חחח אני? :ס
M Musta Susi New member 27/8/06 #26 ההודעות שלי היו יותר מפגרות ממך ומבת-אל Zusamen! וכמה זמן שלקח לי עד שלמדתי לשרשר כמו בן-אדם
P Prophet Of God New member 27/8/06 #24 אתה באמת רוצה למות? ככה כותבים רועי יא חתיכת פלוץ בשקית! ROEI ותזהר.
M McBlack New member 27/8/06 #20 היי, זה היה רעיון שלי ../images/Emo13.gif פשוט לא היה לי זין (או זמן) לבצע אותו.
G Gaius Octavius New member 27/8/06 #22 יו, זה גם קרה לי! אני חשבתי על איזה רעיון, ופתאום בא איזה אחד וחשב עליו גם אבל גם ביצע! למה אף אחד לא מבין שאני המצאתי את הטלפון?
יו, זה גם קרה לי! אני חשבתי על איזה רעיון, ופתאום בא איזה אחד וחשב עליו גם אבל גם ביצע! למה אף אחד לא מבין שאני המצאתי את הטלפון?
M McBlack New member 27/8/06 #27 לא רק חשבתי עליו, גם כתבתי על שתיכנ נתי אותי פה בפורום לפני די הרבה חודשים. אז או שממש שיעמם לו או שהוא פשוט זכר את הרעיון שלו...
לא רק חשבתי עליו, גם כתבתי על שתיכנ נתי אותי פה בפורום לפני די הרבה חודשים. אז או שממש שיעמם לו או שהוא פשוט זכר את הרעיון שלו...
I Itay Simons New member 28/8/06 #33 נצל"ש http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=955045 גדול!!!! XDDDDDDDDD
G Gaius Octavius New member 28/8/06 #35 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גאד../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גאד../images/Emo6.gif
M Musta Susi New member 28/8/06 #38 ../images/Emo6.gifכאלה הולנדים!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגאוני!