יאללה אני יודע שזה לא קשור לכלום

matt hensley

New member
יאללה אני יודע שזה לא קשור לכלום

אבל קבלו ציור שלי...של מין פרחה מסכמת של כל הפרחות מהכתה שלי....

Alon31288

New member
הציור יפה

המחשבה דוחה :) לא סובל פרחות פאקאצות וכו'...

GO MATT!! פרחות לסל וחסל!!

אני הייתי עושה אנרכיה על התמונה הזאת ושורף אותה בהפגנות של פלסטינאים. אני חי בעיר (וגם לומד בבי"ס) מלאה פרחות, שרלילות, ערסים ועוד יצורים כאלו. הם השתלטו עלינו וזה עצוב. אני מוחה דמעה.

Alon31288

New member
כן אבל בלאכס

הם רוב הפעמים דוחות, שעירות, שמנוניות, מכוערות, נושאות מחלת מין, סתומות, כסילות ועוד...

מה איזו עיר,התשובה היא בכל עיר../images/Emo6.gif

אבל האמתי שלא תמיד הם מכוערות ושמנות.

ברמלה יש את כל השיט

קח רשימה חופשית פרחות שרלילות ערסים בוכרים ניגרים ערבים (כולם שומעים עופר לוי ויוסי עדן, יש?) אבל שלא תחשוב שזה הסוף. איך הולך המשפט 'חשבת שראית הכל? דווקא לא ראית כלום'

נימרודל

New member
לא רמאללה רמלה... גיחי גיחי...

אויש זה נורא... אני שונאת פרחות! אבל, דווקא אצלינו בביצפר זה לא כזה נורא... כי יש מעט פרחות. הרבה צפוניות (טוב נו זה האזור...)- אבל הן דווקא לא ממש מפריעות לי כמו שפרחות היו מפריעות לי... ויש אוכלוסיה ניכרת של מטאליסטים...

Alon31288

New member
בת"א?!?!

מה?!?! רוב הדפוקים פה בת"א הם קלאברים וונאבי ערסים צעצוע שומעים חרא מוסיקה סנובים מתנשאים שהולכים עם כל הסנוביות פרחות סתומות מתנשאות!!! בעעע איפה את גרה?? באיזה אזור?? מטאליסטים יש פה בלחץ ואם כבר מטאליסטים אז יש להם רק כמה להקות מסויימות שהם אוהבים וזה קצת חשוד אבל זכותם... דרים, מטאליקה, לד זפלין, דיפ פרפל, ביטלס וזהו בערך.. הם שונאים אותי כי הם אומרים שאיירון מיידן הם רוצחים אוכלי ילדים שעושים חרא מוסיקה ושרים כמו מפלצות.. בעע שילכו להזדיין... הם שומעים בדיוק שיר אחד של מיידן וזה פיר אוף דה דארק והם אומרים שזה השיר הכי טוב שלהם ושכל השאר חרא.. שיר מעולה אבל לא נראה לי שהכי טוב..

נימרודל

New member
הצפון...

ביצפר אליאנס. אתה צודק במידה מסויימת... אבל דווקא אצלינו המצב לא כזה נורא. ואני לא אומרת שאין כאלה, רק שהם לא מזיזים לי את הריס החמישי בשחלה השמאלית...

נימרודל

New member
כן כן...

א-ל-י-א-נ-ס... אני אספור לך כמה יש: יש לפחות 20 "בני העדה" מ-י-נ-י-מ-ו-ם! אבל לא כולם מטאליסטים. חלקם אוהבים יותר היהודים, ופרוגרסיב בעיקר. אבל זה עדיין נחשב מבחינתי.

נימרודל

New member
ובטח יש עוד המון כאלה

שאני לא מכירה או שפשוט לא מתלבשים או נראים כמו מטאליסטים- אבל הם כן. אני אישית מכירה כמה. (אני דיי אחת מהם).

Awaken

New member
למה אתם נכנסים לסטריאוטיפים???

הוא מטאליסט, לא לא לא!!! מה פתאום הוא בכלל פאנקר, מה אתה מזיין את המוח הוא רוקר לא לא לא הוא בלאקר יא מפגרים.... מה אתם נכנסים להגדרות מפגרות?! למי אכפת בכלל....

נימרודל

New member
אתה צודק...

*מסתכלת באדמה, מאדימה ומרגישה מטומטמת* זה דבר מפגר לעשות, והתנהגתי כמו ילדה בכיתה ד'...

למעלה