ואני גם לא מורידה קבצים (גם לא צורבת, אגב). בכלל, תמנע מלהמליץ על דברים לא חוקיים בתור מישהו שחלק מתפקידו או לשמור על החוק. פאנק זה לא בדיוק כוס הקמפרי אשכוליות שלי.
לזה שלא חלקת את זה עם כל העולם ואשתו? ושאני אחזור לדיבורים על חוקי תפוז? ישנם האתרים האלה שהורדות הן חוקיות וזה בסדר. כל השאר לא, ולנו כמנהלים אסור אפילו להזכיר את זה. אני יודעת שיש המון דברים שמוציאים את הפאן מלהיות מנהל, אבל לקחנו על עצמנו תיק ואנחנו צריכים לעשות את זה בדרך הטובה ביותר. לגבי השיר, תמיד יכול להיות שאי פעם שמעתי אותו ואני פשוט לא יודעת איך קוראים לו. חבל שלא תמיד אפשר להביא קישורים לשירים עצמם ולא רק למלים שלהם. הכי אני אוהבת את האתרים האלה שיש גם טעימות מהשירים. חבל שאין הרבה כאלה. להוריד אני לא אוריד. זה כבר לא קשור לחוקי תפוז, אלא לחוקים הפרטיים שלי. לא הייתי רוצה שיפגעו בפרנסה שלי אם הייתי זמרת ויוצרת, כך לא אפגע באחרים ואעודד את האתרים הלא חוקיים האלה... וגם חוקיים אני לא ממש מורידה כי אני עצלנית
אלא לעצמך. אם את מחליטה שאת מורידה את השיר כדי לשמוע אותו וישר מוחקת אותו אז זה לא ממש פוגע בפרנסה של האמן, לא? וחוצמזה, תמיד אפשר לסמוך על אמאזון שיספקו את הסחורה, לא?
יודעת שזו רק הקלקה אחת, אבל עצלנות אצלי זה עד הסוף. אם כבר מדברים על לשמוע גם את השירים, אז הנה שיר שאפשר לשמוע. זה אמנם מ- 2002, אבל שיר גאוני לאמן גאוני וקליפ שחבל על הזמן.