יאי! התחברתי לפורום! שלום טבאיה! קוראים לי גל, ואני קיבה!!! ^O^
ו ווילו רוזנברג New member 25/3/05 #2 גל-קון!!!!!! D: חחחח.. נחמד שאתה פה ^_^ תכנס גם לפורום אנימה ומנגה ^^; יהיה נחמד :}
ל ליסאן New member 25/3/05 #7 וולאקם ../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif ברחת לנו מוקדם מידי סאסקה קון רצתה לבצע בך את זממה!!! (כמו שעשתה לשיקה)
וולאקם ../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif ברחת לנו מוקדם מידי סאסקה קון רצתה לבצע בך את זממה!!! (כמו שעשתה לשיקה)
ל ליסאן New member 25/3/05 #12 אני לא מצליחה לעלות את התמונות..../images/Emo41.gif עזרה טכנית תתקבל בברכה,
K Kakashi Sensei New member 25/3/05 #13 מה הפורמט של התמונות? ואיזה גודל הן(כלומר בק"ב)? יש מצב שהן גדולות מדי או בפורמט שהמערכת של תפוז לא תומכת בו... מקווה שעזרתי ^^"
מה הפורמט של התמונות? ואיזה גודל הן(כלומר בק"ב)? יש מצב שהן גדולות מדי או בפורמט שהמערכת של תפוז לא תומכת בו... מקווה שעזרתי ^^"
K Kakashi Sensei New member 25/3/05 #14 -_-' רגע, בעצם לא הצעתי פתרון... בכל מקרה, אם הבעיה היא אחת הבעיות שציינתי מקודם, אז תנסי לשנות פורמט! עכשיו! אני מקווה שעזרתי...
-_-' רגע, בעצם לא הצעתי פתרון... בכל מקרה, אם הבעיה היא אחת הבעיות שציינתי מקודם, אז תנסי לשנות פורמט! עכשיו! אני מקווה שעזרתי...
ל ליסאן New member 25/3/05 #19 ונגיד שאין לי את שתי התוכנות...../images/Emo41.gif וד"א התכוונתי שהקבצים כבדים מדי (בערך 400kb)
K Kakashi Sensei New member 25/3/05 #21 תפתחי אותן עם הצייר, ותעשי "שמור בשם" ושם תבחרי פורמט של JPG, זה יפחית את המשקל של התמונות בהרבה.
ל ליסאן New member 25/3/05 #25 התמונה עדיין שוקלת יותר מדי../images/Emo41.gif אם אני עושה שמירה בשם של BMP זה בסדר?