג דיל הם היו צועדים יום אחד בשנה וכולם היו נהנים מסטטוס קוו. אתם שוכחים שיש עכשיו ראש עיר חרדי שם... תחשבו על זה במקום לזרוק סטיגמות באוויר

Lady McBeth

New member
פנאטים יש בשני הצדדים, תמיד

וזה כבר מזמן לא דיון על עקרון... זה כבר חרג מכל תחום שכזה ועכשיו שום צד לא מוכן לרדת מהעץ שלו. שלא תביני לא נכון, אין לי שום דבר נגד ההומואים והלסביות, אני פשוט חושבת שמצעד כזה, מלכתחילה, לא שירת את המטרה שלו כביכול, ועל אחת כמה וכמה עכשיו.

הטRולית

New member
ברור שזה בגלל שזה יחסי מין

של אותו המין. בוקר טוב. הסבר ההלכתי לזה שאסור משכב של זכר עם זכר. זה נחשב גילוי עריות. אממה? הדוסים השחורים האלה חושבים שהם שליחי האל, והם מייצגים אותו (ואני חשבתי שכתוב "לא תרצח"), ובשמו הם כביכול נלחמים. בתכלס, הם סתם פנאטים. כאילו, אחלה. לא מתאים לכם? אל תסתכלו. אל תלכו. תסגרו את עצמכם ואת הילדים המתרבים כמו קוצים ביום חמסין ותסגרו את השערים שלכם. יש לכם 100 כאלה, לא? אבל! אני עדין חושבת שהמצעד לא צריך להיות בוטה. גם לא מצעד האהבה. זה הופך לחייתי ומאבד את הפואנטה.

הטRולית

New member
לא, לא...

אני דיברתי על הבוטה שלי. ע"ע מצעד האהבה. אור מיי אי סיי - מצעד הזנות?

הטRולית

New member
זה בוטה. לדעתי.

אני לא זוכרת שיצאתי להפגין ברחובות נגד זה, או שהכתי מישהו עד זוב דם בגלל דעותיי אלו. זו הדיעה שלי.

למעלה