יאיר לפיד נדהם

kuzary

New member
לאלי אשד

לפני יממה כמעט ביקשתי מכל מי שיכול לתת לי שם של אחד מספריךשיצין. לצערי לא התקבלה אף תשובה. לכן: 1. אף אחד לא מכיר אותך. 2. אף אחד אינו חושב ששמך מספיק מענין מי ממשתתפי הפורום ומעלה בדעתו שם של ספר משלך. 3. אפילו אתא אינך טורח למלא בקשה צנועה של אחד שמעונין להכיר אותך לפני שיחוה דעה, אם בכלל, על זכיתך. 4. אולי שבת ולכן אין תגובות. 5. לפי השירשור שנוצר בעיקבות הודעתך והשתתפותך הפעילה בו, ניראה לי כי מה שמענין אןתך הוא כבודך הפגוע בלבד. חבל. מחק את מה שלא רלונטי. שלך.

Boojie

New member
ולמה לפתוח פתיל חדש לצורך העניין???

הדיון בנושא נמצא בדיוק הודעה אחת מתחתיך. בראש הפורום, כשהשארת את הודעתך. האם כל כך חשוב לך להתבלט ולוודא שכו-לם יראו את ההודעה המאד חשובה שלך, שזה מצדיק להעיף הודעה של מישהו אחר בפורום לדף האחורי?

Rivendell

New member
חיזרו אחרי: מ-ג-ל-ו-מ-נ-י-ה. ../images/Emo5.gif

העם איתך בוג´י! נצלו שרשורים!

Boojie

New member
יש לי עוד כמה מילים.

סוציומטיות. חוסר נימוס בסיסי. שחצנות. זלזול באחרים. אם קודם חשבתי שזה רק עניין של (אולי) חוסר הכרת הכללים, עכשיו, לפי התגובה, אני די בטוחה שזה סתם מתוך זריקת זין על אחרים.

kuzary

New member
הערות

כתבתי לך מסר אישי. אני מקוה שלפחות תציצי בו. אם לא תביני משהוא ממנו אכתוב לך אותו שנית בשפה קלה יותר. בבואך להעביר ביקורת על מי מבין הכותבים טלי עצה מעצמך. (מפורום אחר) קיראי. הביני. חישבי. לבסוף תגיבי. "מילתי עת בפי חבויה אני הגבירה והיא השיפחה. משחרגה, היא הגבירה ואני השיפחה." שלך.

Boojie

New member
צר לי לאכזב,

אך לא כתבת לי כל מסר אישי. ואם כתבת, לא שלחת. ואם שלחת, לא הגיע. ואם הגיע, לא אלי.

Boojie

New member
אז יש לו גם בעיות להחליט למי הוא

מגיב, ולזהות לאן תשתרשר התגובה שלו? לא נורא, אחרי שנה-שנתיים בפורומים, תופסים את זה.

kuzary

New member
boojie

כמנהלת של פורום, (לא של זה לשימחתי), יש לצפות לקצת יותר הבנה, סבלנות, סובלנות ויותר מכל נימוס. אפשר להיות סרקסטי ו/או ציני. אך להתעלות מעל עצמך ולהודות בטעות זו כניראה משימה קשה עבורך. על מנת להבין זאת כדאי מאוד שתסירי את דלי השופכין אשר מכסה את פניך (ראה/י בדף אישי של boojie ). שלך. אוהב ספרים כי הם קימים. ולכל משתתפי הפורום שנה טובהוגמר חטימה טובה. שלכם

Boojie

New member
יקירי החביב,

כשאני טועה, אני מודה בטעות. זה אינו המקרה כרגע, ולפיכך אתה יכול להמשיך לחכות. התנהגת בצורה לחלוטין לא מקובלת לפי כללי ההתנהגות בשום פורום שאני מכירה. כשהערתי לך על זה, הגבת בגסות רוח. בספר שלי, אתה רשום בתור סוציומט גועלי. נדמה לך שהנסיון לחנך אחרים יתקן את זה? הצחקתני.

elieshed

New member
חיברתי את הספר

"מטר\ן ועד זבנג " על תולדות הספרות הקלה הישראלית. חומר נוסף על כך תמצא כאן :

למעלה