יאי, תעודות!

yo t a m

New member
ברכותיי ../images/Emo13.gif

"ממוצע 92.
זאת התעודה הכי גרועה שקיבלתי אי פעם." על אמירות הרבה פחות קיצוניות מזאת צלבו אנשים.

yo t a m

New member
זה שאני

"יושב לך בבית ספר הזה לגאונים שלך" לא אומר שאני לא מסוגל לדבר
הספקתי ללמוד את -זה-, לפחות, לפני שהביצפר השחית אותי.

yo t a m

New member
אהה,

אבל אני לא כותב, אני מכתיב
אצבעי לא נגעה במקלדת!
(לפחות אף אחת מאלה שברגליים לא :X)

מתחכם, הא? מוסיף חטא על פשע...

אפילו אני לא העזתי להאשים אותך בהכתבה. והנה, אתה בא ומודה כאילו כלום. אוי אוי אוי... עוד המון דברים יש לך ללמוד על העולם, המון דברים. אני רק עצוב (הנה, רואה?
) למחשבה מה יעשו לילד תמים ונאיבי שכמותך בעולם שבחוץ.

thebaby

New member
מזה הציונים האלה../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif

לי היה ממוצע 86-89 בכיתה ט...:-X

Kouryuu

New member
כלהכבוד!

ואני לא רוצה לדעת מה הממוצע שלי. בטח זוועתי למדי, אע.

תעודה משעשעת ../images/Emo13.gif

במיוחד "אקטואליה מורשת וחברה" או "הליכות"
. משום מה בתי ספר עדיין כלואים באשליה שהם אמורים גם לחנך אותנו ושטויות כאלו
. ואם לצטט את המחנך שלי "גאה בך. עלי והצליחי בעוז!"

GoOni

New member
ממוצע 90.../images/Emo118.gif

(אבל אני יותר אוהבת את הציונים שלי מהציונים של גלבץ האהא. בעצם 95 במתמטיקה לא היה מפריע לי במיוחד.
) אנגלית- 90 (יחסך ללימודים ראוי לשבח- ובגלל זה אני יושבת כל שיעור עם ספר וחוברת, אבל מדברת עם גל?) אקטואליה מורשת וחברה- אין ציון. (הנך משתתפת פעילה בשיעורי האקטואליה- מה הקשר? מי מדבר בכלל בשיעורים שלך, מפגרת?) גיאוגרפיה- 90 (הישגייך טובים מאוד- ובגלל זה יכולת לתת לי 95, ולעשות את ההישגים שלי הרבה יותר טובים, פוסטמה.) היסטוריה- 95 (הנך מגלה יחס רציני כלפי המקצוע|סדגש- אה. טוב. אבל יפה מצידה שהיא נתנה לי 95, מגיע לי 85-90) חנ"ג- 95 (הנך תלמידה מצטיינת- מה שתגידי. אבל מגיע לי 100! כל שיעור אני באה עם תלבושת, בכל המבחנים קיבלתי מצטיין. אר. זונה.) לשון והבעה- 95 (הנך תלמידה מצטיינת- אחד היחידים שאין לי מה להגיד עליו. באמת מגיע לי.) מדעים (ביולוגיה יעני)- 75 (הנך מתמידה ויסודית בעבודתך - וואט דה פאק? ומגיע לי 65, אז יפה מצידה.) מתמטיקה א'- 80 (הנך ראויה להערכה על ההשקעה וההתמדה- האמת היא שאני לא משקיעה כל כך. רק לפני מבחן. אבל עוד אחד מהציונים היחידים שבאמת מגיע לי ככה.) ספרות- 95 (הנך ראויה להערכה על ההשקעה וההתמדה- מה שתגידי, אבל יכולת לתת לי 100. בסדר, היה לי 95 במבחן, אבל 97 בבוחן! ואני משתתפת ת-מ-י-ד!) ערבית- 90 (השגייך בלימודים ראויים לציון- מה לימודים? את כולו מלמדת אותי ערבית, מאיפה את יודעת על כל הלימודים? אבל בסדר, מה שתגידי. היית יכולה לתת לי 95, לא היה קורה כלום. אני תמיד משתתפת וקיבלתי 106 במבחן אחד ו82 בשני ו95 בעבודה אחת. זונה.) פיסיקה- 90 (השגייך במקצוע ראויים להערכה וואטאבר. טוב, מגיע לי. ז"א- אחרי שמעגלים למעלה
סבבה.) תנ"ך- 100 (הנך מבינה היטב את תכני הלימוד- כל כך התרגשתי מה100 הזה, שהלכתי אליה אחר כך ואמרתי לה תודה שהיא נתנה לי 100. כפרה עליה. באמת.)

