יאי

VVEE MAN

New member
יאי

חברה ראיתי ויוה לה באם פרק 1 עונה שנייה וזה פרק די טוב הם קנו עוד בית ובאם עשה אותו בסיגנון הים כזה וגם אתמול יצאנו ליסוע ומצאתי 100 שקל וגם היום נחתתי הרד פליפ!!! איזה תרגיל יאלה!!!! ואני מתכוון עכשיו גם לקנות נעליים חדשות יופי לי אה?

omni96

New member
ממש אחלה לך !

מזל טוב על התרגיל ! ואני ממליץ בנעלים אתניס !!! :)

bobby6killer

New member
nnש לא ממליץ על אטניס

חח אני טיפוס של גלוב או אוסייריס, וגם לאקאי אבל פאק שונא אטניס... חוצמזה מזל טוב אחי
איך הפרק תותחי אה?

VVEE MAN

New member
כן בסוף היה כיף

גם נכנסנו לטרמפולינות כאלה שהיה סגור ושמנו את הסקייט ככה וקפצנו וסלטות ועניינים! וטמיר הורדתי את הפרק

JACKASS 4 LIFE

New member
דוגרי אחי זו ממש אחלה נעל...

אבל יש שניי סוגים..אחת 2001 משהוא כזה..שמע אחי היא עולה הרבה אבל היא סוסה בטירוף! אבל ברמות..אני חושב שהיא מחזיקה הכי הרבה זמן, אבל גם עולה הכי הרבה =\... ויש את הרגילה שהיא גם בת זונה...היה לי אותה...החזיקה איזה ארבעה חודשיים!! אקיצר,שווה את הכסף...

bobby6killer

New member
חחחחחחח

לדעתי אוסייריס אחלה נעליים אבל לא מחזיקות בשקל... בתקופה שנסעתי על הסקייט הןם נקרעו בקצב והואנס הראשונות נשארו פי אלף אבל הם היו חרטא

VVEE MAN

New member
אמממ אני מעדיף את זה עם

ביצה רכה,קמח תירס,שומר,קטשופ,חומוס,מעדן שוקולד,סמוחטא ומיץ אשכוליות

VVEE MAN

New member
../images/Emo124.gifעקב רצון בקרש וידיעה

ששלי ישבר בזמן הקרוב החלטתי שיקנו לי עוד ואנס- cab8 תגידו תתחדש

VVEE MAN

New member
חוצמזה די3 לפי מה שראיתי

מחזיקות מלא לעודד (הוא הוריד ת'עץ חחח) החזיקו טוב והוא טוחן נעליים (וקרשים) וגם לאמיר הם מחזיקות המון אף נעל אצלי לא עברה תחצי שנה בלי חור בסולייה (בלי הדבקות)

bobby6killer

New member
יווו ארבל אני לא מאמין

הוא הוריד תעץ! חחחחחח איזה דפוק יא אללה... הוא הוריד תעץ יווו תראה איזה חור יווו

למעלה