יאלה כולם לענות

darksideonline

New member
יאלה כולם לענות

קבלו 1.מי התחפש לאריה בשלח לי מלאך? 2.באיזה שיר יובל שיקר? 3.באיזה שירים מוזכר "אני לא עף"? 4.מי מת קודם הקברן או השען 5.מה מסמל הציור בצידו האחורי של שיא הרגש? 6.האם הלייבל "זברה" עדיין קיים? 7.מה מסמלים ארבעת הקופים? 8.איזה אלבום הפיק יובל בנאי בשנת 1991? 9.איזה אלבום הפיק שלומי ברכה בשנת 1991? 10.מה שלח מייקל בנסון ? 11.מתי יצא שיר הקופסא? 12.כמה יריות יש ב"שיא הרגש"?

לירון פ

New member
זה די קשה.....

2. שיקרתי כשאמרתי שהכל כל כך נפלא- אז למה לי פולטיקה עכשיו 3. מה אני עושה למעני 4. הקברן 12. יש יריה בגברת שרה השכנה (יריה נשמעה בקצה הרחוב), יכול להיו שבמתאגרף?

תשובות...

1. נראה לי שמייקל למרות שאף פעם לא ראיתי את הקליפ 2. אז למה לי פוליטיקה עכשיו? 3. מה אני עושה למעני 4. הקברן מת לפני השען (הם מתו מזמן) 5. שושנת רוחות 6. כן 7. shock the monkey (שינוי קטן מכרים עבדול זמר מוק דה שונקי) 8. הקברט של מירנדה 9. נושאי המגבעת נראה לי 10. מכתבים (ביום שישי) 11. לקראת הפרידה ב95 למרות שמקורית הוא של המשאיות ויצא ב91 או 92 12. עקרונית כדור אחד בראש של יעקב השכן אבל גם בתחילת השיר היו יריות (לדברי שרה השכנה "ראיתי שתי דמויות צעקות ויורים")

לירון פ

New member
לגבי גברת שרה השכנה

אני לא בטוח אבל אני לא חושב שהיא ירתה ליעקב השכן כדור בראש הוא פשוט ראה איך היא יורה לבנאדם שנרצח כדור בראש, זו אותה יריה

אם זה היה נכון אז....

השעות היו חופפות. אם הוא הסתכל בשלוש שהיא הרגה אותו אז איך כבר ב12 בלילה שאבנר התאילנדי וחיים הצעיר כבר בבית כלא אם הרצח הראשון לא התרחש עדיין?

sherennn

New member
יש לי הסבר.

והמילים מתחת להסבר.. אז דבר ראשון שרה השכנה הרגה מישהו זה היה בשלוש בלילה.. אז היא צלצלה למשטרה... ומתישהו קצת אחרי תפסו את אבנר וחיים.. ואז לא נתנו להם לישון כל הלילה... בבוקר הייתה חקירה, ואחרי זה (או "בינתיים"...) היה מסדר, שרה השכנה אמרה שהם דומים.. והם נשארו בכלא... באותו לילה הם נשארו בכלא... ושרה השכנה מבשלת במטבח.. ואז פשוט מוזכר שיעקב השכן ראה את הרצח שהיה בלילה שלפני זהו בערך.. וזה מסתדר...
ירייה נשמעה בקצה הרחוב גברת שרה השכנה ראתה מקרוב לילה תל אביב בוער וחם סמל המשטרה היה מנומנם כשהטלפון צלצל הודיעו על גופה בקצה הרחוב כבר החובש כיסה עם השמיכה גברת שרה השכנה אמרה לשוטרים ראיתי שתי דמויות צעקות ויורים בינתיים בקצה השני של העיר אבנר התאילנדי וחיים הצעיר נוסעים במכונית חוזרים באיילון שוטר תנועה עוצר אותם בדיקה של רישיון בקשר כבר הודיעו על שני הבורחים מבט אחד הספיק נראו לו חשודים לקח אותם מיד לתחנה של הצפון כל הלילה לא נתנו להם לישון שמעון החוקר אמר שזה שוד בן ציון הבלש אמר זה על כבוד אמרו לאבנר תתחיל לדבר וחיים הצעיר התחיל להישבר בינתיים שרה השכנה במסדר הזיהוי ניסתה לפשפש בזיכרונה הדהוי אמרה שהם דומים אמרה שהם דומים אמרה שהם דומים שלחה אותם לכלא לעולמים שתיים עשרה בלילה בבית הכלא המחוזי הרצל רב פקד מחייך חיוך נבזי אבנר אומר נכתוב חנינה נשלח אותה מחר אל הנשיא של המדינה בינתיים שרה השכנה מבשלת במטבח מתוך קופסת הקמח מבצבץ לו האקדח היא לא ידעה שמלמעלה יעקב השכן קבוע בכל לילה מפתח תריס נהג להתבונן והוא ראה הכל לפנות בוקר בשלוש ראה איך היא תוקעת לו כדור אחד בראש כן הוא ראה הכל הוא ראה הכל ראה איך היא תוקעת לו כדור אחד עגול

Vdrums

New member
הקופים האלבום הראשון מסמלים את

ארבעת חברי הלהקה... (חודורוב הצטרף אחרי שהתקליט יצא, נדמה לי שהוא הגיע שהם התחילו את סיבוב ההופעות)

זה לא מדוייק......

שרה השכנה ולקופים רציתי להוסיף משהו אפשר להגיד שאף אחד מההסברים לא מדוייק אבל לפי ההסבר שלך למה יעקב השכן לא צלצל למשטרה? לכן נראה לי שההסבר שלי יותר מדוייק. בקשר לקופים, הסינגל הראשון שיצא לפני האלבופ הראשון כי אותו עוד הם הפיקו עצמאית לפני חוזה ההקלטות ויש שם 5 ולא 4

שרון, דפדפי בפורום......

ותמצאי את המילים המתוקנות ל"אוהב אותך מישל" למרות שאסף אמר שחסר שם משהו למרות שלא נראה לי שחסר

למעלה