יאלה בואו נתחיל משחק חדש...

amirhorev

New member
יש לי עוד אחד....

אבל זה ממש ממש קשה..... אני לא יודע איך תצליחו אני אפילו לא הייתי מצליח... זה הולך ככה- אני רואה אותך, הולך כל יום.... With a smile beneath frown אבל אני לא אסתכל הצידה, יאה....

amirhorev

New member
כל הכבוד...

איך ידעת?............ זה היה ממש ממש קשה?..... כל הכבוד מגיעה לך צלש????? נ.ב- אתה מכיר את מורן אביר מהשכבה שלך?????

RVD18

New member
כן

אני מכיר אותה. ואיך ידעתי? לא מגלה

amirhorev

New member
רמז....

או קיי אני יודע שזה קשה אבל השיר הזה הוא מהדיסק.... Forgiven Not Forgotten

amirhorev

New member
או קיי...

פתרו את החידה המאוד מאוד קשה כל הכבוד..... יאלה תנו שיר קשה.....

AndreaCorr ©

New member
אמיררר הגזמת! ../images/Emo168.gif

השיר שנתת זה הדבר הכי קל בעולם! יש לי משהו ממש קשה נראה אותכם "איבדת כל שליטה.. מה תעשה עכשיו?"

amirhorev

New member
מה?????

למה אני לא מכיר את השיר הזה???? אני מכיר את כל השירים שלהם!!!

AndreaCorr ©

New member
תשובה לאמיר ../images/Emo168.gif

זהו שיר נדיר מהופעה, והוא יצא כנראה בגירסא נורמלית בדיסק שלהם אני אשלח לך אותו בהזדמנות אם תרצה

amirhorev

New member
כן כן כן......

פליזזזזזזזזזזזזזז את חייבת לשלוח לי אותו אני מבטיח לקנות לך פוסטר ענק ענק של הקורס מלונדון

amirhorev

New member
../images/Emo62.gifאו קיי עוד אחד קשה....

אני רוצה לשמוע אותך צוחק שוב.... (פה יש שורה)(אבל אני לא מגלה כדיי שיהיה יותר קשה)
לא אנחנו אף פעם לא ניהיה אותו דבר... אם רק יכולתי לקחת את הכאב שלך.....

amirhorev

New member
אני בשוק....

זה כבר חודש פה ואף אחד לא הצליח לפתור את זה???? או קיי רמז.... זה ישר ממש קיצבי ומהיר והוא מאלבום האחרון... IN BLUE

THE CORRS

New member
אנשים!!!!!!!!!!!!!!

אני מתפלא עליכם!!! איך אתם לא מזהים?! זה no more cry והנה השורה: no we´ll never be the same if only i could take your pain אגב סחתיין על הפורום!!!!!!!!!!!!!!! כמה זמן חיכינו... אבל השתלם!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!

mprb

New member
NO MORE CRY....../images/Emo7.gif

I wanna hear you laugh again Without the ache to bring you down No we´ll never be the same If only I could take your pain הנה שורה שלי: לך, אתה צריך לעזוב אותי. זמן יהפוך את זה לטוב. לך, אתה צריך לעזוב אותי. זמן יעזור לך לראות את האור...

THE CORRS

New member
love to love you!!!

והנה משהו לא נראה לי שהוא יהיה קשה... אנחנו חיים בתקווה,אנחנו חיים בחיים תלןיים באמת עד שהיום הזה ימות (תרגום חופשי לחלוטין!!!)

THE CORRS

New member
שכחתי את הציטוט...

go you must leave me,time will make it be all right go you must leave me, time will help you see the light

למעלה