נעמנ צילם הוא היה על הבמה!!
מ משתוללת בכפר New member 8/8/04 #18 את יותר..ובקשר למסר ששלחת לי אני מבינה שעברת מבני אדם למחשבים...מה עשית למערכת מסרים שהם לא נפתחים לי???? דיברנו על זה כבר ניצן...אנרגיות טובות...לא להיות עצבנית! טוב אל תשימי לב אלי..בקיצור אני לא מצליחה לפתוח משום מה ת'מסר ששלחת לי
את יותר..ובקשר למסר ששלחת לי אני מבינה שעברת מבני אדם למחשבים...מה עשית למערכת מסרים שהם לא נפתחים לי???? דיברנו על זה כבר ניצן...אנרגיות טובות...לא להיות עצבנית! טוב אל תשימי לב אלי..בקיצור אני לא מצליחה לפתוח משום מה ת'מסר ששלחת לי
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 8/8/04 #19 חחחח../images/Emo13.gif כתבתי רק ש...אממ.. אהה שעוד לא פתחתי... כי אין לי כ"כ זמן על המחשב, אני באה לקרוא לענות ולחזור לעיסוקיי אז כשיהיה לי זמן פנוי אני אכתוב פה ת'מספר.... (בכל מקרה אנ'לא אכנס הרבה...) אוהבת, לא מחבבת~ אוהבת! טחחח מתה עלייך
חחחח../images/Emo13.gif כתבתי רק ש...אממ.. אהה שעוד לא פתחתי... כי אין לי כ"כ זמן על המחשב, אני באה לקרוא לענות ולחזור לעיסוקיי אז כשיהיה לי זמן פנוי אני אכתוב פה ת'מספר.... (בכל מקרה אנ'לא אכנס הרבה...) אוהבת, לא מחבבת~ אוהבת! טחחח מתה עלייך
מ מואשמת באחזקת סמים New member 8/8/04 #23 כההה בסוף לא באתי...ביאוס=/ אבל הכי להיט בשבילי!! הייתי בג'ה פאן בהופעה של השוטים אז יצא לי בן זונההה....!!!=)
כההה בסוף לא באתי...ביאוס=/ אבל הכי להיט בשבילי!! הייתי בג'ה פאן בהופעה של השוטים אז יצא לי בן זונההה....!!!=)