יאלה שאלון מיוזיק

dirty fairy

New member
יאלה שאלון מיוזיק

נחטף מפורום הטופ מודל..כן, לכו תבינו ת'קשר
1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: 4. השיר הכי משמח: 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: 21. תחנת הרדיו המועדפת: 22. הדיסק הראשון שקניתי: 23. הדיסק הבא שאקנה: 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: 31. ווליום: גבוה או נמוך? 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד: 39. הכי כיף מסביב למדורה: 40. לשיר או להקשיב? 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? 49. קאברים: כן או לא? 50. זמרים או זמרות או להקות? 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:

לחק'/יחל

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: יש כמההה... 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: ONCEEE MOREE YOU OPENN THE DOORRR (טיטאניק
) 4. השיר הכי משמח: EASY AS LIFE יאוו הוא תמיד משמח אותי 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: IT'S ALL ABOUT US-TATU אוייי הימים הטובים 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: יש המון כאלה 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: גם 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: לאדעת 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:.. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: לאדעת 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני, בריטני ספירס 12. כלי הנגינה הכי שווה: לאדעת 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: אין כמו דאנס, וגם מוזיקה שחורה ומזרחית אני אוהבת 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: NEAR FAR WHEREVER YOU ARE (שוב טיטאניק...) 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: EASY AS LIFE שכבר רשמתי 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: דאנסס 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: לא בדיוק רועשת.. שמחה הייתי אומרת 21. תחנת הרדיו המועדפת: רדיו דרום 22. הדיסק הראשון שקניתי: לא זוכרת 23. הדיסק הבא שאקנה: לא ממש קונה 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הרבהההה 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: אין לי דיסקים אולי 2 חח 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אממ שירים מהישנים של בריטני לפני שהיא נהיה שרלילה מגעילה ודביקה, הזמר אדם, היי פייב חח, גיים בויז... כל מיני כאלה שכששומעים את השם מעקמים את האף 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוההההה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? מה זה? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אממ תלוי איפה אני ומה בא לי האותו רגע 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: כל הבנאים האלה 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: ישראל? חח סתם לא 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: ?... 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: שירים שקטים כאלה.. 38. הכי כיף לרקוד: דאנס דאנס דאנססס... ושחורה וטראנסיםםם 39. הכי כיף מסביב למדורה: מזרחיתת.. וגם כאהל לא בדיוק פופ סתם כאילו רובי וויליאמס וכאלה שקטים נו 40. לשיר או להקשיב? להקשיב ברור 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא ממש מכירה 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: אם הייתי יכולה להיות לך מגדלור באפלה
43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: דו הוא דוב אולי דובה (לא מכירה יותר מזה חח) 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: לא מכירה.. או שמכירה ולא ידועת שזה משם 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? הלחן אבל גם יש חלק חשוב למילים, אם אני אוהב לחן ומילים מטומטמות אני אשמע בכל זאת 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? להקישב מה צריך פרטים 49. קאברים: כן או לא? למה לא 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרים וזמרות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? אה? 52. זהבה בן או דקלה? זהבה בן!!! 54. השיר הכי סקסי: ממ.. שאלה קשה 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק ומהר 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? זיהוי שירים נחשב? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? זה בעיקר מה שאני שומעת... אין אין על זה!!
62. המלחין הקלאסי הכי שווה: לא יודעת 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: סקאזי! עופר ניסים! (למרות שעופר ניסים כבר הייתי אבל היה שווההההה ובא לי שובב וזאת לא הופעה זה נחשב מסיבות אבל לא משנה וחפרתי לאללה
) 64. שיר יומולדת מנצח: אממ.. השיר הזה של להקת עדן? אממ.. קובי פרץ- יום הולדת.. שיר ממש יפה 65. השיר עם המלים הכי דביליות: רוב השירים של רוני 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: לאדעת 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אין לי מושג מה ההבדל 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? כנ"ל 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? לא יודעת מה ההבדל בכלל 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: לא מכירה שירים שלה 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: זאת לא משוררת?? 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: אוווווו ש-מ-ח (אוווו פ-א-ד-י-ח-ה) 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? נווו זה עם האיזה טמפו איזה טמפו נה נה מהר מהר איזה טמפו איזה טמפו לפעמים לאט יותר גם לאט וגם מהר זה בשבילי אותו דבר אבל טמפו איזה טמפו בשבילי זה נהדר.. חחחחחחחח.. וגם נגנינוווו יאווו שנים לא ראיתי ת'תוכנית הזאת חח 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עופרה.. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לא יודעת 79. כשאני במקלחת אני שר: את מה ששמעתי לפני שנכנסתי למקלחת 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? צועקת חח 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? איזה? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? אה זה זה עם מיקי מאוס? לא זוכרת לא ראיתי את זה מכיתה ב' אולי 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: מי שמביט מי מאחור לא יודע מי אני 85. מוזיקה שנמאסת מהר: לאדעת 86. קלטות: כן או לא ? זה עוד קיים? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: מזרחית, מוזיקה שחורה, טראנסים, דאנסים, דיכאון.. כמעט הכל 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: טראנסים ו- BABY YOURE ALL THAT I WANT WHEN YOU LYING HERE IN MY ARMS שוב ושוב... 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: מלך הארררריייווותתת
אררררררר... 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: לאדעת 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? EVERY NIGHT IN MY DREAMS.... השיר של הסרט.. יאו זה אחד השירים האהובים עליי אני בוכה בוו חח... 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: לאדעת 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: מוזיקהההההה והרבהההההה ולרקודדד!!!! אין כמו מוזיקה על החוף ככה עם מדורה נרגילה חבריםםםםם הכי כיייייףףףףףףף בעולללםםם.... ל"ג בעומר בעז"ה
97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא מכירה תקליטים שלו 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: לאדעת

