יאללה בלאגן!!!!

Ice machinE

New member
יאללה בלאגן!!!!

דנטל, את זה את מכירה? אם כן
אם לא, אז יאללה להוריד!!! שם כזה ארוך של אלבום לא ראיתי מעולם, קלטו:
the shape of punk to come: a chemical bombination in 12 bursts​
לא היה קל

דנטל

New member
לא, אני לא מכירה

ואני גם לא מורידה קבצים (גם לא צורבת, אגב). בכלל, תמנע מלהמליץ על דברים לא חוקיים בתור מישהו שחלק מתפקידו או לשמור על החוק. פאנק זה לא בדיוק כוס הקמפרי אשכוליות שלי.

NoKiA2003

New member
קמפרי אני מעדיף עם תפוזים, תודה.

תגידי אנחנו הולכים מחר לסרט?

Ice machinE

New member
זה לא ממש Pאנק

וד"א זה חוקי להוריד שיר ולמחוק אותו אחרי 24 שעות מהמחשב (בתנאי שלא תחלקי אותו עם כל העולם ואשתו)

דנטל

New member
ואיזה הוכחות תביא

לזה שלא חלקת את זה עם כל העולם ואשתו? ושאני אחזור לדיבורים על חוקי תפוז? ישנם האתרים האלה שהורדות הן חוקיות וזה בסדר. כל השאר לא, ולנו כמנהלים אסור אפילו להזכיר את זה. אני יודעת שיש המון דברים שמוציאים את הפאן מלהיות מנהל, אבל לקחנו על עצמנו תיק ואנחנו צריכים לעשות את זה בדרך הטובה ביותר. לגבי השיר, תמיד יכול להיות שאי פעם שמעתי אותו ואני פשוט לא יודעת איך קוראים לו. חבל שלא תמיד אפשר להביא קישורים לשירים עצמם ולא רק למלים שלהם. הכי אני אוהבת את האתרים האלה שיש גם טעימות מהשירים. חבל שאין הרבה כאלה. להוריד אני לא אוריד. זה כבר לא קשור לחוקי תפוז, אלא לחוקים הפרטיים שלי. לא הייתי רוצה שיפגעו בפרנסה שלי אם הייתי זמרת ויוצרת, כך לא אפגע באחרים ואעודד את האתרים הלא חוקיים האלה... וגם חוקיים אני לא ממש מורידה כי אני עצלנית
.

Ice machinE

New member
את לא צריכה להוכיח לעולם

אלא לעצמך. אם את מחליטה שאת מורידה את השיר כדי לשמוע אותו וישר מוחקת אותו אז זה לא ממש פוגע בפרנסה של האמן, לא? וחוצמזה, תמיד אפשר לסמוך על אמאזון שיספקו את הסחורה, לא?

דנטל

New member
פה נכנס עניין העצלנות שלי

יודעת שזו רק הקלקה אחת, אבל עצלנות אצלי זה עד הסוף. אם כבר מדברים על לשמוע גם את השירים, אז הנה שיר שאפשר לשמוע. זה אמנם מ- 2002, אבל שיר גאוני לאמן גאוני וקליפ שחבל על הזמן.

למעלה