זה נראה שמחפשים בנרות משהו עליו....
בעוד שבימינו אין צורך במאמץ עליון כדי למצוא פרשה מבישה ומכוערת הקשורה במישרין או בעקיפין לאחד מ-120 חכמי החלם בירושלים, על יאיר לפיד ככל הנראה לא מצאו משהו היכול להביא באמתחתו כותרת עסיסית משהו, לכן, ישבו פלוני ואלמוני והחלו לאמץ את מוחם בקדחתנות כדי להוציא לכל הפחות עניין או משהו בסיסי. ישבו ישבו.. ו.. הנה! לפני כך וכך שנים הוא הכניס במאמר מסויים כתבה אודות משהו מסויים ו...שומו שמים! אחד מהדמויות שהופיעו באותו מאמר מצהיב כלל לא היה קשור למקום ולעלילה!! זה חטא איום אשר לא יסולא בפז הזדעקו, חייבים לדווח על כך!! אין לי צורך להוסיף, עניין ברור הוא שקשה להם למצוא חומר וזה מצב מתסכל ביותר.. אך בכל זאת אוסיף, כאשר ראיתי את מיכאל בריזון (ב.מיכאל) משתלח כך בצורה שנראית יותר אישית קטנונית עם רוע צרוף, ופחות פחות אובייקטיבית. ככל הנראה מ"עודף" פירגון לאדם שמככב בטור הנקרא ביותר בעיתון, (בכל זאת למי שלא יודע הוא פוטר מידיעות אחרונות ומסתבר שהוא לא מפסיק ללטוש עיניים ל"עיתון של המדינה") היה לי ברור שהוא הולך לתת פה "גליץ', והנה כמו שציין מילטון גון, אני לא יכולתי להפסיק לצחוק מה"חד גדיא" שלא מדובר פה באיזה איש רוח מהמאה ה-16 (כמובן שלכבוד הראיון מיכאל "התארגן" על מנה כפולה של ויקיפדיה...) אלא זה "אחד מי יודע" אשכרה שיר שכל ילד מכיר! אז על זה ליפול?! על זה נאמר "צוחק מי שצוחק אחרון" "על דאטפייך אטפוך וכל מטפייך יטופון" ....