יאללה גם אני רוצה...

בֶל

New member
יאללה גם אני רוצה...

שירן וענווה כבר עשו את זה, עכשיו תורי! סקר
מאכל אהוב:
מאכל שנוא:
מה הייתם לוקחים איתכם לאי בודד?
דבר טוב שקרה לכם השבוע:
דבר רע שקרה לכם השבוע:
יש לכם חיה כלשהי? איזה?
איפה הכי הייתם רוצה להיות עכשיו (כל מקום בעולם)? ועכשיו לשאלות היותר מוזרות
-
אתם אוהבים לשים משקפי שמש?
כובעים?
כפכפים או סנדלים?
סוודרים?

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif אני עונהההההה

מאכל אהוב:פיצההה מאכל שנוא:בעע אמממ.... אגססססס בעע אני שונאת אגסיםםםם מה הייתם לוקחים איתכם לאי בודד?מחשב
דבר רע שקרה לכם השבוע:אממממ לא יודעת.... שאני הולכת להכשל בביולוגיה ושעוד מעט אסיפות הורים..בעעע יש לכם חיה כלשהי?כן איזה?אחי איפה הכי הייתם רוצה להיות עכשיו (כל מקום בעולם)?אמממממממממ בעע לא יודעת ועכשיו לשאלות היותר מוזרות- אתם אוהבים לשים משקפי שמש?לא כובעים?כן כפכפים או סנדלים?כפכפיםםםםם
סוודרים?

ברשוש

New member
../images/Emo20.gifטוב אז אני הסיפתח כנראה..

-פסטה וארמונים קלויים -ד ג י ם ויש גם סוגי בשרים שאני לא סובלת - ספר"כמעיין התמתגבר", מחשב,פסטה וארמונים קלויים חח ושמפו..:) - חבר שלי חזר מהבסיס.והשלמתי עם חברה טובה שלי.. - היה לי מבחן בערבית - לי אישית אין חייה והייתי רוצה שיהיה לי כלב רק אמא שלי לא ממש בעד זה....:( הייתה לי אבל פעם כלבה זאבה יפייפיה.. -בפירמידות -לפעמים בנהיגה זה מחייב אותי אבל ככה זה מזה מפריע ללכת עם זה..לא יודעת למה קניתי בכלל.. -כובע- לא לא ולא -כפכפים-בכיףף שלי כל השנה, כל יום!! סנדלים לא ממש מסתדר לי.. -סוודרים למה לא..

tamar brandy

New member
הפכתם ת'פורום לפורום סקרים....

מאכל אהוב: שוקולד וטופו (כשמכינים אותו כמו שצריך
)
מאכל שנוא: דבש למרות שאני לא אוכלת...
מה הייתם לוקחים לאי בודד: את כל הטבעונים
דבר טוב שקרה לכם השבוע: שהוא נגמר
דבר רע שקרה לכם השבוע: *טראומת האיפור*
יש לכם חייה כלשהי: כן! איזה: כלבה:)
איפה הייתם רוצים להיות עכשיו: בארץ לעולם לא ולשאלות היותר מוזרות
אוהבים לשים משקפי שמש: כשצריך אז כן..
כובעים: הייתה לי תקופה של כובעים... כבר לא אוהבת...
כפכפים או סנדלים: אוהבת להיות יחפה
סוודרים: ממש לא!!!

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif תמר...כנסי....

איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור איפור

tamar brandy

New member
מה את מתגאה...

בזה שהנוע"ל קונה איפור שלא מאפר וכדי שיצבע קצת צריך לחרוט על הפנים של הילדים המטונפים האלה???

אַמִיר

New member
בוקר טוב.... ../images/Emo187.gif

מאכל אהוב: שוקולד ואוכל סיני מאכל שנוא: חומוס, בעעעעעעעע מה הייתם לוקחים איתכם לאי בודד? אוטו ונרגילה דבר טוב שקרה לכם השבוע: עברתי את ירפ"א ב' דבר רע שקרה לכם השבוע: קמתי 3 פעמים ב-6 בבוקר יש לכם חיה כלשהי? ברור כאילו איזה? מושי החתול הכי יפה בעולם איפה הכי הייתם רוצה להיות עכשיו (כל מקום בעולם)? תימן חחחחחח ועכשיו לשאלות היותר מוזרות- אתם אוהבים לשים משקפי שמש? לא, אבל לפעמים אני פשוט חייב כובעים? כןןןןן אני מת על כובעים כפכפים או סנדלים? סנדל תנכי סוודרים? לא

אַמִיר

New member
יחידה רפואית פיזיולוגית אווירית

זה אחד השלבים במיונים של הטייס....

ברשוש

New member
../images/Emo20.gifפשששששששש

לא פראייר!! אני מחזיקה ממך...טייס... יש תאריך לגיבוש? או מה?

shiroosh999

New member
תורי!!!

מאכל אהוב: קובה, קוסקוס.... מאכל שנוא: עוגיות בוטנים.... מה הייתם לוקחים איתכם לאי בודד? את תמר, ומחשב עם חיבור לאינטרנט.... דבר טוב שקרה לכם השבוע: צירפתי את שירן לאייסי שלי דבר רע שקרה לכם השבוע: רבתי עם חברה טובה יש לכם חיה כלשהי? איזה? כלב, גופי!!!! איפה הכי הייתם רוצה להיות עכשיו (כל מקום בעולם)? לטייל בראש הנקרה.... ועכשיו לשאלות היותר מוזרות- אתם אוהבים לשים משקפי שמש? לא... מעצבן... כובעים? ממש לא כפכפים או סנדלים? כפכפים סוודרים? איכס!!!

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif אוף שיר תמיד רציתי

לשאול אותך- איך לעזעזל את עושה חתימה כל כך ארוכה????

למעלה