יאלה אנשים!!!

גוגי=GUGI

New member
יאלה אנשים!!!

שיהיה לכולם חג שמח ומגניב!!! אני אישית החלטתי לא להכנס לפה יותר!! שמחתי לפגוש אתכם ביום חמישי!!...(אלה שכן הגיעו היו נחמדים...) אחרי המפגש ביום חמישי התחילו כאן קצת ליכלוכים..שעברו את גבול טעם הצחוקים!! (אבל לא נכנס לכאן לזה בכלל) אבל לימדו כלל..בקבוצה גדולה תמיד כל לכלוך מגיע לנמען במהירות שיא!! להתראות!!! תהנו!!

שבור

New member
תיארתי לעצמי

ראיתי שזה קרה אחי ראיתי שהתעצבנת בכל אופן אני לא אבקש ממך להישאר, כי הרי אתה ילד גדול שמסוגל לקבל החלטות לבד (וגם אין לי חשק להסתכסך עם מרוקאי כזה גדול) בכל אופן אתה יודע שאני רוצה שתהיה פה אני (שטוען : שים זין על כווווולללללללםםםם)

שי33

New member
מזמן שכחתי

להגיד לך - שאני אוהב אותך אחי אז שתדע אני אוהב אותך, וגם את גוגון, ושלא תעלמו לי ...כי אז באמת הפורום הזה יהיה של נשים בלבד... יאללה, קצת מאמץ אינטלקטואלי והכל יחזור על מקומו בשלום. שי (שאוהב סדר, גם אחרי ליל הסדר.)

שבור

New member
חולה עליך אחי

אבל אני חייב את גוגי לידי החיים פה בלעדיו, זה לא אותו הדבר אני

שי33

New member
אל תדאג, נגייס גם אותו

בחזרה.... (שי, שכבר רגל אחת בחוף ושניה מציצה שלא יעשו פה שטויות)

taltallim

New member
גוגי...

חבל שלא ברור על מה ועל מי אתה מדבר??? חבל שזו החלטתך... אבל כולנו ילדים גדולים פה וכל אחד יחליט לעצמו איפה טוב או לא טוב לו להיות. חג שמח לך וגם אני שמחתי לפגוש אותך תלתלים (ששולחת לך גם בפרטי...)

ה-שונית

New member
את עוד פה?

עוד לא נסעת לרומא... ואני נאלצת להסכים שוב עם דברי גוגי... שאכן כל הדברים החשובים תמיד מגיעים ליעדם בסוף!!! שונית (שמתה על הציפורים הקטנות האלה)

taltallim

New member
תגידי...

כ``כ מהר את מוותרת עלי לטובת הנוכריים? ונשמע לי - שאת וגוגי מכירים את אותן הציפורים... אז אולי תשתפו גם את השאר??? תלתלים (שאט אט מתמכרת לשנינות השונית...)

ה-שונית

New member
חס וחס!!

שאני אוותר עליך לטובת נוכרים??? מקסימום לטובת קרובים... שונית (שמסתבר שמאז ותמיד היתה מכורה לתלתלים)

taltallim

New member
שוניתוש...

יאללה הולכת להכין קפה... לאחר שנת היופי טופי. תצטרפי אח``כ לסיגריה? תלתלים (שעוד מטלות רבות לפניה הלילה...חחחח)

אור-לך

New member
גוגוש

נראה לי שטעית... ואם לא אז שים זין!!! ומה עם אלה שלא הגיעו...הם לא נחמדים??? אור. נ.ב. גם אני שמחתי להכיר אותך...

אור-לך

New member
מקווה

גם להכיר אישית (למרות שאת גוגוש אני כבר מכירה), אך מה לעשות אצלי כל דבר בא בעיתו... אור.

אצלי גם לאט

מה רע? החיפזון הוא מהשטן. מצד שני, גם החילזון הוא מהשטן. אוריאנה

אור-לך

New member
וואלה...

אני רואה שהאש באמת בעצמותייך... אור. נ.ב. שמת לב ששתינו אור...?

למעלה