יאללה אנשים!

יאללה אנשים!

הגיע הזמן להחיות קצת את הפורום:\ אממ בואו נשחק במשחק אמת, שקר ופנטזיה! יודעים איך משחקים?? כל אחד כותב 3 משפטים על עצמו (לא חיבים להיות קשורים לפאוור פאף) שאחד מהם אמת, אחד שקר ואחד פנטזיה. הנה אני אתחיל: 1.הלכתי להופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר 2.אני פוחדת מכלבים 3.היו לי קצוות ורודים בשיער יעל

אה שכחתי משהו:)

כל אחד צריך לנחש מה מהמשפטחם אמת מה שקר ומה פנטזיה ואז לכתוב על עצמו! יעל

../images/Emo187.gifאני אנסה...

1פנטזיה 2שקר 3אמת צדקתי? עכשיו אני חיבת לעשות על עצמי
... 1המחשב שלי נמצא במרפסת ואני גרה בקומה השמינית בבנין שלי 2יש לי בחדר שינה בובה ענקית של טוויטי שקיבלתי ליומולדת 8 3יש לי כלב האש פפי וכשהוא היה גור הוא כל הזמן דרך לעצמו על האזניים ונפל

Silver Fox

New member
אני אנסה...../images/Emo82.gif

1שקר 2אמת 3פנטזיה צדקתי?^_^ עכשיו תורי 1. הייתי בונציה ואכלתי פיצה איטלקית אמיתית-אמיתית 2. יש לי כלב גולדן רטריבר ענק 3. אני גרה בהרצליה

Silver Fox

New member
ליעל!../images/Emo82.gif

שלי לא נכון. מה שנכון הוא: 1אמת 2פנטזיה 3שקר והנה שלך (מנסה): 1אמת 2שקר 3פנטזיה

Nemo Girl

New member
אני../images/Emo107.gif

דודה שלי שיחקה בסרט "עד כאן" עם ג'ניפר לופז
יש לי חתימה של קווין ריצ'רדסון (הבקסטריט בויז)
גרתי שנה בארגנטינה

אמממ

זה קשה... 1.שקר 2.פנטזיה 3.אמת (מה שיעל אמרה) ויעל את לא אמרת עלייך כשהגבת תגובה ולי יש מושג אזזזז.....אני?!?!?! אוי... 1.אני התנשקתי שנה שעברה (בהיותי בת 10)נשיקה צרפתית עם חבר שלי(בן 11) 2.יש לי כלב סמויד 3.יש לי 5 כלבי ריג'בק ופינצ'רים

כן...

אז...אני יכולה עוד אחד? טוב... 1.אני נולדתי בשנת 1902 2.אני שיקרתי לגילי ואני בת 39 3.אני רצתי יום אחד בפארק וראיתי צל לבן!!! לא שחור לבן!!!...

Silver Fox

New member
אז מאיפה אני אמורה לדעת?../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif

זה נשמע כמו גילי, שם של ילדה... היית אומרת הגיל שלי וגמרנו

למעלה