יאיי, חדש.
^^

יאיי, חדש. ../images/Emo9.gif^^

ראיתי עד פרק 8. אני מניח שהלילה אראה את פרק 9, 10 ו-11. ואחכה כמו כולם לפרק 12, רק עוד חודש. =\
אבי, 16, יהוד.
נייס טו בי היר.

Ihavenonick

New member
מזל"ט

חכי חכי לפרקים הבאים. שמה קורים הרבה דברים טובים כמו מה שהיה עם ההוא וההיא וההם ואיך שזה היה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ספוילרים מרושעים. ../images/Emo3.gif

ואני בן.
אבל זה בסדר...

meetAmeet

New member
אין לך מושג מה מחכה לך. בלי ספויילר

אבל רק שתדע שהסדרה קופצת מדרגה רצינית החל מפרק 9. אתה תהנה מאוד הלילה אני מבטיח.

OMG!!!!!!~~

סיימתי את 11 הפרקים.
הולההההההה!!!!~ יותר מחודש לחכות לפרק 12, אבל זה שווה את זה!!~
^^ אגב... זאק, תעשה לי ילד!
^^

../images/Emo58.gif ספוילר אפשרי לפרקים 12+.

החלום של פיטר היה שהוא נהיה אדום ומתפוצץ בניו-יורק. זה בדיוק הציור שאייזק צייר! באחד מהציורים של אייזק ניתן לראות אדם אדום, עם עיניים לבנות - שמתפרץ ממנו אש. לפי מה שהבנתי מהסדרה - האיש הרדיואקטיבי כבר השתמש בכוחות שלו כדי לברוח מהמשטרה, ומאז לא הראו אותו!!! כל זה לא נראה קצת מוזר?!
פיטר מסוגל להשתמש בכוחות של אנשים אחרים, האיש הרדיואקטיבי יכול לשרוף אנשים. ... ב=ו=ם
מה אתם אומרים?

meetAmeet

New member
כן... זה לפי דעתי הרעיון שהם ניסו

להעביר. ונכון שפרקים 9,10,11 פשוט ענקיים?

סלמאק

New member
אתה צוחק עליי?

10 היה פרק פצצה! פתאום כ"כ הרבה דברים מובנים. הכל קורה 'כאילו' בהקשר של החזרה של הירו לעבר כדי להציל את צ'ארלי, אבל תוך כדי כך מראים את שאר הסיפורים, כיצד הם מתחילים? מי זה סיילר ומה השריטה שלו? היכולת של עדן וכו'. זה היה פרק פצצה, כזה שגורם לך לומר לעצמך כל 2 דקות "אההה, אז זו הסיבה...", "עכשיו אני מבין..." וכו'.

MajorWinters

New member
זה אכן מגניב...

זה מגניב לראות איך דברםי התחילו. אבל יותר מגניב לראות את פיטר פטרלי רץ, ולהגיד כל שניה לעצמך WTF!?, ולראות מה קורה עכשיו. זה היה נחמד אין ספק. נהנתי מהפרק, אבל זה היה רק פרק כיפי לא יותר...

meetAmeet

New member
שמעתי גם תגובות כאלה ../images/Emo58.gif

והסתכלתי גם על הדירוג ב-TV COM שהיה נמוך יותר לפרק זה... מבחנתי הפרק הזה היה גם לא פחות יפה מכל השאר... להבין איך הכול התחיל ולהכיר סוף סוף את סיילר?! מגניב!

למעלה