dirty fairy

New member
../images/Emo103.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: KIM 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: here without you 4. השיר הכי משמח: מכיר אותו/יוני בלוך 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: heaven 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: סופרסטאר
7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: שי הקטשופ 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: זה להקה..3dd 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: אממ לא יודעת.. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אממ וואלה לא יודעת 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: מאיה בוסקילה 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה חשמלית 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: רוק 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: שקטה 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: אממ..רוק שקט 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: טראנסים 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת ברור 21. תחנת הרדיו המועדפת: 99 22. הדיסק הראשון שקניתי: של נטליה אוריירו בכיתה ו' נראה לי 23. הדיסק הבא שאקנה: של אמינם curtain call 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: המוזיקה[!?] 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: צרוב 26. והאזנתי לו כמות פעמים: רבה 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין כזה 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אין כזה 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: חחחחחחחחחח שמעתי בMP3 באמצע שיעור ופתאום היה שקט בכיתה ואני שרתי לי בקול העורב שלי וכולם נתנו בי מבט רצחני... 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין כזאת מוזיקה 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: מזרחית 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: אירופה 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: צבעונית 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: שירים ישנים 38. הכי כיף לרקוד: מוזיקת היפ הופ 39. הכי כיף מסביב למדורה: שירי ארץ ישראל 40. לשיר או להקשיב? ביחד
41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: שאלה טובה. 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: אממ 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: דו רה מי פה סול לה סי דו[?!] 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: סופרקליאקספיאלי דושס 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: של אמינם 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): של אמינם 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? רק להקשיב 49. קאברים: כן או לא? כן 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות וזמרים 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה 52. זהבה בן או דקלה? מי זה דקלה!? לא זאת ולא זאת 54. השיר הכי סקסי: vule vukushe avekmua אם ככה כותבים 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר..ברור שלשתוק 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כן..אמינם רד הוט צ'ילי פפרס, סיסטם אוף אה דאון 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? בטח 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: אאממ לא יודעת 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: הופעת רוק 64. שיר יומולדת מנצח: happy birthday? 65. השיר עם המלים הכי דביליות: על המסך שלי..למרות שהשיר יפה 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: על המסך שלי 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: לא מכירה כל כך שירים שלה 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: גם 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: של להקת שמח או משהו כזה 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? "שב אצלי על כף היד.." משהו כזה 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: ass like that של אמינם..לכו תבינו:-\ 79. כשאני במקלחת אני שר: הרבה שירים 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? תלוי איזה שיר 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: איך אפשר לקנות דיסק כל כך הרבה פעמים?! 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא מכירה תסרט.. 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? -- 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: איך שיר נולד 85. מוזיקה שנמאסת מהר: אין כזאת 86. קלטות: כן או לא ? לא אכפת לי 87. מוזיקה ששומעים באוטו: הכל 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: רוק 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: אמממ 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: אממ לא מכירה 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: דיי איזה בורות מצידי 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? את השיר של טיטאניק 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: לא יודעת.. 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: בטח 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא ידוע
98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: צרוב צרוב ושל אמינם

../images/Emo210.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: ממעמקים 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: ממעמקים, בגלל שהוא משמח.. 4. השיר הכי משמח: ממעמקים 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: ניצחת איתי הכל 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: טומי 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:לא ידועת 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: יוסי אזולאי..? 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: לאדעת 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: יש הרבה לא עולה לי כרגע 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: גם יש הרבה... שרונה פיק 12. כלי הנגינה הכי שווה: לאדעת 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: מזרחי 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:תלוי 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: הא 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: בלדות
18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: שקטה 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: באמצע
21. תחנת הרדיו המועדפת: 91FM 22. הדיסק הראשון שקניתי: מקורי ? שרית חדד אשליות מתוקות 23. הדיסק הבא שאקנה: לאדעת 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: מוזיקה...? 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: אולי שראל חיוך של ניצחון.. או מושיק עפיה יש לי אותך/ קח לך אישה/ שרית חדד אשליות מתוקות.. לא ספרתי
26. והאזנתי לו כמות פעמים: מיליון..? 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: שישר קפצתי על חלומות של אייל גולן בלי לדעת שזה קאברים בערבושית חח 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: לאדעת 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: ממ אין 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? הא 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? לא משנה 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:משחרית 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: אנא עראף 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: מה 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: לאדעת 38. הכי כיף לרקוד: תלוי 39. הכי כיף מסביב למדורה: - 40. לשיר או להקשיב? להקשיב 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לאדעת 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: תן לי חתימה חח 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: מה 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: מה 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: הא 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): לא זוכרת 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? הלחן אבל גם המילים.. אבל אפשר לשמוע שירים בשפות זרות בלי להבין כלום וזה עדיין יפה אז יותר הלחן.. טוב חפרתי חח 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם םג 49. קאברים: כן או לא? תלוי 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרים 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? מה 52. זהבה בן או דקלה? זהבה כי דקלה מרגיזה 54. השיר הכי סקסי: הא 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: תן לי חתימה..? או מושיקו 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: ירח שחור אם מישו מכיר ישן של שרית חדד שיר דיכאון עם מוזיקה מאושרת 67. רוק: בריטי או אמריקאי? הא 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? הא 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? הא 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: הא 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: הא 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: דוד ד'אור משנה שעברה 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? חחח 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? לא חייתי אבל עופרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: מאיפה לי לדעת 79. כשאני במקלחת אני שר: מי שר 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? .. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: מה 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: מה שיש 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: מי מנקה תבית.. אבל הכל חח 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: לאדעת 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: ממממ עידן רייכל ממעמקים, דיסק של זמר מזרחי צריך לחשוב איזה
ו..... אוסף...?

