יאללה בננות!!

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifטוב נו, אני מעלה בכל זאת../images/Emo3.gif

פה אני שורה שנייה=.=ואם תסתכלו על הילדה הכי ימנית, העקומה ההיא, תבינו שזו טעות

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

זה ג'אז, ניראה מכו פלמנקו לא רואים ת'חצאית...וטוב שכך

ש ו ר ט י

New member
את במקרה מאילת?

הילדות שם נורא מוכרות לי... לפני שנתיים הייתן אצלנו בכפ"ס, תלמידות פלמנקו של סילביה גם, כמונו

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifבמקריות לגמרי../images/Emo3.gif

סתם, כן אני מאילת את מי את זוכרת מהתמונות?

ש ו ר ט י

New member
ידעתי!

אחח... אני והזיכרון שלי! אני זוכרת את שתי הבנות שבשורה איתך בתמונה עם המניפות. לא זוכרת שמות... אני זוכרת את ההופעה בסוזן דלל בפסטיבל פלמנקו, הייתי בקבוצה של הבוגרות יותר מכפ"ס, רקדנו "פרוקה" (ריקוד של גברים במקור, עם מכנסיים וכובעים). אגב, הצעירות יותר מהקבוצה שלי ביקרו אצלכם השנה. יש קשר הדוק מסתבר בין שני המקומות

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifהוו פרוקהה זה היה יפה../images/Emo2.gif

אז יש לי אותך מוקלטת בקלטתP-: כי יש לי קלטת של ההופעה, אם איכות קצת קקי אבל אפשר להתמודד התחלנו ללמוד את הריקוד שלכם בסוף שנה שעברה..כשלא היה לסילביה עוד מה לעשות איתנו
חח וכן אני יודעת, כשהיתה פה את הסדנא של מריה חונקל..יצאתי נכה מהסדנא שלה

ש ו ר ט י

New member
סילביה העריצה אתכן!!

היא אמרה המון עד כמה היא נהנת ללמד באילת וכמה הבנות שם באמת נכנסות לרוח הפלמנקו וכאלה. אני בכל אופן סיימתי כבר ללמוד ואני לא ממשיכה עם זה הלאה אז הפלמנקו, כמו כל שאר הסגנונות נשארים עבורי מאחור. בעצם רק כמעט כל הסגנונות. אני אתגעגע לזה, פלמנקו זה כיף וסילביה מורה טובה. ובקשר לקלטת- אם יוצא לך לצפות בה אני הכי נמוכה מכל הבנות בזמנו חחח. הייתי מהראשונות שנכנסו לבמה, זאת אומרת קיצונית כמעט מצד שמאל של הקהל. אבל רק אם יצא לך לצפות

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifוואלה??!

איזה כייף לשמוע
למה היא בכלל דיברה עלינו חח? יענו איך היא הגיעה למצב הזה? חיטטתן לה בחיים לדעת איפה היא עוד עובדת?
כשאני אסתכל בקלטת אני יזכר בך חחP:

למעלה