לא שתיתי קפה שחור מעולם
ב בחורית שובבית New member 21/11/07 #20 חחחח ת'בלבלתי קצת בשל השעה בה הגבתי..... היה לי סיוט והתעוררתי אז באתי
C Cגלית New member 21/11/07 #30 הרעמים משתוללים מרעידים את כל הבית, פלאשים של ברקים חודרים אל צינעת הגעגוע שלי אליו. ואת, מדוע לא נרדמת, שובבית?
הרעמים משתוללים מרעידים את כל הבית, פלאשים של ברקים חודרים אל צינעת הגעגוע שלי אליו. ואת, מדוע לא נרדמת, שובבית?
ב בחורית שובבית New member 21/11/07 #31 מממ הלכתי לישון בחצות, הייתי עייפה נרדמתי התעוררתי מחלום טוב התקשרתי ל- שלי ואז נרדמתי שוב עם חיוך על הפנים... ואז התעוררתי שוב, אבל מחלום רע ומצאתי את עצמי כאן.... ועכשיו שוב אני הולכת לישון מקווה למחר רגוע יותר, טוב יותר, חמים יותר ו.... נעים יותר והעיקר שיהיה בו יותר לילה טוב
מממ הלכתי לישון בחצות, הייתי עייפה נרדמתי התעוררתי מחלום טוב התקשרתי ל- שלי ואז נרדמתי שוב עם חיוך על הפנים... ואז התעוררתי שוב, אבל מחלום רע ומצאתי את עצמי כאן.... ועכשיו שוב אני הולכת לישון מקווה למחר רגוע יותר, טוב יותר, חמים יותר ו.... נעים יותר והעיקר שיהיה בו יותר לילה טוב
ב בחורית שובבית New member 21/11/07 #18 ../images/Emo205.gif ממממ קפה שחור מדי פעם... כשהוא ממש טעים אבל!!