יאללה גם אני רוצה...

tanya666

New member
גם אני אענה.....

מאכל אהוב- שוורמה מאכל שנוא- דגים (וכל מה שבא עם ברוקולי בעעע) מה הייתי לוקחת לאי בודד- בלון ים... חחחח דבר טוב שקרה לי השבוע- שעשיתי פסים בשיער... דבר רע שקרה לי השבוע- ש... כלום... יש לכם חיה כלשהי?- לא. איפה הכי הייתי רוצה להיות- בפריז ועכשיו לשאלות היותר מוזרות: אתם אוהבים לשים משקפי שמש? כן, כשצריך... כובעים? לא בדיוק... כפכפים או סנדלים? כפכפים. סוודים? בחורף אבל לא את העבים. בעעע

עכשיו תורי!!

מאכל אהוב: הכל!!!! מאכל שנוא: אין לי משהוא בראש עכשיו... מה הייתם לוקחים איתכם לאי בודד? מחשב נייד מחובר לאינטרנט!! דבר טוב שקרה לכם השבוע: קרה משהו טוב?? דבר רע שקרה לכם השבוע: ידידה שלי ניתקה ממני את הקשר!! יש לכם חיה כלשהי? כן איזה? 2 אחיות ואח! איפה הכי הייתם רוצה להיות עכשיו (כל מקום בעולם)? בהוואי!! ועכשיו לשאלות היותר מוזרות- אתם אוהבים לשים משקפי שמש? כן (אבל אין לי כאלה שמתאימים לי!!) כובעים? לא ממש.. כפכפים או סנדלים? כפכפים סוודרים? בטח.......

בֶל

New member
יאללה גמני עונה (לסקר שלי)

מאכל אהוב:אמממ גלידות ושוקולד
מאכל שנוא:פירות ים ודגים, וגויאבות מה הייתם לוקחים איתכם לאי בודד? מטוס כדי לחזור
דבר טוב שקרה לכם השבוע:קצת ש.ב דבר רע שקרה לכם השבוע:המבחן בביולוגיה יש לכם חיה כלשהי?ברור, הכלב הכי יפה בעולם! איפה הכי הייתם רוצה להיות עכשיו (כל מקום בעולם)?אממ... בטיולים בג'נגל בדרום אמריקה ועכשיו לשאלות היותר מוזרות- אתם אוהבים לשים משקפי שמש?לא כובעים?ממש לא! כפכפים או סנדלים?כפכפים כאילו דה! סוודרים?כן, למה לא?

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif קצת ש.ב????

בעעעעעע
וד"א- איך הלך לך באמת בביולוגיה?

spake

New member
ילאה אני אענה על זה.....

המאכל האהוב: סטייק עסיסי ככה....... המאכל השנוא: יש יותר מידי לאי בודד: גיטרה דבר טוב שקרה השבוע: דיברתי עם ידידה שלי שלא דיברתי איתה 3/4 שנה דבר רע שקרה: עיקמתי את האצבע שלי ואני לא יכול לנגן! אין לי חיות בבית כן אני מת על משקפיי שמש כובע:לא שונא סנדלים מת על כפכפים סוודרים לא אכפת.......

די ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אין לי כוח כבר לכל הסקרים הדבילים האלה שאין להם משמעות בכלל! מה זה פה המכון לסטיסטיקה??? שירן ענווה ובל, תפסיקו את הטפשות הזאת! אז מהיום אני פותח בשביתה כנגד פלישתם של הסקרים האלה לפורום. מי שובת איתי????? !!!Viva la Resistance

../images/Emo7.gifאני לא מבין מה הבעיה......

גם זה כיף לענות....... גם ככה אתה לאט לאט מכיר את האנשים שנמצאים איתך בפורום..... וגם....... גם זה הדבר היחיד שממלא את הפורום!!

זהו עצם הבעיה

גם אני מודה שכיף לענות על שאלות פה ושם, אבל יש גבול. כל הסקרים האלה דוחפים מהדף הראשי נושאים חשובים ומענינים. דייייייי

tamar brandy

New member
אתה-שביתת רעב../images/Emo35.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן בטח....

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif אתה *קצת* מגזים!

וחכה היום אם אני אראה אותך אוכל משהו בבית ספר *מבט שטני*

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif אילן!!!!!!

אתה נכנס לפורום פעם במאה שנה ומחליט לארגן שביתה נגד הסקרים??? עובדה שהרבה אנשים עונים וזה מאוד מעורר את הפורום וככה גם מכירים אחד את השני!!!! אם לא מתאים לך אל תענה!!! וסורי על העצבים!

למעלה