יאיי=]כמה פוסטרים!!! איזה כיף כמה פוסטרים הביאו השבוע בעיתון.....
ש שובלי11 New member 29/6/10 #2 לכולםם היי מה אתם עושים בחופש?? אני הולכת לקייטנה=]שהיא ממש קרובה לבית שלי איזה כיף ואני טסה להולנד למשפחה שליי!!! שאלה? עד איזה גיל זה מעריב לילדים??
לכולםם היי מה אתם עושים בחופש?? אני הולכת לקייטנה=]שהיא ממש קרובה לבית שלי איזה כיף ואני טסה להולנד למשפחה שליי!!! שאלה? עד איזה גיל זה מעריב לילדים??
מ מיילי21 New member 29/6/10 #3 עד גיל 12 אבל תיכנסי דקה זה בערך עד גיל 10 כי זהתינוקי!!מעריב לנוער עדיף פי 100000000 ג'סטין ביבר המללללללללללךךךךךךךךךךךךך
עד גיל 12 אבל תיכנסי דקה זה בערך עד גיל 10 כי זהתינוקי!!מעריב לנוער עדיף פי 100000000 ג'סטין ביבר המללללללללללךךךךךךךךךךךךך
ש שובלי11 New member 30/6/10 #5 =[ שנה הבאה אני כבר עושה למעריב לנוער אבל אני יוכל להיות בפורום בכל זאת??או שיש פורום של מעריב לנוער?
=[ שנה הבאה אני כבר עושה למעריב לנוער אבל אני יוכל להיות בפורום בכל זאת??או שיש פורום של מעריב לנוער?
ש שירי מעריב לילדים New member 29/6/10 #4 ../images/Emo9.gif איזה עוד פוסטרים היית רוצה שנפסם? של איזה כוכבים?
י יותם מ 2000 New member 5/7/10 #8 שירי. את לא הסתכלת על שקיללו פה. לדעתי אם יש לכם משהו לא טוב להגיד, פשוט אל תגידו!
ש שירי מעריב לילדים New member 8/7/10 #9 נכון ראיתי אתמול. זה ממש העציב אותי. אני מקווה שזה לא יחזור שוב. ואתה צודק בהחלט לגבי מה שאמרת, ולא רק לגבי הפורום.
נכון ראיתי אתמול. זה ממש העציב אותי. אני מקווה שזה לא יחזור שוב. ואתה צודק בהחלט לגבי מה שאמרת, ולא רק לגבי הפורום.