יאללה אם כבר אז כבר

Prophet Of God

New member
יאללה אם כבר אז כבר

לא ניר, תפסיק לקפוץ משמחה, אני לא עוזב. אבל הממ, הכנתי משו, תחת השם שלי ושל הפורום, זה נקרא: אומנות השרשור הדור הבא~! כן כן, גברברים וגברברות ועידן. :p הכנתי אומנות השרשור חדשה, חלקכם אפילו כלולים בתמונה! :O וכמובן שניר כלול, כי נו, זה ניר וכאלה. :p תפיצו אותה במקום ההיא המזופטת של הזקנות מדוליז, שאנשים יבינו מזה פאוור מטאלל [טוב לא כלכך אבל לא חשוב] אבל אני אתפרסם
ואתם תתפרסמו
וכל מיני כאלה, וסתם כי ישבתי על זה איזה מיליון שנה בערך עד שזה יצא נורמלי. יאללה תפציצו.

Prophet Of God

New member
אה וכן,

אם מצאתם פה טעות או פאשלות או כאלה, שהם לא חשובות, אל תצפו ממני לתקן אותם, כי נשבר לי הזין כבר מלחפש בחרא הזה טעויות :p תפיצו את זה ככה, אם יש תלונות בפורומים אחרים תגידו להם שישלחו לי יונת דואר.

Prophet Of God

New member
סיבה פשוטה מאוד:

אין לי כוח שאנשים יבקשו ממני לינקים להוריד ת'תוכנות ישאלו מאיפה השגתי וכו' וכו'...קרה לי פעם.

Blade Of Fire

New member
אני חושב שיש כבר אחד חדש

מפורום סקס לנוער, אבל היה בטוח שאני אפיץ את זה יותר

נמנמנמ

למה לא עשית את זה בסגנון פאווריסטי? למשל "התגובה של האביר Prophet Of God" ו.. כאלה דברים XD

DanieLushka

New member
מנצלש"ת.

חחחחחח. קראתי הודעות ישנות שלי בפורום, נשבעת לכם.. הייתי לא פחות מפגרת מבת-אל. ו.. תמונות מהמפגשים לפני שנתיים כמעט, חחחחחח איזה חמוד ניר XD.

Gaius Octavius

New member
כוסאמא שלך../images/Emo7.gif

נו, מה, אני, נו, בלאט. וכולנו היינו מפגרים יותר
תסתכלי על הודעות ישנות של מאיה!!

genz

New member
עשית לי מצברוח נוסטלגי

אז הלכתי לראות תמונות ממפגשים לפני שנה, והגעתי לכמה מסקנות: פעם היה כאן כל כך הרבה ספאם...אני בעד להחזיר אותו! אני נראה פחות פאתטי בהרבה כשאני נראה פחות כמו בנאדם (AKA, לא מגולח, שיער מבולגן). נוי, הרבה יותר יפה לך בלי הפסיכוזם. סער, הרבה יותר יפה לך עם הפסיכוזם. רועי, חבר, אתה חסר.

הא?

אתה רשאי לקרוא את ההודעה של נוי בהקשר שלי. איבדתי את הפסיכוזם שלי מתישהו?! >< אולי רק בגלל שהחלטתם להפסיק עם הפחית. בגלל שהפורום הזה חבורה של *פיפ* *פיפ* שלא שם *פיפ* על הפחית ובגלל זה כבר לא כיף לעשות אותה

genz

New member
אמרתי שכן? ../images/Emo3.gif

פשוט ציינתי שיפה לך. אל תאבד אותו :)

זה נשמע כאילו התכוונת

שפעם הייתי מאוד פסיכוטי. ועכשיו כבר לא. אז אני תמיד מאוד פסיכוטי?! כן?! כן?!

למעלה