יאיר שלום וחג שמח

noga03

New member
יאיר שלום וחג שמח

אודה על עזרתך בייעוץ שמי - נוגה , בת מזל טלה תאריך לידה - 5 אפריל 1974 שעת לידה 12 צהריים 1. האם אוקטובר או נובמבר זהו זמן נכון וטוב בשבילי לצאת לחופשה בת חודש בארהב ? כמו כן הכרתי פרטנר לטיול - ואני די חוששת הוא נשמע לי פרטנר מתאים (אם אצרף תאריך לידה שלו האם זה יעזור להחליט אם הוא שותף מתאים ? אני רק יודעת שהוא בן מזל אריה ) 2.לאחר שנה וחצי לדעתי של תקופה קשה בהם עזבתי שני מקומות עבודה והרגשתי חוסר יציבות האם אתה רואה באופק (נובמבר , דצמבר ) תקופה של עליה ופריחה בתחום הקריירה בו ארגיש סוף סוף פורחת ? 3. האם תהיה לי התייצבות ופריחה כלכלית ? מצטערת אם שאלתי יותר מידי אבל זה מאוד חשוב לי במיוחד נושא 1+2

noga03

New member
מפת נסיעות

עשיתי מפה של נסיעה מה זה אומר ? זה לא נתן לי להגדיר תקופה האם זה תקף לתמיד? האם יש מקומות מומלצים ומקומות לא ? יעד שלי ניויורק ,מיאמי,סן פרנסיקו, לוס אנגלס מהזה אומר במפה ?

אחיקם ר

New member
המפה הזו תקפה לתמיד, כן...

היא לא מיועדת לנסיעות של תיירים, היא נועדה יותר לבחון מקומות שעוברים לגור בהם. אם את רוצה לדעת מה זה אומר פשוט תלחצי על האזור שאת רוצה לבדוק עם העכבר - והוא יקפיץ לך חלון ויגלה לך בדיוק מה זה אומר...

noga03

New member
תודה.תוכל לענות לי על השאלה הקודמת בשרשור

noga03

New member
בעצם אני רוצה תשובה מיאיר חשבתי שאתה יאיר

אחיקם ר

New member
איזו התנשאות!

הפורום הזה נועד בשביל חובבים שבאים ללמוד על האסטרולוגיה תוך העלאת שאלות קונקרטיות והתנסות בניתוח מפות לידה של גולשים. אם את רוצה שאסטרולוג יתייחס במלוא הרצינות למפת הלידה שלך - קבעי אצלו תור ושלמי לו את המגיע לו על העבודה. מה זה? ואת עוד דורשת תשובה מיאיר! שויין...

noga03

New member
הבנת אותי לא נכון

צר לי אם לא הובנתי כהלכה זה ממש לא בא ממקום של התנשאות אני פעם ראשונה בפורום וחשבתי שרק יאיר עונה. לא ביקשתי ניתוח מעמיק של השנה הקרובה רק הכוונה כללית כמו שכבר נתקלתי. ולא היתה לי כל כוונה לגזול חלילה את פרנסתו. לא מכירה את משתתפי הפורום מי לומד או מכיר את הנושא טוב ולא היה נראה לי שכל אחד יכול לענות מתנצלת אם פגעתי זאת לא היתה הכוונה

אחיקם ר

New member
אם הבנתי אותך לא נכון, סליחה.

בכל אופן, הפורום לא עוסק בניתוחים ותחזיות אישיות (אני רואה עכשיו שיאיר כבר כתב לך את זה)....

חביבתי - תחזיות וניתוחים לא כאן

כאן רק החובבים מנתחים כדי ללמוד, אך בודאי כדי שלא לתת תחזיות ועצות. סורי.

למעלה