GoOni

New member
הנה תיקון של ההדגשים.../images/Emo118.gif

(אבל אני יותר אוהבת את הציונים שלי מהציונים של גלבץ האהא. בעצם 95 במתמטיקה לא היה מפריע לי במיוחד.
) אנגלית- 90 (יחסך ללימודים ראוי לשבח- ובגלל זה אני יושבת כל שיעור עם ספר וחוברת, אבל מדברת עם גל?) אקטואליה מורשת וחברה- אין ציון. (הנך משתתפת פעילה בשיעורי האקטואליה- מה הקשר? מי מדבר בכלל בשיעורים שלך, מפגרת?) גיאוגרפיה- 90 (הישגייך טובים מאוד- ובגלל זה יכולת לתת לי 95, ולעשות את ההישגים שלי הרבה יותר טובים, פוסטמה.) היסטוריה- 95 (הנך מגלה יחס רציני כלפי המקצוע- אה. טוב. אבל יפה מצידה שהיא נתנה לי 95, מגיע לי 85-90) חנ"ג- 95 (הנך תלמידה מצטיינת- מה שתגידי. אבל מגיע לי 100! כל שיעור אני באה עם תלבושת, בכל המבחנים קיבלתי מצטיין. אר. זונה.) לשון והבעה- 95 (הנך תלמידה מצטיינת- אחד היחידים שאין לי מה להגיד עליו. באמת מגיע לי.) מדעים (ביולוגיה יעני)- 75 (הנך מתמידה ויסודית בעבודתך - וואט דה פאק? ומגיע לי 65, אז יפה מצידה.) מתמטיקה א'- 80 (הנך ראויה להערכה על ההשקעה וההתמדה- האמת היא שאני לא משקיעה כל כך. רק לפני מבחן. אבל עוד אחד מהציונים היחידים שבאמת מגיע לי ככה.) ספרות- 95 (הנך ראויה להערכה על ההשקעה וההתמדה- מה שתגידי, אבל יכולת לתת לי 100. בסדר, היה לי 95 במבחן, אבל 97 בבוחן! ואני משתתפת ת-מ-י-ד!) ערבית- 90 (השגייך בלימודים ראויים לציון- מה לימודים? את כולו מלמדת אותי ערבית, מאיפה את יודעת על כל הלימודים? אבל בסדר, מה שתגידי. היית יכולה לתת לי 95, לא היה קורה כלום. אני תמיד משתתפת וקיבלתי 106 במבחן אחד ו82 בשני ו95 בעבודה אחת. זונה.) פיסיקה- 90 (השגייך במקצוע ראויים להערכה וואטאבר. טוב, מגיע לי. ז"א- אחרי שמעגלים למעלה
סבבה.) תנ"ך- 100 (הנך מבינה היטב את תכני הלימוד- כל כך התרגשתי מה100 הזה, שהלכתי אליה אחר כך ואמרתי לה תודה שהיא נתנה לי 100. כפרה עליה. באמת.)

Gizmo16

New member
מי מדגיש את ההערכות?!../images/Emo28.gif

ברור שמדגישים רק את הציונים כי זה כל מה שחשוב
טחחחחח אמרת לה תודה על ה-100
לא הגיע לך 100?

GoOni

New member
אבל זה מסובך להדגיש מספרים!../images/Emo118.gif

(טוב, בעצם לא. הנה- 666) נו. זה סתם כדי להראות מה ההערכה, ומה אני אומרת על ההערכה. וקיבלתי במבחן 100, אבל שכחתי להביא ספר תנ"ך 3 פעמים- שמורידים על זה 5 נקודות בציון, וגם לא הכנתי שיעורי בית כמעט אף פעם
אז יפה מצידה.

חח ההערות שלך../images/Emo6.gif

כל הכבוד
. אנחנו נקבל תעודה בטח עוד מלא זמן
... מענייןא יך ייראו הציונים שלי...

coolit

New member
חתיכת חרשנית.... :-O

זאת התעודה הכי גרועה שקיבלת אי פעם?....... שנה שעברה היה לי ממוצע 73 או 75.. :X

למעלה