pacific ocean

New member
יאללה נענה...שעה חופשית ואין מה

לעשות במקום.... 1 השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: "זה לא אני" 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: "אינקומפליט" של הבאקסטריט בויז 4. השיר הכי משמח: "אור" של אלון דה לוקו. 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: "i like that" אל תשאלו למה... 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: "עירומים" 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: "עירומים..." 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: דהה.....הראל סקעת...(אבל אני מעריצה של מויאל) 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: מירי מסיקה 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: רמי פורטיס 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: לירז צ'רכי 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה חשמליית 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: הכלללללללל 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: אין שיר מוגדר.. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: "אור"....זה שיר פשוט יפהההה 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: בלאדות רוק מטורפות..ויש לי כמה מולחנות.... 18. מוזיקה או מוסיקה? מוסיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: מוסיקה שקטה....מרגיעה..שאפשר להרדם עם צליליה 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או קטה: רועשתתתתת 21. תחנת הרדיו המועדפת: 100 FM.... 22. הדיסק הראשון שקניתי: בריטני ספירס..בעעע 23. הדיסק הבא שאקנה: למה לקנות...יש אייפוד... 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: המוסיקהה!! 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: אלון ז'אן...זמר מוכשר ברמות....עדיין לא מוכר מי יודע מה... 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 10 בערך.....ברצף... 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:גרין דיי...חחחח 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: קניתי דיסק של ריטה.. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: מוסיקה....כולל שירה או מה? אם כן אז אני שרה יפה ובאודישנים ללהקה כלשהיא זייפתי ולא הייתי בקצב של המוסיקה... 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: לא מתביישת....ממש....אבל אני שומעת כוכב נולד ...יענו חידושים של שירים ארץ ישראלים וכאלה..לא רק משם... ואני מתהה על זהההה 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוההההההה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: שירי ארץ ישראל כמובן......שיריםינוסטלגיים 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: יוון....וטורקיה 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: כחול ...שחור......וצהוב 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:שירים רומנטיים ומחממים.. 38. הכי כיף לרקוד: לצלילים של היפ הופ מטורףףף עם מלא קצב ובאסס 39. הכי כיף מסביב למדורה: גיטרה כמובן...שיר סחבקייאדה כאלה חח 40. לשיר או להקשיב? לשיר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: וואלה לא יודעת.. 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: "ננו אייפוד כל שעה...כל שעה..כל שעה.." 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: חעע אנערףף 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: "אנד אה..בלה בלה כאפ אוף שוגר אנד דה..בלה בלה גואו דאון.." 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: טאוור רקורדס. 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): לא זוכרת.... 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? גם וגם.. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לדעת פרטיםם 49. קאברים: כן או לא? כן..כי לפעמים הם יותר טובים מהמקור. 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרים/ות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?עם שירה 52. זהבה בן או דקלה? זהבה.... 54. השיר הכי סקסי: "ליידי מארמלד" 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?לשתוק!!!בבבקשהה 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? לא... 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? כן... 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: מוצארט 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: מארון פייב... 64. שיר יומולדת מנצח: ...שיר ששרים למרטין לותר קינג..באנגלית...לא זוכ4רת איך קוראים לו.. 65. השיר עם המלים הכי דביליות: השיר של השוודים מהארויזיון חעעעע אני מכורה לשירים של אירוויזיונים אל תשימו לב.. 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלי: לא יודעת... 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי...נוו איזו שאלה לשאול אמריקאית! ברור שאני אגיד הכל אמריקאי! 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: בעע לא יודעת 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: לא זכרות שיר שמוכר לי כרגע 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: השיר של ליאור נרקיססס 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? השיר פתיחה..והשיר על המטבח... 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: יש הרבהה 79. כשאני במקלחת אני שר: ליסן טו יור הארט וכאלה.. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? שקט..ועם חברה אז בקולל רםם 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: למה שאני אקנה כמה פעמים? 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? כן!!! יש לי אותוו שיא היפההה 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? עם המלאכים והחצי סוס חצי אדם... 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: "גן סגור" 85. מוזיקה שנמאסת מהר: רגאיי שלא מבינים ת'מילים... 86. קלטות: כן או לא ? כן..למה לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: טראנס ומזרחית..לפחות מה שהחבר שלי משמיע בעע 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: ..היפ הופ...טראנסים.. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: "אינטרסטלה 555" על הלקה.. דאפט פאנק 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: "אשליות"...."זה לא אני"....."אשמור את ליבי"....ו"היא לא יודעת מה עובר עליי" 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:אנערף.. 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? מוסיקה שמחה שתזכיר לנו כמה החיים היו יפים... 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: של עידן רייכל.....לא משנה איזה 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כןןןן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: בעע?!? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: למה לקחת דיסקים..אני אעתיק את כל הדיסקים שאני רוצה לאייפוד ונגמר הסיפור חחחחעחעח

pacific ocean

New member
תיקון לשאלה אחת למי שבאמת קורא..

