יאללה ביי

יאללה ביי

מחר כעת חיה, המטוס מתחיל להנמיך... את המימונה אבלה במטוס חזרה לשוויץ ואחזור לספר לכם אם בלופטהאנזה נתנו לנו מופלטה.

iditbs

New member
למה רק לדרוך עלינו?

תזרה גם קצת מלח על ליבנו הפצוע!
נסיעה טובה ותיהנה מהפריחה!

iditbs

New member
חלילה, רק שתתגנב למטוס בשקט...

ובעצם, מה זה משנה מה רציתי, אני כבר מספיק גדולה כדי לדעת שלא כל מה שארצה אקבל... אבל תודה שנתת לי עוד הזדמנות לקטר! (פסח ראשון מזה שש שנים בלי אימא..)

ליילה

New member
נסיעה טובה, תעשה חיים, ותחזור

בשלום. רק רציתי להגיד לך שאתה עושה סוג של חילוף משמרות עם ההורים שלי, שמחר ממריאים בדרכם לברלין, לחופשה של שבוע בגרמניה ושוויץ...

חן חן. שווה להם - אירגנתי להם

מזג אויר מעולה! (18 מעלות ושמש!) זהו. אני הולך לארוז (אולי באמת הגיע הזמן - אני יוצא מהבית עוד פחות מ4 שעות ועוד לא התחלתי) חג שמח לכוווווולכם!

בוקר טוב../images/Emo42.gif

העירו אותי מוקדם מידיי-למרות שהשמש כבר כמעט באמצע השמיים. נו טוב, אז מי שותה איתי קפה?

MicMik

New member
זה ריאליטי שואו עכשיו?

אנחנו נלווה אותך שעה אחר שעה עד ליל הסדר , אל כל המתחים המשפחתיים הישנים שצצים בדיוק בארוחת החג, מתפוצצים ובאים על פתרונם?
אני צריך להפחית את מינון הסרטים ההוליוודיים.

iditbs

New member
דפנה, תני צ'אנס לחב"ד...

הם חמים ומסבירי פנים. חברים שלי היו פעם ומאוד מאוד נהנו. וחוצמיזה, לא צריך לעבוד, להכין לנקות לבשל.... מקסימום, זה יהיה כמו יציאה לא מוצלחת למסעדה. האפשרות השנייה: בואי לאטלנטה, אני בטוחה שלעופרית לא יהיה אכפת עוד אורח לשולחן... ואני ערבה לכך שיהיה טעים...ונעים.

אל תפתי אותי...

תודה על ההזמנה... (מסכנה עפרית איזה תיק הלבשת עליה...) זה לא נורא. אני יותר דואגת לשותפה שלי לדירה כי בשבילה זה "סדר ראשון בלי אמא." אמרתי לה שנלך למסעדה עם הגדה... דרך אגב עשיתי את זה פעם (ובשיא חוצפתי הזמנתי לובסטר...) שוב תודה... אולי בשנה הבאה?

een ogenblik

New member
למה חוצפה?

לובסטר זו לא המנה שאוכלים בסדר לזכר חציית ים סוף? מה, לא? אז הגיע לשנות, ויפה שעה אחת קודם!

een ogenblik

New member
ברור שגפילטע

שריון, ובתוכו בשר. אמור מעתה גפיעלטע לובסטר זה שאנו אוכלים, על שום מה? על שום שהקדוש ברוך הוא קרע לנו את הים, והעבירנו בתוכו בחרבה, ושיקע צרינו בתוכו.

למעלה