יאלה שאלון נחמד :]

Kinky DeviL1

New member
יאלה שאלון נחמד :]

לקחתי מפורום אלג'יר! כל אחד יכתוב 5 דברים שעוד לא יודעים עליו.... :] יאלה תתחילו!

B a m B a m

New member
אנוכי הנני!

אמממממ... 1. אני מפחדת פחד מווות מדיונונים ותמנונים... אבל רק ענקיים... 2. אני מנגנת באס! 3. יש לי חוק - לא ללבוש גרביים תואמות 4. אני מתתתתתתה על הביטלס וקווין וכו' 5. הסדרות המצולמות האהובות עליי הן באפי ואנג'ל ומכושפות וכל השאר תגיבו!!! תענו על השאלון הזה !

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

טוב אולי לא 1 אבל מתי יוצא לך כבר להיפגש עם דיונונים ותמנונים ענקיים? =) ואת 3 ממש אהבתי

B a m B a m

New member
בסרט זוועתי שמשווים בין העין של....

דיונון ענק לבין ממשאית.... והם באותו גודל!!!!!!!!!! אאאאאאאה! זה כל כך מפחיד...

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איזה סרט?

B a m B a m

New member
לא יודעת...

זה איזה סרט שהראו לי בגיל שש ומאז יש לי סיוטים על דיונונים ענקיים שתופסים אותי ... אימא'לה

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo26.gif

אני קלאסטרופובית
לא כיף.
אני חולת כבשים וכרישים, אל תשאלו אותי למה
אני: מרוקאית, פרסית, פולניה, צ'כית ובוחארית
(וכן
יש לי רק זוג הורים אחד
)
הסרט האהוב עליי הוא Snatch
ואחרון חביב - כלי הנשק האהוב עליי הוא נבוט.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהממ..

1) התחלתי ללמוד לנגן בגיטרה 2) נהייתי רווק שלשום בגלל שאני ילדותי 3) המורה שלי טענה היום באספת הורים שאני בוגר מאוד בשביל מישהו ב-יב' שזה מוזר אם מתיחסים ל-2 4) אני מתחיל אוסיפים כמעט מכל דבר ואז שוכח מקיומם.. 5) התגלו לי המספרים של הלוטו בחלום אז הלכתי, מיליתי וזכיתי ב 30 ש"ח הממ יש[?]

ק א ז ו

New member
פאק!

למה אתה מתחיל גיטרה ב-יב?! אני התחלתי ב-13 אני לא בטוח שאני צודק, אבל אני חושב שזה הרבה יותר קשה ללמוד לנגן בגילאים כאלה...

gloria23

New member
לא לכולנו יש את האפשרות להתחיל

ללמוד בגיל 13 אני גם התחלתי בתיכון...ולדעתי זה קשה ללמוד גיטרה בגיל 13 כמו שזה קשה בגיל 18..זה הכל כח רצון, אם יש לך כח רצון אתה יכול ללמוד גם בגיל 40 ותאמין או לא אני מכירה אנשים כאלה.

ק א ז ו

New member
...

הוא התחיל עכשיו? סבתא שלי בת 70 ולומדת עכשיו בקורס לזקנים לנגן על איזה חליל הודי, לך תבין פנסיונרים...

gloria23

New member
אניייי

1. אני שונאת שגרה! 2. אני חולה על רוק אלטרנטיבי 3. אני מנגנת בגיטרה קלאסית כבר כמה חודשים (עמרי בהצלחה..זה כזה כיף!) 4. יש לי צלקת קטנה בברך 5. אני אוהבת סרטי מאפיה, מחזמר, ומדע בדיוני

dndboy

New member
../images/Emo103.gifתנקס אני מנסה ללמוד לנגן

דברים של מיוז =P

../images/Emo188.gif

אני (גם) מנגנת בגיטרה...(מקוריות...)
הפוביה שלי היא דגים
אני צימחונית מגיל 7
לפניי שבועיים עשיתי פירסינג בחלק העליון של האוזן (מי שאומר מזל טוב מקבל סופגניה...)
אני מתכחשת לקיום המוזיקה המזרחית... וזהו.

B a m B a m

New member
מזל"ט! אפשר סופגנייה עם שוקולד???

כי עם ריבה אנלא אוהבת.... וגם אני מתכחשת לקיומה המפוקפק של מוזיקה (או יותר נכון צריצורים) מזרחית...

למעלה