. מוזיקה שנותנת לי כוח: מוסיקה עם מחמאות חחח......בטעות כתבתי שירר

adi121

New member
ננהההנה../images/Emo60.gif

יאאאא איך בא לי שאלון מוזיקה
1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:papa roach - last resort 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:קשה בלעדייך - שרון ליפשיץ 4. השיר הכי משמח:תראו אותי - מופע הארנבות של ד"ר קספר 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:Within Temptation - Memories אל תשאלו למה 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:אהבה אסורה - זהבה בן וגם כל שיר אחר שלה 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:רמיקסים שנמשכים שעוווות 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:בריאן אדמס 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:נינט 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:אבי ביטר 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:שרונה ודניאלה פיק 12. כלי הנגינה הכי שווה:גיטרה
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:שירים עצובים? 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: בדרך כלל פאנק רוק כמו סימפל פלאן או כמה שירים של גרין דיי 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:כל מה שאני יודעת
17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:שקטים 18. מוזיקה או מוסיקה?מוזיקה.. כמו פיזיקה ולא פיסיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: הארד רוק 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ 22. הדיסק הראשון שקניתי:נראה לי ספייס גירלס 23. הדיסק הבא שאקנה:three doors down 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:מוזיקה?! 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:לינקין פארק 26. והאזנתי לו כמות פעמים:הוא עשה אצלי הרבה לופים בדיסקמן 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:אולי הישנים שלי.. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:אמינם 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:יש לי את שלושת הדיסקים של נטליה אורירו 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:רוני! אבל אני לא כל כך מתביישת בזה
31. ווליום: גבוה או נמוך?הכי גבוה שאפשר 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?לפעמים משוכלל 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?אוזניות 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:שלמה ארצי, ריטה ורמי קליינשטין 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:יש פינלד את נייטויש 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:שחור 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:מתחת לפוך אני רואה טלוויזיה 38. הכי כיף לרקוד:רמיקסים 39. הכי כיף מסביב למדורה:הארד רוק 40. לשיר או להקשיב?להקשיב 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:באמת לא עולה לי כרגע 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:צביקה פיק 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:את בת שש עשרה עוד מעט שבע עשרה.. וכמובן דו רה מי 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:לא ראיתי 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:.. אני בדדרך כלל לא קונה דיסקים 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):גרין דיי אמריקן אידיוט 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?גם וגם!! 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?אני אוהבת לדעת את המילים לא רק להקשיב 49. קאברים: כן או לא?כן! 50. זמרים או זמרות או להקות?להקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?עם שירה 52. זהבה בן או דקלה?
תעשו לי טובה
54. השיר הכי סקסי:a moment like thos - Kelly Clarkson 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?שתקוווו! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?לא
60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?כן זה כייף 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:מוצארט עושה לי את זה
נו באמת...
63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:לינקין פארק!! ללא ספק! 64. שיר יומולדת מנצח:של להקת עדן מהארוויזיון 65. השיר עם המלים הכי דביליות:אינפקציה - ככה מפנקים.. וכל שאר השירים שלהם 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:?? 67. רוק: בריטי או אמריקאי?אמריקאי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?איכסה 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?לא אכפת לי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: ? 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:פינג פונג 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?אני לא זוכרת כרגע 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?עפרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:מירי מסיקה - באה אליכם 79. כשאני במקלחת אני שר:אני לא שרה במקלחת 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:למה קנית דיסק כמה פעמים?? 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?... 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:לא זוכרת 85. מוזיקה שנמאסת מהר:טראנסים 86. קלטות: כן או לא ?לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו:רוק 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:אני לא מנקה את הבית
89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:יומן נעורים, נוטינג היל, טיטאניק 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:papa roach - last resort קשה בלעדייך - שרון ליפשיץ Bye Bye Forever - Camilla Brinck ותראו אותי - מופע הארנבות של ד"ר קספר 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:הכל.. חוץ ממזרחית 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? את מה שהם ניגנו שם.. הקאנטרי הזה 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:דרך ארוכה - גלי עטרי 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:מי? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:אני לא מכירה מספיק

asafk15

New member
קראתי הכל ורציתי רק להגיד לך

שתקנאי! לי יש כבר את הדיסק של 3 דלתות למטה P-:

adi121

New member
בהחלט כייף לך!

אני חיפשתי כמה פעמים בטאוור רקורדס שקרוב אליי ואין להם והם גם לא יודעים מתי יהיה להם את הדיסק.. איך הדיסק? שווה?

asafk15

New member
אהההה!!

פה הטעות שלך... הדיסק שלי לא קנוי=] אני יודע שזה יותר שווה לקנות אבל כשאין כסף לזה פשוט מורידים אותו מהאינטרנט=] אם את מעוניינת אני אשלח לך... וכן הדיסק שלהם שווה..יש בו שירים ממש יפים..אני אהבתי..

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo194.gif ../images/Emo220.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: פליז פליז מי? 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: יסטרדיי אני חושבת 4. השיר הכי משמח: סו הר סטנדינג דר 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: לא יודעת
6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: מי ימלל גבורות ישראל...
7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: טרנסים ושירים של הגיים בויז. 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: ג'ון לנון 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: לאיודעת 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הסולן של הגיים בויז 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: לא יודעת 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה חשמלית 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק קליל\ רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: שיר עצוב או בודד שכזה
15. מוזיקה שנותנת לי כוח: שירים של הביטלס
16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק
18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: שירים מגניבים שמדברים על בוקר חדש או משו 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת ומגניבה 21. תחנת הרדיו המועדפת: 99 אסקייפ 22. הדיסק הראשון שקניתי: הווו, זה היעה לפני שנים
לא זוכרת בדיוק... אולי את אחד הראשונים של הבקסטריט בויס, בתקופה שהערצתי אותם
23. הדיסק הבא שאקנה: בטח משו של הביטלס
24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: דיסק טוב?
25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: "1" של הביטלס 26. והאזנתי לו כמות פעמים: איזה 3 פעמים ברצף, את כולו, ואולי עוד איזה 8 פעמים לא ברצף
27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אולי "1" של הביטלס
28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא עשיתי טעות כזאת 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:-- 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: לפעמים הביטלס 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה! 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? מזה בכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים
34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:מזרחי
35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: דרום אמריקה 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: תכלת 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: שירי אהבה חמודים 38. הכי כיף לרקוד: שירים קצביים ומתנגנים שכאלה
39. הכי כיף מסביב למדורה: רקודי הורה סוערים
40. לשיר או להקשיב?לשיר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא יודעת 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: השיר הזה מהפרסומת לשליחויות 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: -- 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: -- 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: --- 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): לט איט בי ופליז פליז מי של הביטלס 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לדעת על היוצר והיצירה 49. קאברים: כן או לא? כן 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? מה? 52. זהבה בן או דקלה? זהבה בן? 54. השיר הכי סקסי:
58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? לא 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: מוצרט? 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: הופעה של פול מקרטני או משו כזה 64. שיר יומולדת מנצח: היום יום הולדת וזה
אין לי מצברוח לשאלונים אז אני אפסיק כאן... מית
65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:

