יאיר היקר הייתי רוצה לדעת איזה מזל מתאים לי אם אני בת מזל סרטן? מראש
י יאיר-טריבלסקי New member 9/8/01 #2 ג´ני היקרה בתור בת מזל סרטן, יתאים לך כל מזל שאיתו תרגישי טוב. אז - נסי ללכת לפי הלב, ולא לפי המזל. אם אכן תצליחי - מי צריך מזל גדול יותר ?..
ג´ני היקרה בתור בת מזל סרטן, יתאים לך כל מזל שאיתו תרגישי טוב. אז - נסי ללכת לפי הלב, ולא לפי המזל. אם אכן תצליחי - מי צריך מזל גדול יותר ?..
J Jenny19 New member 10/8/01 #3 חמוד מאד ../images/Emo13.gif תודה על העצה יאיר! תגיד איך אתה מספיק לענות לכל הקרציות בפורום הזה?
י יאיר-טריבלסקי New member 10/8/01 #4 מה זאת אומרת איך ? אחת אחת.. ../images/Emo8.gif ככה זה עם קרציות.. מטפסות, עולות, יורדות, אבל מה - יש כמה חמודות, אז פתאום הכל נהיה שווה..
מה זאת אומרת איך ? אחת אחת.. ../images/Emo8.gif ככה זה עם קרציות.. מטפסות, עולות, יורדות, אבל מה - יש כמה חמודות, אז פתאום הכל נהיה שווה..
J Jenny19 New member 11/8/01 #5 אני מקווה שאני לא בין הקרציות לפחות לא בין הקרציות הלא חמודות ואתה אני חייבת לציין גבר מאד נחמד ואכפתי מספיק כדי לענות לכל הקרציות בין אם הן חמודות ובין אם לא
אני מקווה שאני לא בין הקרציות לפחות לא בין הקרציות הלא חמודות ואתה אני חייבת לציין גבר מאד נחמד ואכפתי מספיק כדי לענות לכל הקרציות בין אם הן חמודות ובין אם לא