יאיר ולכל מי ש""אוהב"" MS...

bar666xp

New member
אני יגיד לך בדיוק למה ה""אהבה"" הגדולה...

מי מנסה בכל הזדמנות לעבור על החוק? תן ניחוש פרוע... מה לא ניחשת MS! מי גונבת מכל מערכת הפעלה אפשרית ומאשימה את כולם כאילו גונבים ממנה.... MS. הידעת כי שיווק איכסטה באירופה כמעט ונאסר בעיקבות אי אילו דברים שלא היו בקו אחד את החוק? והמערכת עברה שינוי כדי שהשיווק שלה לא יאסר ביכלל באירופה. אף אחד לא אמר שאין חורי אבטחה בכל מערכות ההפעלה {טוב נו המקיסטים עוד שניה יקפצו על שנינו לא איכפת לי} בכל מערכת הפעלה יש חורי אבטחה!!! אגב חורי אבטחה בצורה הכי בוטה ופשוטה... יש לך IP יש לך חור אבטחה! ככה זה מספיק ברור. עד לרגע זה איפה בשירשור הזה ראיתה איזכור לחורי אבטחה? אני מדבר על המערכת עצמה מי מבין מערכות ההפעלה מגיעה באמת מוכנה לעבודה? מערכות MS ממש לא מגיעות מוכנות לעבודה... מערכות OS-X של מק? לינוקס? לרוב המשתמשים שניה אחרי ההתקנה זה כל מה שהמשתמש צריך לאינטרנט אופיס צפיה בסרטים ושות... ולא זה לא ביגלל כמות המשתמשים שמופיע מסך כחול אדום ירוק צהוב מה שבא לך או יותר נכון לא בא לך... ולא זה לא ביגלל כמות המשתמשים שהמערכת דורשת 2G זיכרון כדי לבצע מה שאחרת עושה עם 512M ולא זה לא ביגלל כמות המשתמשים שיש כל כך הרבה TEMP FILES שהם יותר קבועים מקבצים לא זמניים! בקיצור לא זה לא שהבעיה שיש לי עם MS היא הכמות משתמשים אלה איך ביכלל החברה הזאת עוד קיימת כשאין {בהקצנה} חידוש אחד אמיתי מבית MS.

bar666xp

New member
על אחת כמה וכמה בניידים!!!

הדיסק הקשיח הוא לרוב 80-160G ולא 250G!!!! החלפת דיסק קשיח כי הוא עובד שעות נוספות שלא לצורך {איכסטה}. פגיעה בזמן סוללה בעיקבות מיליוני פרוסס שאף אחד לא צריך ועבודת דיסק מיותרת... MS WINDOWS. צריך להמשיך?!

bolodolo

New member
בר, אתה מרגיש שיפור בזמן

סוללה מעז המעבר לאובנטו? אתה משתמש באפקטים? תן סקירה של לפני ואחרי המעבר. תודה

bar666xp

New member
אני עובד עם שני מערכות הפעלה...

אחת XP HOME והשניה UBUNTU 64BIT. הסוללה המתה שלי עם WINDOWS מחזיקה +- 40 דקות ועם UBUNTU כשעה... וזה כולל שימוש נירחב באפקטים ה3D של השולחן עבודה. אז כן בהחלט שיפור עצום בזמן סוללה... מצד שני יש חיסרון גדול בזמן הפעלת המערכת לUBUNTU לוקח הרבה יותר זמן לעלות את השולחן עבודה {אבל להשוואה אמיתית אני יהיה צריך להתקין את איכסטה 64BIT שוב מה שבטוח לא יקרה בזמן הקרוב במיוחד שלקח לה +- אותו הזמן כמו שלוקח לUBUNTU 7.10 64BIT לעלות}. האמת אם לא הייתי חייב את הXP לעבודה במקומות שונים {אני מתחזק מספר רשתות מבוססות WINDOWS} גם הXP היה מקבל כרטיס טיסה מהמחשב... האמת היא שזה לא ממש חובה ויותר עצלנות לעשות עבודות הכנה לפני מעבר ממקום למקום בלינוקס... כאשר להחזיק את XP עבודת ההכנה פשוטה יותר במעבר בין רשתות מבוססות WINDOWS... אם הרשתות היו מבוססות לינוקס היה יותר קל בלינוקס מין הסתם. כרגע אני משתמש בWINDOWS בעיקר למשחקים ולרשתות ובלינוקס לכל השאר... אינטרנט אופיס צפיה בסרטים וכו'.. במחשב הבא {כשיהיה מתי שהוא בעתיד} כניראה שהוא כבר לא יראה כלל WINDOWS או אולי שוב יראה XP לצורך תחזוקת רשתות מבוססות WINDOWS.

bar666xp

New member
מה הבעיה?

מורידים LIVECD... צורבים את הדיסק {כל תוכנת צריבה היום יודעת לברוב מISO לCD. מפעילים את הLIVECD {הפעלת המחשב מהCD}... יש בשולחן עבודה ICON בשם INSTALL. {דאבל קילק}. פועלים לפי ההוראות {בסוף ההתקנה במקרה של UBUNTU לדוגמה ועוד כמה יש שאלה אם להמשיך לעבוד עם הLIVECD או לאתחל}. למי שאין ניסיון עם לינוקס אני ממליץ לעבוד תחילה עם הLIVRCD להיתנסות וללמוד את המערכת... ורק לאחר שמקירים אותה מספיק ובהנחה כי היא מתאימה למשתמש להתקין אותה.

למעלה