steelwater

New member
אני

אני כל-כך אוהבת מוזיקה! 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: אני פוחדת להגדיר אחד שהוא הכי אז אני ארשום כמה. U2 - One ו- Elton John - Your song. 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:הממ.. לא יודעת. כל מוזיקה שאני אוהבת, לא בהכרח שיר עצוב, פשוט שיר שיעשה אותי פחות עצובה. בעיקר שירים של U2. 4. השיר הכי משמח: לא יודעת, פשוט מוזיקה שאני אוהבת, בעיקר U2. 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:לא יודעת. 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:לא יודעת. 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:לא יודעת. 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:בונו 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:לא יודעת 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:לא יודעת 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:לא יודעת 12. כלי הנגינה הכי שווה:גיטרה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:רוק, ואני מנגנת. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:רוק. 18. מוזיקה או מוסיקה?מוזיקה קל יותר לכתוב אבל יפה יותר לראות שכתוב מוסיקה. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגלצ 22. הדיסק הראשון שקניתי: לא זוכרת 23. הדיסק הבא שאקנה: 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: U2 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: נראה לי ש-The Jousha tree של U2 שהוא גם הדיסק האהוב עליי ביותר בעולם. התחלתי להתאהב בו והוא הפך לדיסק האהוב עליי כשלמדתי למתוכנת ולבגרות במתמטיקה ואז הוא היה מתנג כל יום ולפעמים רצוף פעמיים ביום. 26. והאזנתי לו כמות פעמים: כל-כך הרבה! 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: דיסק ב-80 שקל של איירון מיידן. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: 31. ווליום: גבוה או נמוך? 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד: 39. הכי כיף מסביב למדורה: 40. לשיר או להקשיב? להקשיב 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: שירים של בריטני ספירס. 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: שיר הדו רה מי. 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: השיר כשהם פוגשים את מנקי הארובות. 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): נראה לי אוסף של הקלאש ו-The unforgettebl fire של U2. קניתי אותם באותו היום. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת פרטים. 49. קאברים: כן או לא?כן 50. זמרים או זמרות או להקות?להקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?עם שירה 52. זהבה בן או דקלה?זהבה בן 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?כמה כאלו, U2, קולדפליי, רוק ועוד 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?ממש לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:הופעה של U2!!!!!! 64. שיר יומולדת מנצח:לאדווה יומולדת? לא לא לא לא! וכך הלאה עד שמגיעים למי שיש לו יומלדת ואז שירים אצ זה עם כן. 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי?בריטי שזה כולל גם אירי. 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:Happy birthday to you של הלהקת בנים ההיא. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? אז בוא אלי פרפר נחמד. 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר:כל מיני 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: מולן רוג' 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? שירים של U2. 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: U2 - The Jousha tree, U2 - Actung baby ולא יודעת... לא עניתי על הרבה שאלות כי פשוט בכל המצבים האלו אני שומעת את המוזיקה שאני אוהבת ואין ממש איזה שיר או להקה שמתאים לי לשמוע במצבים שונים. אם אני אוהבת להקה אז אני שומעת אותה בכל המצבים האלו. כמובן שכל להקה לפעמים לא בא לי לשמוע. ובעצם שחושבים על זה אז לפעמים כשאני במצבים שונים אז אני כן ארצה לשמוע דברים אבל הדברים האלו משתנים מפעם לפעם.

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifעונה :]]

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:סיגפו 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:סיגפו 4. השיר הכי משמח:הוא 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: grow up 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: אל תשחק איתי 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: הראל מויאל 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:קלי קלארקסון 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:האחיות פיק אם אפשר לקרוא להן זמרות
12. כלי הנגינה הכי שווה:גיטרה & תופיםם
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: ר-ו-ק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:רוק 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: רוק 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:רוק 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקהה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: סקאזיי 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשתת 21. תחנת הרדיו המועדפת: 99 Esc 22. הדיסק הראשון שקניתי: let go- אבריל לאבין 23. הדיסק הבא שאקנה:הדיסק שייצא לנינטייב או לסימפל פלאן 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:סימפל פלאן 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:של סימפל פלאן .. סטיל נוט גט אני 26. והאזנתי לו כמות פעמים: אתם לא מבינים כמהה 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין כזה דברר 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: הדיסק של בריטני ספירסס 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:הלכתי להופעה של היהודים ובטעות נתקלתי באיש בגודל אלוהים והוא חיבק אותי ואמר לי סליחה .. אימאלהה 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין כזה דבר .. אני לא מתביישת בכלוום 31. ווליום: גבוה או נמוך? ה-כ-י גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? האא
33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקווולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:ישראל 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:שחור 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:קלי קלרקסון 38. הכי כיף לרקוד:טראנסיםם של סקאזי ואינפקטד 39. הכי כיף מסביב למדורה:שירי א"י חח סתאאם .. 40. לשיר או להקשיב? לשירר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: גבי ודביי של הדג נחשש 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: דו הוא דוב .. 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: טאוור רקורדס 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): הראל מויאל 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? המילים 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? תלוי אם זה יוצר שאתה באמת אוהב 49. קאברים: כן או לא? תלוי לאיזה שיריםם 50. זמרים או זמרות או להקות? גם וגםם.. אבל יותר להקותת 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? האאא
52. זהבה בן או דקלה? אפ'חתת !
54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק ומהרר
59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?כןן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? כן 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: מוצרט אהווובי : ] חח סתאאם 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: של סימפל פלאן או של גרין דיי 64. שיר יומולדת מנצח:happy birthday to you של להקת עדןן 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאיי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאיי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: שמח - פינג פונג 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? שיר הפתיחה כמווובן 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרהה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כל השירים של בועז שרעבי 79. כשאני במקלחת אני שר: שירים : ] 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? אם אני מחורפת אז בקול רם 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:
82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? כן 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: אני אוהב שוקולד ועוגות גבייינה 85. מוזיקה שנמאסת מהר: ראפ 86. קלטות: כן או לא ? לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: רוק . 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:אימא מנקה .. חהחה 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: יום בניו יורק , מלך האריות 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: כל השירים של סימפלאן [ ניפחתי לכם את המוח איתם נכון חהחה ? ] 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:רוק 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן ! 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:שני הדיסקים של סימפל פלאן והדיסק של אבריל לאבין - אנדר מיי סקין

