יאיייייייייי!!!!

Eyal 1 2 3

New member
יאיייייייייי!!!!

נלס התקשרו עכשיו, הם קבעו לי אודישן ליום רביעי ב4 וחצי!!!!!!! טיפים פליזזז..!!:]

בהצלחה, קודם כל.

הכי חשוב שתישאר רגוע. כנס לאודישן הזה בראש הכי צלול ונקי ממחשבות שאפשר. ואם כן יש מחשבות, אז רצוי שיהיו חיוביות ;)

ellapr41

New member
איזה כיף!!! ../images/Emo13.gif

גם אלי התקשרו להגיד שהם פותחים את הסבב אודישינים!
וטיפים, כמו שרמי אמר.. תנסה לא להלחץ (והבוחנים יודעים שאתה לחוץ, אז אל תלחץ מזה
).. תנסה להינות ולהשתחרר כמה שיותר.. ואל תחשוב מה הם אומרים עלייך כשאתה לא שומע!!
זהו, בהצלחה!!

Eyal 1 2 3

New member
שניכם צודקים.....

אני אשתדל להיות כמה שיותר רגוע בזמן האודישין. יש כאן עוד מישהו שעושה אודישין בזמן הקרוב.? אולי אני אהיה איתו

התקשרו אליי גם...

אני לא יודעת מה לעשות.. ממש רציתי את זה אבל יש כמה בעיות: 1. שזה מממממש יקר 2. אני גרה בירושלים 3. יש לי עכשיו מלא דברים על הראש אני לא יודעת מה לעשות אם עצמי.. רר בקיצור אני לא יודעת מה לעשות! אמרתי לה שנראה לי שאני אהיה כבר בקורס הבא [מרץ] אבל אמא שלי תבוא אני אדבר איתה וזה ואז אני כבר אראה מה לעשות.. מקסימום אני אתקשר ואתחרט חח

היי מה קורה?

זוכר תמיר .... ההרשמה לקורס של ניקו בר מסתיימת......... הייתה הענות מדהימה... תודה על התמיכה והעזרה.. תמיר

miaBaby

New member
מגניב אייל!!!

טיפים? תהיה עצמך כי אתה מתוק אל תהיה לחוץ כשאתה מפשל- כולם מפשלים. תחשוב תמיד בראש שלך כמה שזה קל וכיף לך להסתכל בטלויזיה ולדבב, ץזכור את ההרגשה הזו ורוץ איתה לא משנה מה קורה שם.

nimix

New member
גם אליי התקשרו ...

אבל לא עניתי והשאירו הודעה אדבר איתם היום אבל אני מניח שזה גם להודיע על הקורס שאולי ייפתח סוף סוף .. רק הבעיה אם אוכל להגיע לקורס נראה כבר באיזה ימים זה יהיה ...

DeathD

New member
אני ביום רביעי הבא X_X

תנסה להירגע~ (מי שמדבר, אני בלחץ אטומי XD)

Eyal 1 2 3

New member
חחח אולי נהיה ביחד בקורס

אם נעבור...;-; עוד 10 דקות אני יוצא... רק אני לא יודע אם הם מספרים במקום או לא..?

Eyal 1 2 3

New member
אהההההההההההה!!!!!!!

עברתי!!!!!!!!! איזה כיףף..!!!!!!! בהתחלה באתי לשם והייתי מתתת...X_X מזה פחדתי והתרגשתי. אבל אחרי זה, זה טיפה עבר. טליה בחנה אותי ונתנו לי איזה קטע של מישהו בבראץ המצויר הזה שאין להן אף...
מזה נלחצתי בהתחלה אבל לפחות עכשיו אני יותר רגוע:]

BambiBar

New member
כל הכבוד <:

שיהיה לך בהצלחה במשך כל הקורס P: זאת חוויה מטורפת ואתה תהנה מכל רגע!!! :)

ellapr41

New member
מגניב לך!!!! ../images/Emo13.gif

אמרו לך במקום? רק אותי מתחו מיליון ימים? חחח סתם, אמרו לי גם אחרי שבוע.. אז שוב מזל טוב!! ותהנה בקורס! ונהיה יחד בקורס! מגניב לנו ביותר!

Eyal 1 2 3

New member
תודה!!

לפחות יהיו כמה שאני אכיר בקורס.. ובקשר למתי אמרו לי, אפילו שהייתי בחדר טליה אמרה לי שעברתי:) עכשיו יש לי לעוד מה לחכות!!

טליה בחנה אותך? אתה תהנה לעבוד איתה :)

או יותר נכון - ללמוד אצלה (בהתחשב בנסיבות, כי זה עדיין קורס בסך הכל). אבל טליה היא אחלה בן אדם! ובכלל אתה תהנה בקורס, זה אכן חוויה. בהצלחה!

MorraniChan

New member
מזל טוב!!!

תהנה שם מכל שנייה D: תכיר אנשים וחברים חדשים, תלמד לדבב.. בחיי.. ממש ממש ממש בא לי לחזור לתקופה הזאת!! תהנה שם מכל רגע גם בשמינו ואל תשכח לספר איך היה :)

למעלה