בחטף מאוד ראשוני מפאת הלילה ../images/Emo13.gif אומר כך
למראית עין ניתן לומר "יופי" על המשולש המקסים הזה אבל כשמביטים פנימה רואים כמה מוקשים בתוך המשולש הזה. בולט עים מאוד הצמידות מאדים שבתאי שאם אני זוכרת נכון אחיקם מאוד "אוהב" את הצמידות הזו, אני חושבת שיש לו אותה. בגלל שמדובר בקומפוזיט אז הייתי אומרת אולי הלקשר קשה לזוז קדימה וכל הזמן יש רצון לתנועה ועצירה מעכבת וכו', אולי אחד הצדדים מעכב את השני. כיוון שהשמש עצמה בטלה אז המשמעות היא חזקה יותר לצמידות הזו על אף היבט 120 בין שמש נוגה ושבתאי מאדים. קשר שנפתח בטלה שהוא קשר בוסרי ילדי משהו שרוצה להשתולל ולהתלהב אבל בא לו שבתאי ועוצר אותו. 2. משמעותי מאוד בעיני- ירח מבודד ללא היבטים ועוד בדגים שנראה לי רק מעצים את הבדידות הרגשית שקיימת בקשר הזה. או את הרגשנות יתר שקיימ כאן אבל אני לא בטוחה בכלל שיש לכך ביטוי בגלל הירח המבודד. נראה לי שני אופציות: או שהעוצמות הרגשיות חזקות עד כדי עירפול ולא רואים בעיניים, או שהרגשות הללו כלל לא מקבלות ביטוי והן מופנמות ומתוך זה גם אוגרים פנימה וחשים תסכול ותחושת קרבנות בקשר... אם השעה נכונה אז ממש שמיח שם בבית 12 שכלום בעצם לא בא על פני השטח פשוטו כמשמועו קשר שיכול להיו אובססיסבי עד כדי קנאה רבה, דרמות- לא יודעת, אני לא חווה את הקומפוזיט הזה כקשר של אנשים מבוגרים יציבים ברגשותיהם. יש כאן משהו ילדי נערי שובבי עם הטלה והאריה, ויש בזה משהו משובב לב ויפה ואנרגטי אבל הוא מביא איתו גם את חוסר הבשלות את האגוצנטריות והאימולסיביות והדרמה ובתוך כל זה, הרבה דברים לא ממומשים ולא מצליחים להתבטא בקשר הזה. 3. מאדים אוראנוס גם מאוד נחמד לו שם...נותן עוד חיזוק לסירוס שהמאדים מקבל הן מהשבתאי המעכב והן מהדלי המצנן זהו לשעה זו בינתיים