ady18

Well-known member
תשובות

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:נצחת איתי הכול 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:אממ ימים בהירים עמיר בניון 4. השיר הכי משמח:נצחת איתי הכול 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:אמממ להצליל אותך שלמה ארצי וצליל מיתר ושירים של מאיה בוסקילה וגם חלק משיריו של צביקה פיק 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:אממ קלאסי 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:עברי לידר 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:אממ נורית גלרון 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:איל גולן 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:אממ מאיה בוסקילה 12. כלי הנגינה הכי שווה:דרבוקה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:מזרחית וקצת רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:עמיר בניון 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: עמיר בניון 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:לא יודעת 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:אממ של שירי אהבה 18. מוזיקה או מוסיקה?מוסיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:משהו שקט 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: תלוי 21. תחנת הרדיו המועדפת: לב המדינה 22. הדיסק הראשון שקניתי:אממ לא זוכרת 23. הדיסק הבא שאקנה:עמיר בניון 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:המוזיקה 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:עמיר בניון 26. והאזנתי לו כמות פעמים:אוף אי אפשר לספור 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:אין כזה 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:בקסטריט בויז 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:אין לי 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:מזרחי 31. ווליום: גבוה או נמוך?גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?רמקול 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:אממ ש/למה ארצי 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:ברזיל 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד:טראנס ומזרחי 39. הכי כיף מסביב למדורה:שירים 40. לשיר או להקשיב?גם וגם 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):קניתי מזמן אבל אקנה השבוע 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?גם וגם 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? 49. קאברים: כן או לא?תלוי 50. זמרים או זמרות או להקות?הכול 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? זהבה בן 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:פינג פונג 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?אממ הצבעים 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?אף אחת 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:אממ לא יודעת 79. כשאני במקלחת אני שר:משתנה 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?בשקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:יוסי עדן עמיר בניון ומושיק עפיה 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:אני אוהב שוקלד 85. מוזיקה שנמאסת מהר:אמממ טראנס 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:אין מסוים 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:טיטאניק 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:אממ נשבע ונצחת איתי הכול 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:אממ עמיר בניון שלמה ארצי ואחד אני יודעת מוסיקה כזו לרקוד אז נראה משהו סלסה כזה

התשובות שלי:

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:קצת משוגעת-שרית חדד! 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:לבד-שרית חדד 4. השיר הכי משמח:מייס מיוזיק-שרית חדד 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:חגיגה-שרית חדד 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:של מאיה בוסקילה. 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:גם של מאיה בוסקילה 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:אמ..קובי פרץ או רגב הוד 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:שרית חדד 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:חחח גידי גוב 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:מאיה בוסקילה 12. כלי הנגינה הכי שווה:דרבוקה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:ים תיכוני 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:שרית חדד 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: שרית חדד 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:ים תיכוני 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:ים תיכוני חח 18. מוזיקה או מוסיקה?מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:שרית חדד (מתאים להכל!!) 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה:גם וגם 21. תחנת הרדיו המועדפת: 91 לב המדינה 22. הדיסק הראשון שקניתי:ואללה..לא זוכרת 23. הדיסק הבא שאקנה:לא יודעת אולי רגב הוד 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:הקול של שרית חדד 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:חגיגה שרית חדד 26. והאזנתי לו כמות פעמים:ואיייי המון!!! המון!!!! 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:אין כזה 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:שקניתי דיסק של יוסי משהו (לא עדן..) והוא שר מכוערררררררר 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:שאני מזייפת חחח 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:אין 31. ווליום: גבוה או נמוך?גבוהה בטח גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?גם וגם 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?רמקולים, שכולם יהנו 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:שרית חדד 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:שרית חדדד!!!!!!! 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:שרית חדד 38. הכי כיף לרקוד:שרית חדד 39. הכי כיף מסביב למדורה:שרית חדד 40. לשיר או להקשיב?שרית חדד (כל התשובות שלי אותו דבר.. חחח) 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:אין 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:אין 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק:אין חנות כזאתי:( 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):מייס מיוזיק-שרית חדד 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?מילים 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?גם לדעת פרטים 49. קאברים: כן או לא? 50. זמרים או זמרות או להקות?זמרות (שרית חדד) 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? דקלה 54. השיר הכי סקסי:אמ.... 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?לשתוק:$ 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?כן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?כן 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:אין 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:של שרית חדד!! 64. שיר יומולדת מנצח:של להקת עדן אחח איזה שיר מדהים!!! 65. השיר עם המלים הכי דביליות:אין כזה שיר 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:ואללה לא יודעת:S 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: כנ"ל 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?חחח של ההתחלה 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?עופרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:של אייל גולן-מלכת היופי שלי 79. כשאני במקלחת אני שר:שרית חדד 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? חחח תלוי.. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר:עברי 86. קלטות: כן או לא ?גם זה בסדר.. חחח 87. מוזיקה ששומעים באוטו:שרית חדד 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:לשירים של שרית חדד 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:של שרית חדד 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:אמ...של אורן חן חתן וכלה. 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:לא יודעת 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:אין 3 את 13 הדיסקים של שרית חדד!!

