יאיר לפיד הקול הזה

msn1

New member
יאיר לפיד הקול הזה

ברצינות חח, בין הכתבות היותר טובות שקראתי מאנשים שלא נוסעים על סקייט נראה לי הוא אורב פה בפורום וחקר לזה חח, לא חושב שיש עוד מקומות שהיה כתוב על סטריט מאשין כתבה ממש לא רעה

msn1

New member
ידיעות

מה שבאמת אהבתי שם זה איך שהוא די קלע לאיך שסקייטרים חושבים תאכלס יעני, זה באמת נשמע כאילו סקייטר מדבר אם לא היו את האי דיוקים "הסוויץ' פליפ המקורי של טוני הוק" וכאלה, אז אם מתעלמים מזה שזה לא קשה אז זה ממש נשמע ככה, אף אחד לא יבין חוץ מסקייטרים איך זה באמת והוא ממש התקרב לזה בכתבה, אז סטייל בשבילו חח תקראו, אל תיהיו גייז ותפסלו ישר, שמרו על ראש פתוח

lior sk8r

New member
בוינא איזה יופי

הוא אשכרה הצליח להכנס לחשיבה של סקייטר חח..זה קשה. ובאמת נראה שהוא מבין משהו לא סתם זרק מושגים לאוויר.

msn1

New member
או שסתם לפני איזה שבוע הוא קרא

פה קצת וחיפש סקייטבורדינג ביוטיוב חח כי אני פירסמתי פה לאגרים ב80 שקל לפני שבוע, 2 סטים=160 שקל חח ובערך באותו זמן היתה הודעה על התחרות של סטריט מאשין אבל עדיין, זה לא מוריד מהערך של הכתבה חח

Doria90

New member
הוא זרק קצת

טוני הוק וכאלה כאילו הוא הלך למותגים אבל רואים שהוא באמת חיפש ובירר לפני שהוא כתב

BeneAtarot4Life

New member
להפך

רואים שהוא לא מבין והוא פשוט קצת חקר... או אפילו הרבה... אבל כתבה ממש מגניבה.. באמת הוא נכנס לראש של סקייטר...

suiskate

New member
וואי איזה כבוד

יאיר לפיד כותב על סקייטרים (וסטריט מאשין קבלו פרסום בחינם) יפה יפה

AVIEL44

New member
זה אמיתי?

באמת יש מי שנוסע על סקייט בעזה?

msn1

New member
אולי, לך תדע

אבל הסיפור הספציפי הזה מומצא נראה לי צריך להתייחס יותר לסיפור שמאחורי הסיפור כזה, לא סתם להסתכל ולהגיד "אה סבבה סיפור על ילדשנוסע", נראה לי הכוונה זה שדרך עיניים של ילד אין הבדל בינינו והכל הרבה יותר פשוט כזה אבל אני לא טוב כל כך בספרות חח

lior sk8r

New member
דרך עיניים של סקייטר

כי לגבי אחרים אני לא יודע אבל אני יודע שאין לי בעיה לנסוע עם סקייטרים מעזה נגיד חח..כאילו הם דיי בראש שלך

mcGooo

New member
כלי

קראתי את זה לפני שעה בעיתון ראיתי גם.. כתבה טובה

elimotherfucker

New member
וואי ליאור קפוץ לעזה שניה תביא אותו

אלינו לאשקלון יהיה חבר שלנו וזה ישן אצלי או אצלך בבוקר נאכל עוגיות וחלב כמו בכל כפר ערבי

למעלה