יאיר לפיד מלך!!!!11

הלוואי עלי כאלה טעויות

מי שקרה את הספרים שלו מבין שזה פשוט מגוחך לומר שהבחור חסר ידע והשכלה. קשה לי להאמין שיאיר לפיד לא יודע שיש שלושה אבות ולא ארבעה. סתם טעות שיכולה לצאת לכל אחד. חברי הכנסת העילגים של ש"ס עדיפים עליו? אני לא בטוח.

0Neo0

New member
זה נראה שמחפשים בנרות משהו עליו....

בעוד שבימינו אין צורך במאמץ עליון כדי למצוא פרשה מבישה ומכוערת הקשורה במישרין או בעקיפין לאחד מ-120 חכמי החלם בירושלים, על יאיר לפיד ככל הנראה לא מצאו משהו היכול להביא באמתחתו כותרת עסיסית משהו, לכן, ישבו פלוני ואלמוני והחלו לאמץ את מוחם בקדחתנות כדי להוציא לכל הפחות עניין או משהו בסיסי. ישבו ישבו.. ו.. הנה! לפני כך וכך שנים הוא הכניס במאמר מסויים כתבה אודות משהו מסויים ו...שומו שמים! אחד מהדמויות שהופיעו באותו מאמר מצהיב כלל לא היה קשור למקום ולעלילה!! זה חטא איום אשר לא יסולא בפז הזדעקו, חייבים לדווח על כך!! אין לי צורך להוסיף, עניין ברור הוא שקשה להם למצוא חומר וזה מצב מתסכל ביותר.. אך בכל זאת אוסיף, כאשר ראיתי את מיכאל בריזון (ב.מיכאל) משתלח כך בצורה שנראית יותר אישית קטנונית עם רוע צרוף, ופחות פחות אובייקטיבית. ככל הנראה מ"עודף" פירגון לאדם שמככב בטור הנקרא ביותר בעיתון, (בכל זאת למי שלא יודע הוא פוטר מידיעות אחרונות ומסתבר שהוא לא מפסיק ללטוש עיניים ל"עיתון של המדינה") היה לי ברור שהוא הולך לתת פה "גליץ', והנה כמו שציין מילטון גון, אני לא יכולתי להפסיק לצחוק מה"חד גדיא" שלא מדובר פה באיזה איש רוח מהמאה ה-16 (כמובן שלכבוד הראיון מיכאל "התארגן" על מנה כפולה של ויקיפדיה...) אלא זה "אחד מי יודע" אשכרה שיר שכל ילד מכיר! אז על זה ליפול?! על זה נאמר "צוחק מי שצוחק אחרון" "על דאטפייך אטפוך וכל מטפייך יטופון" ....

כל מילה בסלע

מטומטם לחשוב שמה שגורם לו לא להיות פוליטיקאי זה אי דיוק היסטורי או טעות בשם בהקשר למשפט.כשיש לנו ח״כ עטורי תיקים פליליים ואתיים ברמה שגורמת לתאילנד להיראות כמו דמוקרטיה יציבה ואיכותית. העילג הזה לפחות לא בא בשביל לעשות לעצמו ולביתו קופה,כי את כל זה היה לו לפני שהוא הפשיל מכנסיים ואזר אומץ להיכנס לביב שופכין המסריח הזה בירושלים תובב״א..

James Parker

New member
הטעויות לא מורידים מיכולתו כפוליטיקאי

אבל מעידים על יהירות וזילזול, ומלמדים איך להתייחס לדבריו כפוליטיקאי. ובקשר לאתיקה, איך מגדירים את השימוש שהוא עושה בבמה שיש לו בתקשורת בשביל לקדם את מטרותיו?

עם הפרשנות על המניעים של ב. מיכאל אני מסכים

אבל כפי שמלמד המקור שסיפק היהודי הנודד - יש גם בסיס מכובד לטענות כנגד לפיד.

יאיר לפיד = הישראלי היפה

אין לו כישורים פוליטיים [לא ידוע בכל אופן] אין לו אייקיו גבוה בצורה יוצאת דופן [לא הוכח כך] הוא לא סופר דגול הוא לא מדען הוא לא מצביא לשעבר הוא סתם איש חתיך שיודע לכתוב כתיבה יפה ונעימה שיודע לנתח ולתת תובנות מעניינות שיש לו כושר דיבור והופעה טובה שאינו מתלהם אלא מדבר בכבוד ובענייניות שאינו פלצן אלא מדבר [גם בטוריו] בגובה העיניים שעשה את כל הדברים הנכונים והמקובלים יש בו את כל המרכיבים כדי להיחשב 'ישראלי יפה', אחד כזה שהיית רוצה שהבן שלך יהיה כמוהו. שנייה לפני שאנחנו מורידים את המסך וקובעים שאין דבר כזה ישראלי יפה, התקווה האחרונה של העם היא יאיר לפיד. הוא בעיני העם נחשב למודל הישראלי שהיינו רוצים להאמין בו. העם רוצה אותו לא בגלל שהוא יביא את הגאולה ולא בגלל שיש לו כישורים מיוחדים, אלא בגלל שהעם מאס בכל הפוליטיקאים השקרנים/מרגיזים/מתלהמים/תחמנים/וכו' ורוצה דמות להיאחז בה. מישהו כמודל. אז הוא טעה כמה פעמים, הוא בהחלט לא הגאון הכי גדול שהיה פה, אבל זה לא מה שיפגום בתדמית 'הישראלי היפה' שלו. זוהי דעתי.

רק הבהרה

טעויות כאלה אינן נובעות מחוסר גאונות אלא מחוסר איכפתיות. לא צריך להיות גאון בשביל לדעת מי היה קופרניקוס או האם אלוהים העניש את אבימלך, צריך רק לפתוח ויקיפדיה או תנ"ך (בהתאמה). זאת מבלי להתייחס למה שנתפס בעיניך כיופי ישראלי.

לפחות בשורה אחת

אני חולק עליך נמרצות: הייתי רוצה שהבן שלי יהיה כמוהו? מאיפה הבאת את זה?

כנראה שיש כאלה

שרוצים בן שאין לו איי קיו גבוה, הוא לא סופר או מדען מוכשר וגם לא הפך למצביא, אבל הוא חתיך...

sceptic1

New member
ממש לא הייתי רוצה שהילד שלי יהיה אפילו דומה ל

הוא בסך הכל אומר את מה שהחבר'ה מהטוקבקים בYNET רוצים לשמוע.

pokeret

New member
אם הבת שלי תעשה את כל הדברים

הנכונים והמקובליםאני אדע שכשלתי בחינוכי.

למעלה