MENTER

New member
יאאא גמאני!!! חדשה פה../images/Emo9.gif

מזהירה אותכם בפני קדיחה----- 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: מלאך-אביב גפן 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: מלח הדמעות-אביב גפן 4. השיר הכי משמח: סינרגיה-צועקים על אהבה 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: שיר עצוב-אביב גפן 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: אויי כל הרוקרים בכאילו האמריקאים המושתנים האלה..
צטערת..
7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: עננים/בלונים-מירי מסיקה וואלה לא יודעת תשם שלו..אהההההההההה זה נובמבר-נכון?!?!איי אני טובה 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: ארכדי דוכין 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: ג'וני מיטשל 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: ניקי גולדשטיןן אחח אני שונאת אותו 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:רוני סופסטאר
12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה קלאסית-לא סתם אני מנגנת עליה כלכך הרבה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק קלאסי 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:אוהבת לא אוהבת-ארכדי דוכין..תמיד הכל שלו עושה לי נעים 15. מוזיקה שנותנת לי כוח:אמממ לא יודעת..תנו לי דקה.. 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:אני מנגנת
ומכל הסוגים בעיקר רוק קלאסי וקלאסי פשוט 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:כנ"ל 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה-נשמע יותר טוב..לא?!חוצמזה זה מה שכתבתם בכל השאלון אז כנראה שככה כותבים..האאאא 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:טראנסים חפפפפפירות 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגלצ 22. הדיסק הראשון שקניתי: ואוו זה היה מזמן-מתביישת אבל לדעתי זה היה היי פייב-מממממ
בערך בכיתה ה' 23. הדיסק הבא שאקנה:קניתי השבוע 4 דיסקים אז נראה לי ש..
24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הגיטרות 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: אביב גפן נראה לי האוסף שלו 26. והאזנתי לו כמות פעמים: אין ספורררר 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין כזה 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אויי נראה לי חמי אנד דה רודנרס,אני מתה על חמי הוא מוכשר נורא..אבל לא יודעת..עם הלהקה..זה לא עבד אצלי..
29. פדיחה שקשורה במוזיקה: לא יודעת..בטח במסיבות שמנמיכים תמוזיקה בשביל לקריין(ככה כותבים??) ואני כזה באטרף של הריקוד והשירה 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין כזה עומדת גאה מאחורי כל מוזיקה שמוצאת חן בעיניי 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? משוכלל,בדרך כלל על רוק או ג'אז 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים כמובן 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: שלום חנוך האגדה 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:אירלנד-אין כמו הפסקול של לב אמיץ 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:הא? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:חמי רודנר את הדיסק מלנכוליה אהובתי 38. הכי כיף לרקוד:חפפפפפפפפפפפירותתתת 39. הכי כיף מסביב למדורה: רק גיטרות 40. לשיר או להקשיב? לשיר(המורה שלי לפיתוח קול תהרוג אותי אם הייתי אומרת רק להקשיב)
41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:פפפ לאדעת 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: היפ הופ 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: אוייי סרט שולטטט אבל לא זכור לי אחד במיוחד 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: נההה 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:התו השמיני 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):דניאל סלומון-אהבה 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שילובבב 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? ברור שלדעת פרטים על היצירה 49. קאברים: כן או לא?אמממ לא ממש 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרים 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? תלוי במצב רוח 52. זהבה בן או דקלה? לא מכירה את דיקלה אז כנראה ש..... אףףףףףף אחת 54. השיר הכי סקסי: all that jazz דייי מגניב 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר שיהנו 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? באביב גפן,בכלי נגינה ונגנים,בזיהוי שירים וב ברי סחרוף--זה מה שיוצא בדרך כלל אבל בקטנה 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? בטחחח 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: בודלר 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: הופעה אקוסטית של מאור כהן אהובי 64. שיר יומולדת מנצח: ברי סחרוף -יום הולדת 65. השיר עם המלים הכי דביליות:יש כל כך הרבה שקשה להחליט 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:אוי לא איכפת לי 67. רוק: בריטי או אמריקאי?איחחח בא לי להקיא אבל אין לי כוח לחפש תסמיילי שמעיד על כך
68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?לאאא 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:לא עולה לי בראש כרגע 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: מצטערת אני לא ממש מכירה..
72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:כמובן שפינג פונג כ מ ו ב ן 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?אוי גם לא איכפת לי ממש 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?ברור שעפרה איזה כלה היא 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:חחחחח נראה לי מחזות זמר כאלה 79. כשאני במקלחת אני שר:חח מה שבדיוק למדתי בפיתוח קול..אהממ לפעמים גם שרית חדד בושם צרפתי...ביננו כן..?!
סתם היא נשמה 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בקול רם,זה פשוט מתגבר עם השעמום 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:מה??רק אני קונה דיסק פעם אחת?! 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? כבר לא זוכרת אותו אבל נראה לי חביב לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?מממ 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:רעמים וברקים 85. מוזיקה שנמאסת מהר:היהודים 86. קלטות: כן או לא ? למה לא?אם למישהו יש עוד טייפ... 87. מוזיקה ששומעים באוטו:גלגלצ טחינה 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:גלגלצ שוב טחינהההה 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:10 דברים שאני הכי שונאת אצלך-זכור לי לטובה 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:חח עד שהבנתי תשאלה..אממ לא יודעת לא עולה לי כרגע 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:טוב השיר שלנו של אביב גפן חייב להכנס לצערי...("לא זה לא יהיה השיר שלנו זה רק הכאב שמתעטף ועם הזמן זה עוד יותר שורף") 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? חחח שאלה חמודה..נראה לי שבודלר 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:חחח מישםמוזיקה...
94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: לא לא צריך 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:לא מכירה תקליטים אבל בהחלט יש לו שרים יפים 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: *ברי סחרוף ההופעה(אל תטעו זה דיסק כפול!!אנלא פראיירית!!) *מאור כהן-טוב לנו יחד *אביב גפן-ממנטו מורי תודה על השאלון-ואווו קדחתיייייי אבל מותר לי-אני חדשה!!!!!

MENTER

New member
מקפיצה משום מה לא קפץ לי

מקפיצההההההההההההההההה

pilpelon1

New member
חח האמת לדיסק

של דניאל (השני)קוראים רבות הדרכים אבל לא משנה... |:

פעם שלישית שאני מנסה לענות על זה..

