הנה תיקון של ההדגשים.../images/Emo118.gif
(אבל אני יותר אוהבת את הציונים שלי מהציונים של גלבץ האהא. בעצם 95 במתמטיקה לא היה מפריע לי במיוחד.
) אנגלית- 90 (
יחסך ללימודים ראוי לשבח- ובגלל זה אני יושבת כל שיעור עם ספר וחוברת, אבל מדברת עם גל?) אקטואליה מורשת וחברה- אין ציון. (
הנך משתתפת פעילה בשיעורי האקטואליה- מה הקשר? מי מדבר בכלל בשיעורים שלך, מפגרת?) גיאוגרפיה- 90 (
הישגייך טובים מאוד- ובגלל זה יכולת לתת לי 95, ולעשות את ההישגים שלי הרבה יותר טובים, פוסטמה.) היסטוריה- 95 (
הנך מגלה יחס רציני כלפי המקצוע- אה. טוב. אבל יפה מצידה שהיא נתנה לי 95, מגיע לי 85-90) חנ"ג- 95 (
הנך תלמידה מצטיינת- מה שתגידי. אבל מגיע לי 100! כל שיעור אני באה עם תלבושת, בכל המבחנים קיבלתי מצטיין. אר. זונה.) לשון והבעה- 95 (
הנך תלמידה מצטיינת- אחד היחידים שאין לי מה להגיד עליו. באמת מגיע לי.) מדעים (ביולוגיה יעני)- 75 (
הנך מתמידה ויסודית בעבודתך - וואט דה פאק? ומגיע לי 65, אז יפה מצידה.) מתמטיקה א'- 80 (
הנך ראויה להערכה על ההשקעה וההתמדה- האמת היא שאני לא משקיעה כל כך. רק לפני מבחן. אבל עוד אחד מהציונים היחידים שבאמת מגיע לי ככה.) ספרות- 95 (
הנך ראויה להערכה על ההשקעה וההתמדה- מה שתגידי, אבל יכולת לתת לי 100. בסדר, היה לי 95 במבחן, אבל 97 בבוחן! ואני משתתפת ת-מ-י-ד!) ערבית- 90 (
השגייך בלימודים ראויים לציון- מה לימודים? את כולו מלמדת אותי ערבית, מאיפה את יודעת על כל הלימודים? אבל בסדר, מה שתגידי. היית יכולה לתת לי 95, לא היה קורה כלום. אני תמיד משתתפת וקיבלתי 106 במבחן אחד ו82 בשני ו95 בעבודה אחת. זונה.) פיסיקה- 90 (
השגייך במקצוע ראויים להערכה וואטאבר. טוב, מגיע לי. ז"א- אחרי שמעגלים למעלה
סבבה.) תנ"ך- 100 (
הנך מבינה היטב את תכני הלימוד- כל כך התרגשתי מה100 הזה, שהלכתי אליה אחר כך ואמרתי לה תודה שהיא נתנה לי 100. כפרה עליה. באמת.)