יאי חצלול שני שלי

Wind Dragon

New member
יאי חצלול שני שלי

תאמת הראשון היה לי צלילות דפוקה לגמריי. טוף בקיצר, אני אספר מההתחלה ולא מהרגע שזה צלול. הייתי אצל חבר שלי כניראה שזה היה יום כיפור O: וידעתי שאני מאחר הבייתה היינו צריכים להיות בתפילה P: הלכתי הבייתה, ובדרך ראיתי ידידה שלי, ואז היא הלכה וראיתי את חברה שלי דיברנו ואז הגעתי לבית שלי. ראיתי שהחניה של אמא שלי עצומה בערך פי עשר ויש בקצה שלה מכונית מפוארת חונה. ניכנסתי הבייתה, ראיתי את אמא שלי אם שער בלונדידני ואת אחותי לידה. פיתאום קלטתי שזה חלום ואז היסתכלתי על השעון כדיי להיות בטוח והיה כתוב שמה 1000000 בערך. היסתכלתי עוד פעם וזה הישתנה. פקדתי על אמא שלי: תעלי! ואז היא התחילה ליצרוחח ולהיתרומם. אחר ניסיתי לעשות קמהמהא כי משאני קטן רציתי ליראות איך זה אבל לא הצלחתי ]= ואז ראיתי שהכל מיתערפל צעקתי: הגבר צלילות! רציתי לצאת החוצה אבל היתעוררתי. זהו D: אני חייב לציין שהחוויה הייתה מדהימה D:

sh00sha

New member
יאי איזה כיף לך!... ^_^

אני ממש שמחה בשבילך!! אני מקווה שתמשיך להשקיע!! אני חייבת לומר כי הפונטציאל הוא אדיר ;) !

pilpelmemule

New member
חחחח מגניב!!!

שמחה שנהנית..

silverhawk

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

וכל הכבוד שזכרת להשתמש בבדיקות מציאות ובשיטות להגברת הצלילות. להבא, במידה ואתה רואה ששיטה מסוימת לא עוזרת (כגון הפקודות בקוליות, במקרה זה), נסה שיטה אחרת. בהצלחה בהמשך!

למעלה