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:שוב-אפרת גוש ויוני בלוך 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:גשם-מאיר בנאי, FEELS LIKE HOME TO ME 4. השיר הכי משמח:NAKED IN THE RAIN-RED HOT CHILI PEPPERS 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:THERE IS KIND OF HUSH 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:כל שיר מזרחי 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:שירים שקשורים למומי לוי 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:אביתר בנאי 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:אפרת גוש 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:מושיק עפיה- שילך ללמוד עיצוב גבות 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:זהבה בן ושרית חדד 12. כלי הנגינה הכי שווה:סקסופון 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:יהודים, QUEEN,דיאנה וושינגטון וסינרגיה 15. מוזיקה שנותנת לי כוח:אביתר בנאי, אפרת גוש וPEARL JAM 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:כנ"ל 18. מוזיקה או מוסיקה?מוסיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:בלוז וג'אז 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ 22. הדיסק הראשון שקניתי:א זוכרת ,נראה לי שזה קשור איכשהו לRED HOT CHILI PEPPERS או QUEEN 23. הדיסק הבא שאקנה:למה לקנות אם יש אמייול? :)..חחחח ,סתם, לא יודעת עדיין 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:קולו המדהים של עמיר בניון 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:SONGS ABOUT JANE-MAROON 5 26. והאזנתי לו כמות פעמים:200 פעמים בערך?! 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:אין דבר כזה 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:שקניתי את הדיסק של THE DARKNESS ואהבתי רק שני שירים מתוכו 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:לא זכור לי 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:אין כזאת! 31. ווליום: גבוה או נמוך?נמוך 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:משינה, כל הבנאים,שלמה ארצי,אריק אינשטיין,שלום חנוך, אפרת גוש, סינרגיה, בוטן מתוק בקרקס, חווה אלברשטיין,היהודים וכנסיית השכל.. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:NO FUCKING IDEAֱ 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:אדום 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:בלוז..של לואיס ארמסטורנג 38. הכי כיף לרקוד:לא רוקדת 39. הכי כיף מסביב למדורה:שירי חנה'לה שרון 40. לשיר או להקשיב?לשיר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:אברה קדבראה-השיר מהפרסומת לפון 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:LOVIN U 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:SOMEWHERE OVER THE RAINBOW 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:אין כזה 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:טואר רקורד- עזריאלי 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):THE BEST OF REM 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?קודם הלחןאח"כ מילים 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?גם וגם 49. קאברים: כן או לא?כן 50. זמרים או זמרות או להקות?גם וגם וגם 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?עם שירה 52. זהבה בן או דקלה? אף אחת 54. השיר הכי סקסי:פשש..לא עולה לי משהו עכשיו 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?לשיר..זה כל הכייף 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?כן, קווין 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?לא..שונאת 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:בטובהן 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:אין משהו כזה כרגע 64. שיר יומולדת מנצח:היום יום הולדת ל.... 65. השיר עם המלים הכי דביליות:YOUR HOUSE-אלאניס מוריסט אבל, הביצוע מדהים! 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:יש הרבה כאלה של ערן צור..שלא תדעו..וגם השיר מה"שיר שלנו" 67. רוק: בריטי או אמריקאי?גם וגם 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?אמריקאי-IN צרפתי-OUT 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?לא אוהבת פופ 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:לא יודעת 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: של אביתר בנאי 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:חח...היו המון כאלה..שלא נדע 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?שיר הפתיחה..גורם לנו לילדות עשוקה 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?לא חייתי ..אבל, מכירה קצת לדעתי, עופרה ז"ל 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:אין לי שמץ 79. כשאני במקלחת אני שר:הכל. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?בשקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:לא היה דבר כזה 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא ראיתי 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?כנ"ל 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:לילה טוב 85. מוזיקה שנמאסת מהר:קאנטרי 86. קלטות: כן או לא ?לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו:הכל 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:גלגל"צ 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:pULP FICTION 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:לא זוכרת 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:כנ"ל 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? רוק כבד 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:ברית עולם-מתי כספי 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:ברור שכן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:וואוו..שיש בו את זרעי קיץ,לא זוכרת ת'שם 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:יש המון

עונה איף כמה מזה!?!?!?!

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:אשמור את ליבי 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: תלחשי לו שאהבת 4. השיר הכי משמח: אשמור את ליבי 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: מתוקה שלי 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: סופרסטאר 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: רוק 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אדם יוסף 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: מירי מסיקה 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: משה כהן 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני דואני בעע 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: מזרחית היפ פופ 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: איף הרבה 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: אשמור את ליבי 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: היפ פופ 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: מזרחית 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: אחים בדם 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת 21. תחנת הרדיו המועדפת: 91fm 22. הדיסק הראשון שקניתי: המורדים חחחחחחחחחח 23. הדיסק הבא שאקנה: גיים בויז 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הגיים בויז 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: בית הבובות 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 5 חחחחחחחחחחח 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: איזה אחד שצרבתי 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: מי קונה דיסקים? יש צורב 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: שלא יודעים את המילים 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? משוכלל 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: הזמרים של פעם חחחחח 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: ארה"ב 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: מה קשור?(ורטוד) 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: מוזיקה שקטה 38. הכי כיף לרקוד: היפ פופ 39. הכי כיף מסביב למדורה: מוזיקה שקטה כזו של ים וכאלה 40. לשיר או להקשיב? גם וגם 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: תלחשי לו שאהבת 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 50. זמרים או זמרות או להקות? הכל 52. זהבה בן או דקלה? זהזבה 54. השיר הכי סקסי: הזדמנות שניה 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? לא 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?כה 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: גיים בויז 64. שיר יומולדת מנצח: היום יום הולדת 65. השיר עם המלים הכי דביליות: סופסטאר טוב די אין כוח

למעלה