יאלה רוצה להצטרף

סופרת? עוד לא ממש...../images/Emo12.gif

מה איתך , נוגית? איך הדלקת? משתפרת???

yala85

New member
יאלה רוצה לשאול משהו

אני כבר חודש בבית בגלל ששברתי את האצבעות ואני לא יכולה לעבוד. הגענו אליכם לאתר. אחרי הרבה אומץ ביקשתי להצטרף. אני מקווה כמו כולם למצוא תמיכה ולעבור בהקדם לאתר ההריון. אני מאוד מבולבלת לגבי משהו. האם נוגדנים נגד הזרע ונוגדני רזוס זה אותו דבר או יש לזה משמעות אחרת כי זה מאוד מבלבל אותי ולפני שאני אשאל את הרופא שלי הייתי רוצה לקבל קצת רקע אם אפשר בבקשה. תודה שהתייחסתם לבקשה שלי להצטרף.

נשמה , זה לא אותו דבר.../images/Emo11.gif

נוגדני רזוס קשורים לסוג דם. אם לאם ולעובר , לדוג´ , יש סוגי דם שונים עלולים לעבור מדם לדם נוגדני רזוס. נוגדני זרע - לא יודעת בדיוק מה זה.

אני לא בטוחה, אבל...

נדמה לי שנוגני רזוס קשורים ל-RH שלילי, ואין קשר ביניהם לנוגנים לזרע. RH זה רכיב בדם, שאם אצלך הוא חיובי ואצל התינוק שלילי (או להפך?) זה יכול ליצור בעיה עם ההריון הבא. נוגדנים לזרע נוצרים כשהגוף לא מזהה את זרע הבעל כחומר "ידידותי לסביבה" ותוקף אותו במקום להשתמש בו למה שאנחנו רוצות... שיהיה בהצלחה!

יאלה ../images/Emo110.gif

אַיי אַיי, איך שוברים אצבעות, ואיך מקלידים אח"כ? כואב לי לחשוב על זה. טוב, לפחות זה לא יכול למנוע ממך לעשות ילדים... לא יודעת לענות לך אבל ברוכה הבאה לפורום מקסים. והרבה הצלחה בדרך לפורום הריון.

yala85

New member
יאלה החמודה

תודה שעניתן לי, זה עזר לי הרבה להפיג את החששות שלי. בהצלחה.

עמית@

New member
יאלה- אנא שרשרי תגובותייך

זה גם ישמור על רצף ותוכלי לקראו הכל וגם יחסוך מקום

yala85

New member
שאלה לעמית

עמית, שלום, סליחה על חוסר ההבנה אבל את יכולה להסביר לי מה זה בדיוק נקרא לשרשר. ובאותה הזדמנות אני גם מודה לנילה

מיכל ק-ש

New member
לשרשר זה אומר להוסיף את השאלות

והתגובות, להודעה שכבר פתחת. כל הודעה שנפתחת, מעיפה הודעה אחרת מהדף וחבל. פתחת היום כבר 4 הודעות, מה שאומר שהעפת 4 אחרות.

למעלה