יאללה איתם!

Stinkin Fish

New member
יאללה איתם!

כל הבעלי מועדונים האלה! זה כבר ידוע שמוסיקה שחורה נשמעת אך ורק ע"י הנוער, וכבר העשרים פלוס פחות שומעים את זה, אז למה את כל ההופעות, מסיבות וכיו"ב תמיד ביום חמישי (אמצע שבוע) ולגיל בני עשרים פלוס???? הם רוצים להצליח או לא!? לעזאזל...

Mc Bang

New member
התרוץ שלהם הוא

שעד גיל 18 הנוער לומד... אז הוא לא יצא כל ערב למסיבה נראה לי שזה התרוץ...

EmGee

New member
לא משהו אישי, פשוט שיקול כלכלי

זה לא יוצא שיקול כלכלי לארגן מסיבות נוער על בסיס קבוע, בעיקר לא בימי שישי שהעלויות גבוהות יותר. בקשר ליום חמישי, חלק נכבד ממי שהולך למסיבות האלה לא עובד בימי שישי או במקרה והוא חייל אז הוא יכול להספיק להגיע.

EmGee

New member
לא יצא כל כך מסודר

אני בטוח שניר יסביר לך את זה בצורה יותר מסודרת

ליב Liv

New member
תראו זה דיי הגיוני שאם יהיה ליין

קבוע בסופי שבוע לצעירים אז הבעלים של המועדון (לא משנה כרגע אם זה סופרים או כל אחד אחר) יפסידו כסף.. עם זה מבחינת כמות האנשים, הרי צעירים (תיכוניסטים) לא יכולים כל שבוע לממן מסיבה ונניח שכן, ליין מסיבות בימי חמישי לדוגמא - אז למחרת יש בי"ס (לא הרבה יבואו) או ליין בימי שישי.. אין בי"ס למחרת אבל העלות היא יותר גבוהה כי זה לא רק הכניסה של המועדון שהיא גם לא כ"כ זולה זה גם מימון של נסיעות - מוניות וכד´, הרי עדיין צעירים בני 16 אין להם רישיון.. ונניח מסיבה במוצאי שבת.. שוב פעם למחרת בי"ס! וחוץ מזה יש גם את ההפסד של המשקאות.. הרי רוב הרווחים של המועדונים זה על שתייה.. והרי ידוע שאסור למכור אלכוהול לנוער מתחת לגיל 18 ! הבנתם? בקיצור תנסו לנצל את המסיבות הספיישל בחגים!

מה שהוא מנסה להגיד זה -

שנכון שרוב הקהל בארץ מורכב מנוער שלא עובר סלקציה עצבנית של 18 ומעלה, אבל במסיבות של ימי שישי למשל, כמו שאמר ידידנו המלומד EmGee ההפקה יקרה יותר, ובני נוער לא מכניסים כסף מהסיבה הפשוטה שהם לא צרכני אלכוהול שידוע שהוא הכנסת הכסף העיקרית. (למעשה כן צורכים אלכוהול אבל אסור למכור להם). גם אי אפשר כ"כ לקחת מחיר כניסה גבוה מנוער כי אז לא יבואו... לכן עדיף לעשות מסיבות למבוגרים יותר שיש באפשרותם לשלם יותר ןלשתות יותר... קאפיש?

EmGee

New member
פשש יפה, אני מתחיל להרגיש כמו קודמן

המבין יבין

EmGee

New member
שיט עלית עלי

עכשיו כולם יודעים שאני זה בעצם עוד אחת מאישיאויות של קודמן

EmGee

New member
הפאקינג קשר הוא ש

אנשים מתחילים לפרש את דברי. עוד מעט אני אקבל פינה במילון העברי-ג´חנוני של קודמן.

למעלה