יאללה בואו לצ´אט!

Sparker

New member
איזה יופי שאתה אומר את זה

בדיוק כשאני מתכוון להתקפל!!! הפעם אני לא נכנע... מספיק אתמול נשארתי שעות יותר מהמתוכנן... כשתקרא את ההודעה אני אהיה כבר במצב שתיים (היום שמעתי לראשונה את המושג הזה אחרי שנים... איזה זכרונות) ללט!!

little wave

New member
דרך אגב..

איך עובד הצ'ט? כל פעם שניסיתי להכנס נפתח לי חלון חדש (אדום עם אוגר בצד) ורשימה של אנדים בעברית "ראי" ולא הצלחתי לזהות אף שם מוכר מהפורום. אשמח לקבל הסבר לאיך זה עובד ואיך נמנעים מכל מיני מוזרים ומשונים...
מראש.

een ogenblik

New member
האם את מנסה

להכנס דרך הקישור שבראש דף זה? גם אני רואה את שמות המשתתפים בכתב ראי, ומזמן התיאשתי לגלות מי זה מי, אבל תוך כדי כתיבה בצ'אט הכל ברור. תמיד יכול להיות שאת נכנסת בשעות שאף אחד אחר לא נמצא, ומצטרפים אליך אנשים לא מוכרים רק בגלל שהחדר פתוח. בדרך כלל הצ'אט נפתח לאחר חצות, אבל אפשר לפתוח קודם אם יש ביקוש.

little wave

New member
קודם כל סליחה על הכפילות שוב...

אבל המחשב מתחיל שוב "לעשות הצגות" ואני לא רואה מה שלחתי ומה לא כי הוא כל הזמן ניתקע. ולגבי השאלה שלך אוחן - אז כן אני מנסה להכנס דרך הקישור שבראש העמוד וזה לא ממש מצליח.... אהה - באמת ניסיתי להכנס בסביבות 20:00 (שעון לונדון) אז יתכן וזאת הסיבה שלא מצאתי אתכם שם.....

little wave

New member
../images/Emo4.gif ......

ולאילו ביננו שמלבד MSN לא השתתפו בצ'ט מעולם (איזה בושות
) איך עובד הצ'ט? כל פעם שניסיתי להכנס נפתח לי חלון חדש (אדום עם אוגר או סוג אחר של מכרסם בצד) ורשימה של אנשים בכתב "ראי" בעברית ולא הצלחתי לזהות אף שם מוכר מהפורום.... האם צריך להקליד הודעה למישהו ספציפי בשורת הטקסט או שצריך הזמנה? אשמח לקבל הסבר לאיך זה עובד ואיך נמנעים מכל מיני מוזרים ומשונים...
מראש.

למעלה