יאלה שאלון נחמד :]

Evil Beast

New member
מזל טוב! אבל אני לא רוצה סופגניה.

אפשר פירה במקום? וגם אני מתכחש למוזיקה המזרחית. שאלה: אם מושיק עפיה שר, ולאף אחד לא אכפת, האם הוא שר באמת?

../images/Emo188.gif +|פירה|

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמזה מוזיקה מזרחית?../images/Emo2.gif

ומזל טוב =) פירסינג זה שולט

Evil Beast

New member
הנה המומחה הידידותי השכונתי שלכם!

יש לי פחד לא מוסבר מציפורים. אחת הלהקות האהובות עלי זה מיוז(ובכלל אני אוהב רוק אלטרנטיבי/מטאל). אני צופה מושבע של רסלינג(היאבקות). אני חולה על פירה(מקופסא, לא פירה אמיתי). אני קומיקסאי חובב וקומיקאי חובב.

Kinky DeviL1

New member
לא ידעתי בכלל שיש פירה מקופסא חחחח

איכזס זה בטח מגעיל!!! ניסית לאכול חומוס משימורים?? (אני לא מתכוון לגרגרי חומוס...לחומוס חומוס) איכססס זה הדבר הכי גועל בארץץץ חחח :)

Evil Beast

New member
חומוס משימורים זה לא משהו.

הנה עוד 2 דברים שלא ידעתם עלי: אני לא אוהב חומוס. ואני מחונן!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifוואלה? הלכת לבית ספר המיוחד

? אני לא רציתי...

Kinky DeviL1

New member
יאלה אני :)

1. אני מנגן על גיטרה אקוסטית 2. יש לי פחד ממקומות קטנים וסגורים \ מחוסר תזוזה (שקושרים אותי וכו'...) 3.אני חולה על היהודים!!! 4. אני מת לעשות עגיל בגבה 5. אני חצי רוסי וחצי עירקי
יום טוב :)

barhenhalliwell

New member
אני ... לא שזה הכי מעניין

1. אני מכור לסדרות טלויזיה , אך את רובן אני רואה במחשב.. 2. אני לא אוהב מוזיקה בעברית , ובטח ובטח שא מוזיקה של צפון אפריקה ( אינלי בעיה עם מוזיקה מזרחית... מהמזרח הרחוק.. ) 3.קוראים לי בר-חן . 4. אני בכיתה י' ולומד במגמת קולנוע . 5. גם אני מכור לסופגניות.. אבל גיליתי שהדונאטס בבצפר עושות לי צרבת בגרון, לכן דונאטסא (לרוב) אני אוכל רק בארה"ב וסופגניות רק מהסופרים או מהמאפיות..

ק א ז ו

New member
אוקיי

זה לא יעניים במיוחד... אני קיבוצניק אני מנגן על גיטרה חשמלית ובאס אני בן 14 נולדתי במשקל 10 קג סתם בצחוק לא ברצינות

למעלה