יאיר, או כל מי שמכיר...

• פותח הנושא niky
  • פורסם בתאריך

niky

New member
יאיר, או כל מי שמכיר...

הלכתי לרכוש ספר שיתמקד בזוויות השונות, וניתקלתי בשניים: Planets in Aspect - Robert Pelletier Planets in Transit - Robert Hand המוכר המליץ על שניהם אך הם יקרים מידיי ביחד, מי משניהם טוב למרות ההתמקדות בדברים שונים, אם בכלל? אשמח לעזרה תודה ניקי

שניהם טובים - רוברט הנד עדיף

רוברט הנד.. מורי הותיק משכבר הימים, ושותפי לעשרות מפות, חברויות, הבנות עמוקות והארות גדולות.. נסי לרכוש את כל ספריו. גם אם כיום הוא חושב קצת אחרת - הוא מספק הבנה בסיסית לכל נושא הפענוח, ברמה טובה ומעלה. השני - ובכן, אפשר להסתדר בלעדיו בשלב זה..

niky

New member
יאיר, לגבי הספר של הנד

הוא מתמקד במעברים וכמו שאני מבינה, הכוונה למפת עתיד ולא למפת לידה. האם בכל זאת הבנת ההבטים במפת הלידה עדיפה כרגע או שהמעברים שהנד מדבר עליהם ניתן להבינם גם כהבטים? האם אני מפספסת משהו כאן בהבנתי? תודה ניקי

לכל דבר יש את הספר שלו

יש לרוברט הנד את הספר פלנטס אין יוס (פלנטות בילדות, כלומר במפת הלידה) ואת הספר קומפוזיט, ושלושת אלה מהווים בעצם את הבסיס ללימוד הדברים שאת זקוקה להם כרגע. נושא הטרנזיטים הוא חשוב מאוד, וכמוהו גם כל השאר. הספר של פלטיה הוא קצת יותר שטחי, אבל אם שאלת אותי - השיגי לך את שלשתם של רוברט הנד. זהו יסוד מוצק להבנות בשלב בו את נמצאת.

למעלה