יאלה ועכשיו...... מי בא ומי לא??????
M mariana New member 13/3/03 #2 ניקולקול תראי אני עדיין לא יודעת איך אני עובדת, אולי חצי יום ואחר כך אפשר לקפוץ לג'ס אני מאוד מקווה שאני אגיע כי אני רוצה לראות את כולכם במיוחד שריקי מגיע, אני חייבת להביא לה נשיקה ענקית כי התגעגעתי אליה גם אריאל התגעגע אליה
ניקולקול תראי אני עדיין לא יודעת איך אני עובדת, אולי חצי יום ואחר כך אפשר לקפוץ לג'ס אני מאוד מקווה שאני אגיע כי אני רוצה לראות את כולכם במיוחד שריקי מגיע, אני חייבת להביא לה נשיקה ענקית כי התגעגעתי אליה גם אריאל התגעגע אליה
@ @@ New member 13/3/03 #4 גם אני באה ../images/Emo127.gif אבל לא צריך להתארגן??? מה מביאים? באיזה שעה??? רק לא לשכוח שפורים בירושלים זה רק ביום רביעי, משמע אני עובדת ביום שלישי רגיל עד 15:00.
גם אני באה ../images/Emo127.gif אבל לא צריך להתארגן??? מה מביאים? באיזה שעה??? רק לא לשכוח שפורים בירושלים זה רק ביום רביעי, משמע אני עובדת ביום שלישי רגיל עד 15:00.
@ @@ New member 13/3/03 #5 מרינגו נשמתי... גן אני נורא ת'געגעתי אלייך, למה את חושבת שלא תגיעי??? את לא עובדת חצי יום??? אני חייבת לראות אותך (מחופשת כמובן ) וקבלי ממני ענקיתתתתתתתתתתתתת (אפילו אם היא רק ווירטואלית)
מרינגו נשמתי... גן אני נורא ת'געגעתי אלייך, למה את חושבת שלא תגיעי??? את לא עובדת חצי יום??? אני חייבת לראות אותך (מחופשת כמובן ) וקבלי ממני ענקיתתתתתתתתתתתתת (אפילו אם היא רק ווירטואלית)
@ @@ New member 13/3/03 #7 ../images/Emo124.gifאיפה כל השארררררררר אנשושים יקרים תתעוררווווווווווו המפגש מתקרב וטרם סגרנו את הפרטים
../images/Emo124.gifאיפה כל השארררררררר אנשושים יקרים תתעוררווווווווווו המפגש מתקרב וטרם סגרנו את הפרטים
מ מ י ק י לתמיד New member 13/3/03 #12 תני לי לחשוב רגע... אולי תתחפשי לתיירת שוודית ביוון, משתזפת על חוף הים ?