יאללהההההה....

Sababush

New member
יאללהההההה....

נניח והיינו חוגגים את
חג המולד
שכל אחד יכתוב פה 3 מתנות שהוא היה רוצה לקבל אבללללללללללללללל שיהיה דברים שבאמת אפשר לקבל ואני מתכוונת לא אנשים וכדומה... אז דני, נא לא לכתוב את לי וכמובן אותו דבר הולך לכולכםםםםם, חחח אז יאללה, תכתבו דברים שהייתם רוצים לקבל... זה יכול להיות קשור לבלו ויכול גם לא להיות קשור אבל... תנסו באמת להיות מציאותיים ורציניים!! (*ארם* דני, הכוונה גם אליך, חחח)

Dani Ryan

New member
אני פשוט בשוק!!!

"דני הכוונה גם אליך?!חה! למה רק אני!??!?!
יש עוד בנות שהיו מבקשות את דאנקן ואת האחרים שלהם..ורק אותי מזהירים?! טוב....את צודקת........
מודה באשמה... אני צריכה לחשוב על זה......כי לי זה הדבר הראשון שעלה לי בראש ו..
עוד מעט תקבלי תשובה...

chicolico

New member
אוקיי... אני...

1. ה-dvd החדש (יצא כבר?) של ההופעה של בלו מסיבוב ההופעות... 2. הג´ינס ryan של לי (אבל מכיוון שאין סיכוי שאני אקבל אותו אני אסתפק בחיקוי ממש ממש מוצלח...) 3. כרטיס להופעה בסיבוב הופעות החדש של 2003... רצוי בוומבלי...

ניקי בי

New member
ok....here it goes:

1. אמממ...הייתי רוצה לראות את עצמי בעוד...7 שנים :) (מי שמכיר אותי ידע טוב מאוד על מה אני מדברת) 2. endless happyness (אם ככה כותבים את זה) 3. את לי. (אני יודעת שאסור אבל אני לא יכולה...הוא ...דורש! )

Anat L

New member
׳ג׳׳גױ״ױגױ׳ג׳ג׳ג׳׳׳׳ג

זה מה שיוצא לי שאני מנסה לכתוב בעברית עכשיו אני....וזה יהיה צפוי.. חחח 1)שאיי1 יחזרו!! וגם פולי!! 2) שאני יטוס עם לירון בחופש ו-זהו....לא עולה לי לראש עוד משהו

Dani Ryan

New member
הנה......

1.שבלו יבואו לארץ 2.שאני אלך אליהם 3.ליברפול ייזכו באליפות 4.ליברפול ייזכו בגביע אופ"א 5.מנצ´סטר וארסנל לא יזכו בכלום 6.שהבת של מייקל תיוולד ביומולדת שלי
ושזו תהיה בת!!!!!!!!ועם שם נורמלי! 7.שאני אקבל 100 במתמטיקה(YEAH RIGHT!!) 8.שאני אראה תמונה של שני(*אהמממממ*!!!!!!!!) 9.שהבצפר שלי יישרף 10.שלשם שינוי לא ייקרה לי כלום בטיול השנתי!!! 11.שיהיה יום בלו בMTV HITS והתאפקתי עד כאן....ואני לא יכולה יותר... 12 והחשוב מכל: ל-י ר-י-א-ן!!!!

למעלה