יאיר - מה קורה לעקרבים

4x6lm

New member
יאיר - מה קורה לעקרבים

יאיר שלום אני בן מזל עקרב נולדתי ב- 21/11/54 שעה 04:00 בתל אביב לאחרונה אני מרגיש שאני במלחמה עם כולם מה קורה לעקרבים מתי זה יפסק האם תוכל לסייע בעיצה שלמה

sharon91

New member
גם אני עקרבית ומרגישה

שאני מתעצבנת קצת יותר בקלות... וקצת יותר נלחמת...

saint_m

New member
גם אני!

גם אני עקרבית, וגם אני מתרגזת ממש בקלות לאחרונה... אני גם קצת בתקופה של בלבול, ואתן?

4x6lm

New member
היי זודיאקון

ראשית תודה על הפרוש האם אתה יכול לומר לי מתי התקופה תגמר מתי אראה כבר את האור בקצה תודה שלמה

zodiacon

New member
לא כל כך מהר...

אורנוס הוא כוכב איטי, ויש לו נטיה לחזור על עקבותיו מידי פעם... החל ממרץ 2001 תהיה ירידה מסוימת בלחץ, אך הוא יחזור מיוני 2001 עד ספטמבר 2001 לערך. אבל באותה תקופה אורנוס יתחיל את הריבוע לשמש שלך, מה שיכניס אותך לתקופה לא קצרה שבה פוטנציאל של ניתוקים ושינויים (לא בהכרח לרעה) יהוו את המוקד. תחום הבית והתחום הכספי יושפעו בעיקר, כמו גם התחום המקצועי. ייתכן שתרצה (או תוכרח) להחליף עבודה. זכור שזה לא בהכרח לרעה. אורנוס מוציא לפני השטח את מה שהיה קבור. אמרת ``קצה האור`` - אורנוס אכן מביא את האור - בהירות (חדה מדי, לפעמים). שים לב להזדמנויות אך גם לסכנות. תקופה לא קלה, אך (אם זה מנחם) מעניינת...

zodiacon

New member
מלחמות

הסתכלתי בחטף על מפתך... לא רק עקרביותך היא הגורם. שבתאי שעכשיו מטייל לו בסוף שור נמצא במולות כבר זמן רב על השמש שלך. כרגע יש משהו בוער יותר. אורנוס ממש יושב על מאדים שלך בדלי, מה שמוציא אותו לפעולה, כולל התרגזויות רבות (יש לו הבט קשה עם ונוס) במקום לוותר... לא קל... ו...אגב - הזהר מתאונות! זו תקופה מועדת לפורענות...

sharon91

New member
אז זודיאקון...

מה אתה יכול להגיד על המצב שלי כרגע? 27.10.86 15:40, עפולה...

zodiacon

New member
אוקיי, הצצה מהירה

הירח שלך באריה כרגע במולות עם אותו אורנוס, מה שמביא שינויים בעולם הריגשי, עלול להוביל לפרידות שנראות כהפתעה. כמובן שהן לא - אבל האני המודע נוטה להתעלם... העולם הריגשי נראה מסעיר ומבלבל כאחת. באותו זמן (עכשיו) אורנוס גם בריבוע (זוית אתגרית) לונוס (מערכות יחסים) דבר המדגיש את הנ``ל. אם זה לא מספיק, הרי שנפטון כוכב האשליות והבלבול כעת בריבוע לשמש שלך - בלבול כללי בחיים... טוב, את בת 14 (זה גיל מבולבל גם כך - כזכור לי...) הצצה מהירה מאד...

למעלה